cóż witam jak by to powiedzieć tez miałem kiedyś spotkanie z kosmitą i było to 3 lata temu moim zainteresowaniem jest astronomia i jak zawsze patrzyłem na niebo było pełne gwiazd żadnej chmurki na niebie działo się to podczas wakacji w godzinach między 22 a 24 w gwiazdozbiorze strzelca zauważyłem nagły błysk światła i jakiś obiekt pomarańczowy który szybko przeleciał i zniknął mi z widoku po jakiś 20 minutach jakiś obiekt większych rozmiarów przeleciał nam moim blokiem na dużej wysokości a światła tego obiektu kręciły się wokół niego kilka minut później poszedłem do pokoju po szczoteczkę do zębów i wracając zauważyłem na niebie nie niewielkiej wysokości obiekt białe światło od niego biło ale łagodne nie raziło w oczy brat tez to widział po kilku minutach gdy obiekt ten był nieruchomy na niebie przyśpieszył i zniknął nagle i nic więcej się tej nocy nie działo jednak na drugi dzień męczyły mnie sny że obcy przeprowadzają jakieś eksperymenty ale nie czułem bólu tylko strach i nagle się w nocy budziłem z lekkim bólem ciała i byłem cały spocony miałem tak przez 4 dni i właśnie 4 dnia obudziłem się nagle w nocy i spojrzałem na drzwi do kuchni ktoś tam stał dobrze to pamiętam człekokształtna postać to była 1,90 wzrostu szerokie barki lekko szarawy kolor skóry ubranie całe zielone i nagle wyciągnęła do mnie rękę i gdy chciałem tez podać rękę nie wiem czemu ale ale kołdra się podwinęła i zasłoniła mi oczy gdy ją zdjąłem już tej istoty nie było przez kilka dni się jeszcze dziwnie czułem ale potem już tych snów nie miałem jakieś 5 miesięcy temu się przeprowadziłem i 2 tygodnie temu znów zauważyłem dziwne obiekty na niebie i pojawiają się podobne sny co kiedyś miałem
grafikę dam potem bo noc jest i trzeba się wyspać