Skocz do zawartości

Zdjęcie

Nie było żadnych samolotów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
578 odpowiedzi w tym temacie

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Czyli poprostu wielbiciel spiskow, probujacy na sile wszystko uwiklac w spisek, tacy ludzie sa najgorsi. Podejrzewam ze to jaki antyglobalista antyamerykanista.
  • 0

Gabanil02.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

=' date='28 czerwca 2006, 14:06' post='39929']
Ja właśnie sobie czytam analize zagranicznych stron o "braku samolotów" - zapowiada się ciekawa lektura :P

Ale ktoś robi sobie jaja twierdząc że owych samolotów tam nie było,powiem jak kiepski"jak nie było
jak były" i nie pomoże żadne fantazjowanie bo to było widziane przez setki osób. A wymyślanie różnego rodzaju
sensacji i pseudoteorii jest dobre jak się chce zarobić "kasę" na naiwniakach. :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Nie no wrzućmy na luz bo to zakrawa na absurdy, za niedługo okaże się, ze wcale nie było WTC, nigdy tam nie stał.
Według mnie to:
- samoloty uderzały w WTC
- samoloty nie koniecznie musiały mieć na pokładzie ludzi
- cała teoria o porwanych jest zmyślona
Czepianie się, że samolot wygląda jak namalowany jest skrajnością głupoty. Czepianie się, że obraz jest dobrej jakości a nie rozmyty, też jest szukanie dziury w całym. Czy nikt nie widział na filmach rzeczywistych samolotów podchodzącyhc do lądowania, czy startujących, które nie wyglądają jak rozmyte coś z przyspieszeniem warp 5 (enterprise). Niech Ci ludzie raczej się leczą. A co by chcieli? Zdjęć tak kiespkiej jakości jak to ma miejsce przy wszystkich kaka'ach z obcymi?

Podzielam twój sposób myślenia i uważam że wymyślanie pseudonaukowych teorii dotyczących tematu
to jest prawdopodobnie dobry sposób na zarobienie"kasy" i robienia ludziom "wody z mózgu". :wall: :wall:
  • 0

dj_cinex.

VRP UFO Researcher

• Tematów: 412
  • Artykułów: 20
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jeśli ktoś jest zaciekawiony tego typu teoriami (bez względu na stronę po której się opowiada w tym sporze), może m.in. zobaczyć co na ten temat (braku samolotów) ma do powiedzenia John Lear :

http://www.abovetops...hread305472/pg1

Podobne tezy (jak i całkiem inne teorie) można śledzić w innych tematach w dziale poświęconym Johnowi Learowi. Jeśli ktoś jest zainteresowany tym aby z czystej ciekawości zapoznać się ze zdaniem tego typu ludzi (czytaj: takich, którzy głoszą "niezwykłe" teorię etc.) może odwiedzić inne poszczególne działy poświęcone innym osobom m.in. Jimmowi Marrsowi, Johnowi Rhodesowi, Justinowi Oldmanowi... itd. ;)

Oczywiście wymagana jest znajomość "langłidża"...

Nic nie stoi na przeszkodzie aby się tam zarejestrować (o ile ktoś chce) i samodzielnie podebatować z tymi oto panami ;)
  • 0

Snagoth.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sorry ale nie uwierze w to ze nie bylo tam samolotow. Wszystko co autor napisal jest jedynie jego wlasna interpretacja tego wydarzenia nie poparta zadnymi bardziej wiarygodnymi dowodami... a wszystkie ktore podal sa naciagane....

Pewnie ludzie ktorzy na filmie krzyczeli "o Boze.. samolot... uderzyl w nastepna wierze.. oh my goooood!!" sa podstawieni a ich reakcje nie sa prawdziwe... sorry ale jest za duzo dowodow na to ze samoloty byly zebym uwierzyl w to ze ich nie bylo...

ps: chce juz debate!
  • 0

set.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

samolot wcale nie musi byc rozmyty sa aparaty z cybershotem co za bzdura, niebo bylo bezchmurne owszem,widac blekti ale to co jest na dole to smog wielkiego miasta...
  • 0

woody-woodpecker.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To i ja dorzucę swoją cegiełkę... oczywiście, informacje, o tym, że samolotów nie było wydają mi się jakąś naciąganą fantazją, ale zdjęcia, które są po retuszu łatwo można sprawdzić nawet w zwykłym programie do oglądania grafiki typu Irfan View. Pobawiłem się trochę kolorami w tym drugim zdjęciu i moim oczom ukazała się piękna otoczka w okół samolotu. Pomyślałem - aura. Ale przecież nie mogła być ona jasna, na 0,5 sekundy przed katastrofą ;p Pomyślałem - fotomontaż... ale w jakim celu? Z podobnymi "wycinankami" spotykałem się obrabiając fotki z amerykańskich wycieczek na księżyc. Ale tam to kosmonauta był chamsko wklejany na zdjęcie księżyca bez specjalnej obróbki. Wydaje mi się, że tutaj mamy do czynienia z czymś podobnym, ale nie mam pojęcia o co w tym wszystkim chodzi..
  • 0

