Podważasz metodologię przeprowadzanego doświadczenia?
Tak. Czy doświadczenie nie powinno być powtarzalne? Czy nie powinno być potwierdzone przynajmniej kilka razy?
Było powtórzone kilkukrotnie, w postaci różnych egzemplarzy. Obejrzyj ten film w końcu.
Ponadto w filmie mamy do czynienia z nożykiem do golenia zamontowanym w maszynce jednorazowej, potrafisz odróżnić to od żyletki?
Wiesz, ja z pewnych takich względów nie golę zakończenia szyi codziennie, co nie zmienia faktu, że potrafię dostrzec w podlinkowanym filmie i maszynkę jednorazową, i żyletkę. Co do ułożenia żyletki to trudno mi dyskutować, bo nijak nie widzę możliwości, by miało ono na cokolwiek wpływ i w związku z tym sensowność tego argumentu jest dla mnie mocno dyskusyjna.
Zgodnie z życzeniem przedstawiłem.
W porządku. To teraz prosimy o wiarygodne potwierdzenie zjawiska ostrzenia żyletki przez piramidę, oczywiście z wyjaśnieniami opartymi o realne zjawiska z dziedziny nauk ścisłych. Przynajmniej tak wiarygodne, jak "Pogromcy mitów" z Discovery. Kaszpirowski, Uri Geller, David Copperfield i inni tacy równie wiarygodni się nie kwalifikują