Skocz do zawartości

Zdjęcie

Nie było żadnych samolotów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
578 odpowiedzi w tym temacie

Lynx.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie znam arsenału amerykańskiej armii, z pewnością mają rakiety wszelkiego rodzaju i użyli odpowiedniej w dniu 11 września 2001 r.

"Nie wiem, nie mam pojęcia, nie znam się i dzięki temu mam pewność, że mam rację!" - piękna argumentacja, jakże typowa dla zwolenników spisków wszelkiej maści :-D
  • 1

Quintus Maximus.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Lynx przestań udawać jak inni - Wy wszyscy bardzo dobrze wiecie, że był przekręt, po co był ten przekręt, dobrze wiecie, że nie było samolotów, że wieże nie mogły tak szybko się zawalić, że WTC7 też został rozłożony ładunkami wybuchowymi, że w Pentagon nie uderzył żaden samolot, że w ogóle tego dnia nie porwano żadnego samolotu, że Osama miał z tym tyle wspólnego, co ja, czy wy, że to była jedna wielka ściema, żeby przekonać amerykańską i światową opinię publiczną do konieczności zajęcia Iraku i Afganistanu, wiecie, że Bush i spółka kłamali mówiąc, że Saddam miał broń masowej zagłady itd. itp. etc.

Nie przyznacie się do tego bo:

1. Jesteście Żydami - a wiadomo, że dla nich 11 września 2001 r. to zbawienny dzień, prawdziwy przełom w historii ich państwa, szansa na zawładnięcie całym Bliskim Wschodem, szansa na zarobieniu fortuny przez ich amerykańskie firmy zbrojeniowe itp. W perspektywie pewnie przejęcia władzy nad całym światem :roll:

2. Jesteście wynajętymi młodymi ludźmi, którym zapłacono właśnie za nieprzerwane zaprzeczanie oczywistym faktom i stosowanie tanich, prostych, podręcznikowych technik manipulacji. Powiem wam, że strasznie to widać i słabo się z tym kryjecie. 8)

3. Jesteście agentami jednej, drugiej albo trzeciej agencji - bez znaczenia jakiej - której zależy na utrzymywaniu tego kłamstwa jak najdłużej przy życiu.

W to, że jesteście zwykłymi userami, którzy chcą obronić oficjalną wersję, nigdy nie uwierzę, bo:

po 1. Jesteście zbyt dobrze zorganizowani

po 2. metody jakie stosujecie wykraczają poza sferę normalnej dyskusji - AlienGrey wam w tym pomaga - wasza wtyka w gronie moderatorów - usunął vkalego na tydzień za.... nie używanie poprawnej polszczyzny :lol

po 3. za bardzo wam zależy - mimo kilkudziesięciu dowodów na inside job - siedzicie godzinami, dniami, miesiącami, latami na różnych forach i z uporem maniaka siejecie totalną dezinformację

Dlatego tak często stosuję określenie manipulanci, agenci itp. Nie mam zamiaru nikogo obrażać, tylko pokazać innym użytkownikom forum, że paranormalne.pl opanowała agentura, z którą ciężko się rozmawia i która nigdy nie da się przekonać.

Pozdrawiam.

Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 20.02.2010 - 19:32

• 0

QQRIVER.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Quintus po przeczytaniu twojego posta śmiem twierdzić, że zupełnym przypadkiem temat o różowych słonikach, który stworzyłem to miejsce idealne dla Ciebie :/
  • 0

Garry.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Poczekajcie wyliczmy agentów CIA na forum:

Aquilla - QQRIVER
Mariush
Lynx
Garry
Darken
Arkadiusz
Tiamat
Balas
Aliengrey
Vilgefortz edit

Kto tam jeszcze był od nas?

Dodałem arkadiusza bo w końcu zaprzeczył niezaprzeczalnej teorii muhada że samolot nie mógł wlecieć w pentagon bo to fizycznie nie możliwe. Tzn. powiedział że wg. niego samolot mógł tam dolecieć po trajektorii przyjęctej za oficjalną. On tutaj działa bardzo po cichu. Ale pensje ma 5 razy wyższą od mojej

Użytkownik Garry edytował ten post 20.02.2010 - 19:46

• 0

Quintus Maximus.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Arkadiusz?

W życiu bym go do tego grona nie zaliczył.

Dodaj AlienGreya ;)

Wiem, że sobie teraz będziecie z tego żartować, ironizować, szydzić. Taka wasza rola.

Pozdro.