Dager.
  • Tematów: 64
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Z podobnymi "wycinankami" spotykałem się obrabiając fotki z amerykańskich wycieczek na księżyc. Ale tam to kosmonauta był chamsko wklejany na zdjęcie księżyca bez specjalnej obróbki.

Bardzo mnie ciekawi choćby jeden przekonujący przykład "chamskiego wklejenia kosmonauty na zdjęcie Księżyca". Mógł byś pokazać mi takie zdjęcie i udowodnić fotomontaż?
  • 0

woody-woodpecker.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przejrzyj sobie ten temat:

http://www.paranorma...topic=1235&st=0
  • 0

Dager.
  • Tematów: 64
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

woody-woodpecker

Podany przez Ciebie temat już dawno został zdyskredytowany, jako że szanowny autor artykułu sam preparował "dowody" w postaci zdjęć, których w archiwach NASA nie ma, a jego bałamutne wnioski z łatwością dało się obalić. Twierdzisz, że sam odkryłeś "wycinanki" na zdjęciach z wypraw Apollo a ja poprosiłem Ciebie o jeden przykład takiego fałszerstwa. Czy dalej będziesz brnął w zaparte, podsuwając kolejne rewelacje z innych źródeł, czy też odpowiesz na moje proste pytanie?
  • 0

woody-woodpecker.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Widze, że jesteś głodny wiedzy na temat fałszowania zdjęć. To dobrze. Jak byłem młody to miałem tak samo. Twardo stąpaj po ziemi i nie daj się zwieść a zajdziesz daleko!

http://www.apolloarc...1-40-5874_t.jpg

Pozdro Dager.
  • 0

#116 Gość_Lamb3rt

Gość_Lamb3rt.

Napisano

Samoloty były. Na pewno - zbyt dużo ludzi je widziało. Bardziej jestem skłonny uwierzyć w materiały wybuchowe ukryte pod wieżami.

Użytkownik Lamb3rt edytował ten post 12.01.2008 - 14:23

• 0

Lerlitz.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie bylo samolotow... taaa... :) za chwile bedzie teoria ze te wieże sie wg. nie zawalily xD <lol2> pewno dalej stoja aaa i w czasie budowy Obcy dali architektowi najlepsze tech. niewidzialnosci i hologramow :D
  • 0

above.
  • Tematów: 46
  • Artykułów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

.... najglupsza teoria jaka slyszalem, jestem prawie pewny ze ataki 9/11 byl to 'inside job' ale no bez przesady ...
  • 0

gangus1978.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

witam

kolego eurycide większych bredni w życiu nie czytałem !(chyba że to życie to jakaś fałszywka albo fotomontaż :D )

Może cała katastrofa z 9\11 to jeden wielki fotomontaż ,zrobiona tylko po to aby Bush zarobił na wojnie z alkaidą i Irakiem

A najlepsze z wszystkiego to są te OBLICZENA! naprawdę dodają wiarygodności tym BREDNIOM !!

TO FORUM NAZYWA SIE ;PARANORMALNE ; Ale dzięki takim wypowiedziom będzie sie w krótkim okresie czasu nazywać
IDIOTYCZNE
Przykro mi ale tak to wygląda. jestem to kilka dni i pewnie nie zagoszczę tu długo ale mam świetny ubaw czytać takie Sensacje!!!
  • 0

Confident.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

kolego eurycide większych bredni w życiu nie czytałem !

Ten tekst został zaczerpnięty ze strony: <a href="http://www.rzeszow.m...11/usa911.html" target="_blank"><a href="http://www.rzeszow.m...11/usa911.html" target="_blank"><a href="http://www.rzeszow.m...11/usa911.html" target="_blank">http://www.rzeszow.mm.pl/~gd/usa911/usa911.html</a></a></a> gdzie znajdziecie znacznie więcej materiałów na ten temat, dlatego zachęcam do odwiedzin:

Wystarczyło RAZ przeczytać ten artykuł, zeby dowiedzieć się że to nie Eurycide pisał te "brednie".
Ja sam jestem sceptyczny co do takich sensacjii, ale miejmy szacunek dla ludzi których to interesuje.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych