Napisano 19.02.2010 - 13:17
Napisano 19.02.2010 - 13:33
Napisano 19.02.2010 - 13:42
Napisano 19.02.2010 - 13:45
Użytkownik QQRIVER edytował ten post 19.02.2010 - 13:49
Napisano 19.02.2010 - 14:01
Napisano 19.02.2010 - 14:12
Podczas śledztwa w sprawie popełnionego przestępstwa, prowadząca śledztwo instytucja ma prawo zażądać dostarczenia materiałów, które mogły zarejestrować zdarzenie. W Polsce postępuje tak policja, prokuratura, CBA, CBŚ itp. itd., a w Stanach ichniejsze analogiczne służby. Nic dziwnego w tym nie widzę, tak samo jak parę osób wypowiadających się przede mną.Dlaczego konfiskowali nagrania? Umiesz odpowiedzieć bez ściem na to pytanie?
Już od paru tygodni piszesz o pani Kwiatkowski i z każdym wpisem dodajesz jej więcej splendoru, zupełnie jak wędkarz, którego ryba rośnie z każdą opowieścią. Ktoś nieobeznany w sprawie mógłby pomyśleć, że Kwiatkowski jest wybitną specjalistką z inżynierii lotnictwa i technologii pirotechnicznej.Inny świadek Kwiatkowski czuła w powietrzu charakterystyczny zapach pasujący do kordytu. Moim zdaniem bardziej wiarygodna z uwagi na wykształcenie, jak i na doświadczenie z lotnictwem jakie posiadała.
Na takiej Białorusi wojny nie było od 60. lat, a nadal nie można fotografować nawet milicjantów, a co dopiero obiektów wojskowych. Słaby argument.Nie róbcie z ludzi idiotów, bo w np. w Czeczenii to panują inne warunki niż w USA, gdzie wojny nie było od dawna.
5 Klatek? Ja tu widzę nagrania dłuższe niż 3 minuty i to z dwóch pentagonowych kamer.Dlaczego pokazali tylko 5 klatek z nagrania
Ja słyszałem, że taśmy ze stacji benzynowej zostały przejęte dopiero parę godzin po zdarzeniu. A prawda, jak zwykle, pewnie leży po środku.Sama konfiskata może nie, ale fakt jej dokonania w kilka minut po zdarzeniu.
Napisano 19.02.2010 - 14:23
I witnessed neoconservative agenda bearers within OSP usurp measured and carefully considered assessments, and through suppression and distortion of intelligence analysis promulgate what were in fact falsehoods to both Congress and the executive office of the president.
Napisano 19.02.2010 - 14:37
Udostępnione zostały wszystkie nagrania, o których tak głośno krzyczeli zwolennicy TS, z nagraniami z Pentagonu i Citgo na czele. Nagrania są, a krzyk nie ustał. Dlaczego? Bo teoria spiskowa musi trwać, a jeśli fakty jej zaprzeczają, to tym gorzej dla nich :-DI mijały lata i nic nam nie udostępnili, bo pewnie wciąż badają.
A konkretnie? Jakoś nie zauważyłem, by przeciwnicy TS przypisywali świadkom z Pentagonu wiedzę i zdolności, których oni nie posiadają.Dziwne, bo stosujecie takie coś w kontekście swoich wyimaginowanych świadków, którzy widzieli boeinga
O, skopiowałeś artykuł z Wiki na podstawie którego pisałem swoją notkę o pani Kwiatkowski. Fajnie. Nie wiem tylko gdzie tam wyczytałeś, że jest ona specjalistką z zakresu lotnictwa. Założenie, że w Pentagonie mogą pracować tylko tacy specjaliści to rochę za moło, nie sądzisz?A co do kompetencji Pani Karen Kwiatkowsky
Na Białorusi też nie. Ani w Turcji. Ani w Tunezji. Ani w Meksyku. A jednak fotografowanie obiektów wojskowych jest tam zabronione. Kiepska argumentacja, po raz kolejny.A jak wiesz w USA socjalizmu nie ma, ani w Polsce.
Zgodnie z tym, co było mówione od samego początku. Dziwi cię to?na których nic nie ma.
Napisano 19.02.2010 - 14:47
Napisano 19.02.2010 - 15:58
Kamery VODT nie nagrywają obrazów, jak już wcześniej zauważył Aquila.A gdzie jest nagranie z tego miejsca?
Są dwa nagrania z Pentagonu, których ujawnienia domagali się zwolennicy TS. Mało ci?Albo z kamery Security bezpośrednio przy wybuchu?
Dla mnie to bez różnicy, drogi poeto.Nie ma czegoś takiego. Jeśli już to teoria spisku drogi cyniku.
Przecież wyraźnie napisałem, że jest doświadczoną specjalistką, chodzi o to, że nie w tej dziedzinie, którą jej przypisujesz. W wojskach lotniczych pracowała za biurkiem jako oficer logistyki, a nie jako inżynier lotnictwa, czy choćby mechanik samolotowy. Logistyk nie musi znać się na technologii napędów odrzutowych.Służyła w jednostce lotniczej. A Ty uważasz, że w pentagonie zatrudnia się debili bez doświadczenia?
Jasne, a we Francji mamy absolutyzm, a w Niemczech feudalizm :-D Z wiedzą taką jak twoja naprawdę cieżko polemizować.W Rosji masz socjalizm, na Białorusi także
Użytkownik Lynx edytował ten post 19.02.2010 - 15:59
Napisano 19.02.2010 - 17:08
Widzę, że QQRIVER zniknął a pojawił się Lynx. A to ciekawe
Użytkownik QQRIVER edytował ten post 19.02.2010 - 17:46
Napisano 20.02.2010 - 11:29
Użytkownik xoenx edytował ten post 20.02.2010 - 11:38
Napisano 20.02.2010 - 11:38
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych