No nie wiem, czy tego Cię akurat nauczyli. Na pewno umiesz bezmyślnie wklejać tu wypowiedzi vkalego, które on zamieszcza na swoim jednoosobowym forum "V-tao". Bo są nimi jak i powyższa "Twoja" wypowiedź, tak i ta wcześniejsza, krytykująca analizę wykonaną przez Aquilę.
Aż się dziwię, że od razu nie zwróciłem uwagi na ten charakterystyczny styl.
Zastanawia mnie też, dlaczego przytaczając cudze wypowiedzi nie używasz tagów cytowania?
Powiedzmy, że posłużyłem jako za pośrednika.
To jest typowe zachowanie zwolenników ts. My im pokazujemy dowody dla naszej teorii i wtedy kiedy są dla nich niewygodne jedyną obroną jaką się posługują jest krytyka. Krytykują wszystko co my piszemy często nie zwracając uwagi na informacje zamieszczone w naszych postach. No ale co zrobić.
Ci "zwolennicy" to zwykli fanatycy, tzn. istoty ślepe. Mam na myśli tu konkretne osoby, które nie krytykują oficjalnej wersji wydarzeń, bo nie mają argumentów. Zamiast tego powtarzają swoje banialuki zwane przez nich "ukrytą prawdą", szukając potwierdzenia w źródłach tak pewnych jak ploteczki pani spod "dziesiątki". Niestety, dyskusji ze strony owych osób nie można nazwać krytyką analizy przeciwników TS, ponieważ w ich wypowiedziach ("zwolenników) padają jedynie klepane i uprzednio obalone bezsensowne stwierdzenia, brak jest jakiejkolwiek argumentacji z ich strony a jedyną formą "krytyki" z ich strony jest obelga. Rzecz się nie dotyczy wszystkich użytkowników forum, którzy nadal wierzą w ukartowany przez rząd amerykański scenariusz z 9/11 (czy innych Żydomasonów), a konkretnych użyszkodników jak Muhad (który chociaż się stara jak może by przekonać innych o swoich "racjach", wręcz wydaje się, że próbuje sam siebie przekonać na siłę do teorii ludzi o naiwnej naturze i lekko wybujałej wyobraźni na skraju strachu o wolność rozumu) czy krzykacz Quintus (którego poczucie bezradności i złość jest zrozumiała, ale ukierunkowana w niewłaściwy sposób moim zdaniem). Muhadzie, Twoje starania z pewnością zostaną docenione przez owieczki, które codziennie z uporem barana czy innego osła szukają jakichkolwiek dowodów na to, że tysiące mediów (media to nie tylko telewizja, prasa, radio, ale także ludzie) pod wpływem innych baranów tuszują tak istotne wydarzenia. Nie wiem jednak czy ktokolwiek będzie w stanie dać Ci do zrozumienia, iż większość z Twoich "dyskusyjnych" postów, które mają swoją drogą ambicję wymieniać się z postem każdego innego użytkownika w temacie, serwują czytelnikom porcje tzw. shitu (zangielszczyłem by tak nieodpowiednio nie brzmiało).
Oczywiście to Forum nie miało by racji bytu gdyby zabraniano wolnej wypowiedzi bądź podejmowania trudnych i z góry skazanych na porażkę tematów, jednakże każda dyskusja powinna odbywać się w ramach racjonalnego myślenia popartego jakimikolwiek sensownymi argumentami. Serwowanie bzdur w masowej ilości jest oznaką braku poczucia dobrego smaku. Upór osła nie robi z człowieka mądrego ni otwartego, raczej prostaka, z którym nie warto próbować dojść do kompromisu
O ile dyskusja na temat tego kto naprawdę stał za zamachami z 9/11 (które bądź co bądź powinny być traktowane jako zbrodnie przeciwko ludzkości), to już wymyślanie takich rzeczy jak brak samolotów, czy też mnóstwo ładunków wybuchowych, które w jakiś sposób miałyby być podłożone tajemnie w budynkach odwiedzanych i użytkowanych przez tysiące osób dziennie jest dla mnie niczym więcej niż... wymyślaniem.
Żeby nie było offtopu w pierwszym poście na forum, które odwiedzam od lat (z ciekawości), to odniosę się do początku wątku - ja tam na tych zdjęciach wyraźnie widzę samoloty
Nowicjusz - wszystko jasne.
I jeśli już ktoś próbuje ośmieszać, to robią to zwolennicy oficjalnych teorii. Ja właściwie jestem tu sam a nade mną wisi z 10 osób, które na różne sposoby usiłują zniżyć mnie do poziomu nierozumnej istoty, która nic nie wie i która najlepiej jakby opuściła forum.
Wybacz kolego, ale Twoje "psychologiczne" wywody nie są trafne i nie wiem czemu ma służyć, ten zabawny post. Celujesz we mnie? Uważasz, że to tylko kwestia wiary? Mylisz się.
Użytkownik Muhad edytował ten post 25.02.2010 - 12:59