Napisano 24.02.2010 - 00:39
Napisano 24.02.2010 - 00:47
Napisano 24.02.2010 - 01:33
Użytkownik PaZi edytował ten post 24.02.2010 - 01:34
Napisano 24.02.2010 - 02:08
A odczytałeś może też markę tego zegarka? Pytam z ciekawości...a wystarczyło na zapodanym na początku postu filmie
http://www.youtube.c...player_embedded
odczytać godzinę z zegarka strażaka; 17:20 …i nie trzeba byłoby by ogłupiać forumowiczów azymutowymi liczankami dla mniej rozumnych ludzi
Ten "mierny" humanista bardzo dobrze określił godzinę. Analiza wykonana przez Aquilę jest całkowicie poprawna. Zresztą, skoro Ty potrafiłeś zgłębić tajniki aerodynamiki w ciągu dwóch dni, to dlaczego Aquila nie może poradzić sobie z tak prostymi sprawami, jak geograficzne podstawy orientacji w terenie? nie doceniasz go.ale tak to jest, jeżeli byle humanista próbuje z miernym skutkiem przejmować czynności operacyjne przeznaczone dla umysłu ścisłego.
Dokąd dzwonią strażacy, to nie wiem. Może faktycznie gdzieś na Broadway. Wiem jednak na pewno, że dzwonią z budki znajdującej się na ścianie przy Murray St.A wracająć do azymutów; Na powyższym filmie, jeżeli przyjąć za prawdę podane przez Ciebie koordynaty, dwaj strażacy dzwonią na broadway (położenie ulicy s-n) a dwaj inni biegną murray (położenie ulicy e-w) do broadway mając słońce za sobą ...a teraz skup się....i może to być jedynie słońce będące na zachodzie o azymucie ok. 270^
A Ja na Twoim.Ja na Twoim miejscu wstydziłbym się
Napisano 24.02.2010 - 09:59
Użytkownik FCrimson edytował ten post 24.02.2010 - 10:06
Napisano 24.02.2010 - 10:21
Napisano 24.02.2010 - 13:19
Witam
Mam takie pytanie. Może trochę OT, ale zaryzykuję. Jak ma się samolot, który uderzył w Pentagon do tych, które walnęły w WTC? Skoro samolot w symulacji "pentagonowej" dosłownie rozpłynął się na filarach to czy nie mogło być podobnie w WTC? Bo jeśli uszkodzenie konstrukcji nie było duże to pożar musiał uszkodzić konstrukcję WTC, w co szczerze mówiąc nie wierzę.
Pozdrawiam
Napisano 24.02.2010 - 20:33
No nie wiem, czy tego Cię akurat nauczyli. Na pewno umiesz bezmyślnie wklejać tu wypowiedzi vkalego, które on zamieszcza na swoim jednoosobowym forum "V-tao". Bo są nimi jak i powyższa "Twoja" wypowiedź, tak i ta wcześniejsza, krytykująca analizę wykonaną przez Aquilę.Wiesz, w szkole uczyli kierunków wraz z korelacją pozycji słońca na niebie, uczyli również mierzyć kąty, a bardziej pojętnych potrafią w takiej szkole nauczyć również orientować się w terenie przy pomocy azymutu
Napisano 24.02.2010 - 20:37
Napisano 24.02.2010 - 21:00
Która to sekunda filmu, bo jakość jest dosyć kiepska i nie mogę się dopatrzeć się (także jak inni) godziny na zegarku...Heh. Masakra.
a wystarczyło na zapodanym na początku postu filmie
odczytać godzinę z zegarka strażaka; 17:20 …i nie trzeba byłoby by ogłupiać forumowiczów azymutowymi liczankami dla mniej rozumnych ludzi
Napisano 24.02.2010 - 21:23
No nie wiem, czy tego Cię akurat nauczyli. Na pewno umiesz bezmyślnie wklejać tu wypowiedzi vkalego, które on zamieszcza na swoim jednoosobowym forum "V-tao". Bo są nimi jak i powyższa "Twoja" wypowiedź, tak i ta wcześniejsza, krytykująca analizę wykonaną przez Aquilę.
Wiesz, w szkole uczyli kierunków wraz z korelacją pozycji słońca na niebie, uczyli również mierzyć kąty, a bardziej pojętnych potrafią w takiej szkole nauczyć również orientować się w terenie przy pomocy azymutu
Aż się dziwię, że od razu nie zwróciłem uwagi na ten charakterystyczny styl.
Zastanawia mnie też, dlaczego przytaczając cudze wypowiedzi nie używasz tagów cytowania?
Napisano 24.02.2010 - 21:35
To jest typowe zachowanie zwolenników ts. My im pokazujemy dowody dla naszej teorii i wtedy kiedy są dla nich niewygodne jedyną obroną jaką się posługują jest krytyka. Krytykują wszystko co my piszemy często nie zwracając uwagi na informacje zamieszczone w naszych postach. No ale co zrobić.
Napisano 24.02.2010 - 22:03
Napisano 24.02.2010 - 22:34
Napisano 25.02.2010 - 07:48
Mam takie pytanie. Może trochę OT, ale zaryzykuję. Jak ma się samolot, który uderzył w Pentagon do tych, które walnęły w WTC? Skoro samolot w symulacji "pentagonowej" dosłownie rozpłynął się na filarach to czy nie mogło być podobnie w WTC? Bo jeśli uszkodzenie konstrukcji nie było duże to pożar musiał uszkodzić konstrukcję WTC, w co szczerze mówiąc nie wierzę.
Pozdrawiam
0 użytkowników, 5 gości oraz 0 użytkowników anonimowych