Ja chcę przeczytać odpowiedź Mariusha na pytanie:
Skoro samolot uderzył w pentagon, to w jakim celu agenci konfiskowali nagrania z tego wydarzenia??
Odpowiesz na to pytanie, czy je pominiesz?
Przecież nie ma nic do ukrycia. Nie trzeba było planować i rozstawić agentów, by tuż po "incydencie" pozabierać dowody na ludobójstwo.
Przecież nie ma nic do ukrycia, tak bardzo chwalili się WTC, a tu nagle albo kamery nie działały albo w serwisie były albo coś zasłaniało..no rewelacja, a część skonfiskowana.
Prawda jest taka, że gdyby to był samolot, to nie ruszaliby tych nagrań, tylko pozwoliliby by to wyciekło do prasy, bo to jeszcze bardziej spotęgowałoby tragedię pentagonu. Natomiast skonfiskowali to wszystko, bo absurdem jest, że jakiś Hala sam lalala zaatakował najbardziej strzeżony budynek świata. Skonfiskowali, by ciemne masy wierzyły w - terroryzm i w pretekst do tego, by dobrać się do świata wschodu i do ich ropy naftowej, by ich koncerny farmaceutyczne miały z tego hajs, by wreszcie firmy militarne zarobiły krocie na wojnie.
Daj mi przykład jaki kraj ujawnia filmy z ataków na swoje instalacje wojskowe ? Żaden, a już na pewno nie supermocarstwo jak USA.
Konfiskata nagrań jest sprawą zupełnie naturalną i nie ma się co tu rozwodzić. Było to już na tym forum omawiane. Zresztą na podstawie Freedom of Information Act te nagrania, które miało FBI upubliczniono. Brakuję filmów z monitoringu Pentagonu ale to patrz wyżej. Nikt nie ma obowiązku ich udostępniać i nikt tego nie zrobi.
A osobna sprawa czy takie filmy w ogóle istnieją.
Użytkownik balas edytował ten post 19.02.2010 - 12:36