EDIT: Ale Arkadiusz? Napisał, że wierzy instruktorowi, który ocenił pilota, jako słabiutkiego - tym samym potwierdził, że nie mógł on tak dobrze, jak i może w ogóle pilotować wielkiego Boeinga! Do tego sposób, w jaki się wypowiada, wysoki poziom merytoryczny jego wypowiedzi, wysoka kultura... jednym słowem WYWAL GO Z TEGO GRONA! On do was nie pasuje i tyle.

Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 20.02.2010 - 19:18

• 1

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

:rotfl: Faktycznie - gdy tak czytam takie teksty to aż o mało łzy mi nie ciekną z oczu ze śmiechu :D No bo wyzywanie od zaślepionych idiotów, ograniczonych ślepców itp przerabialiśmy bardzo dawno temu i zdążyłem się przyzwyczaić, ale te ciągłe zarzuty o bycie opłacanym agentem np USA albo Izraela - toż to coś niesamowitego :D Naprawdę - dla mnie to czysta rozrywka ;) Tak samo zresztą jak to ciągłe łączenie QQRIVERA i mnie w jedno :D

No ale panowie, Quintus właśnie nas pochwalił:

po 1. Jesteście zbyt dobrze zorganizowani

oby tak dalej! ;)
  • 2

Garry.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Polecam wejść na Hyde Park na topic o słonikach. On wyjaśnia kto stoi za 9/11. A w tym topicu chyba już nic sensownego się nie urodzi. A! Gratuluję awansu Aquilla - QQRIVER. :P Szef może da odpocząć ci od pisania na 2 konta

Użytkownik Garry edytował ten post 20.02.2010 - 19:04

• 0

Quintus Maximus.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Tak! To, że jesteście dobrze zorganizowani to komplement. Trudny z was orzech do zgryzienia ;)

Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 20.02.2010 - 19:04

• 1

Garry.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Quintus - teraz tak na serio, czy ty naprawdę wierzysz, że nas opłaca amerykański rząd? xD
  • 0

Darken.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

I że nie było samolotów tylko rakiety?
  • 0

Garry.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

I że nie było samolotów tylko rakiety?

Już mniejsza z tym, chodzi mi o to, że myśl iż pracuję dla rządu no rozbawia mnie :D Ja tak się stawiam po drugiej stronie barykady, no i jakoś sobię nie potrafię tak zagmatwanego skorumpowania forum o rzecach PARANORMALNYCH wyobrazić. Btw. Spisek o 9/11 tak na dobrą sprawę można podciągnąć pod rzecz PARANORMALNĄ :D

Użytkownik Garry edytował ten post 20.02.2010 - 19:09

• 0

Darken.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Nie no to że jesteśmy opłacani przez rząd USA to było wiadome od początku, tylko nie wiem jak ta informacja wyciekła. Mamy w swoich szeregach kreta. Teraz nie pozostaje nam nic innego jak przyznać się do tego że nie było samolotów, że WTC zawaliły się od wybuchów, że pentagon został uszkodzony przez wóz strażacki, że wszyscy świadkowie tak jak my są opłacani, a pasażerowie "porwanych" samolotów żyją gdzieś na wyspie...

Panowie w tym momencie gdzie to wszystko wyszło na jaw ponieśliśmy klęskę.

Użytkownik Darken edytował ten post 20.02.2010 - 19:17

• 0

Vilgefortz.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Quintus, dopisz mnie do swojej listy... Jakoś nie potrafię Ci wierzyć, a Żydem nie jestem (łatwe do sprawdzenia), agentem też nie (miałbym jakąś kasę, a tak to mi nawet na papierosy brakuje), wynajęty także nie zostałem, z wyżej wymienionego powodu. Poprostu czytając Twoje posty, coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że ktoś za wszelką cene chce udowodnić nam coś, co tak naprawdę jeszcze przez długi czas nie będzie do rozwiązania. Chodzi mi oczywiście o 100% pewność, bo użytkownicy już wcześniej obalili teorię ze nie było żadnych samolotów.
  • 0

Quintus Maximus.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Listę tworzy Garry, nie ja. Także do niego proszę kierować wnioski o wpis :roll:
  • 1

Vilgefortz.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hmm... tak czy inaczej, interesuje mnie ten filmik który zamieścił Quintus - ten w którym ukazana jest możliwość jak dosłownie w ciągu drobnej chwili wkleić obraz samolotu, tak aby wyglądało jak prawdziwy. Faktycznie, moim zdaniem bez problemu jest to do zrobienia.

Ech, spróbuję przeczytać wszystkie posty. Może jednak się czegoś dowiem, mimo tych wszystkich wyzwisk którymi rzuca i jedna i druga strona.

Użytkownik Vilgefortz edytował ten post 20.02.2010 - 19:39

• 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych