Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kolejny film przedstawiający obcego. Tym razem prawdziwy ?

• Please log in to reply
271 replies to this topic

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Temat wraca na deski.

• 1

unwanted.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

wchodzę na strone , patrze znajomy tytuł , myślalem że jakiś bezsensowy odpok, a tu proszę taki rarytas , wydaje mi się że naprawdę tych chłopaszków mogło spotkać coś niewytłumaczalnego :) i jestem przekonany co do prawdziwości tych nagrań, tylko ten laser jakiś "chiński" :P

czekamy na ekspertyzę poszczególnych klatek ;) mam nadzieje że komuś się to uda ;)
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jutro może wezmę to na bliższe sprawdzenie bo są przynajmniej 3 momenty które są wartę sprawdzenia
  • 0

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 777
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dlaczego scenariusz się powtarza?Ciągle przybywają z tego samego miejsca?Dlaczego chowają się za ten sam wiecheć trawy?Twórcy filmu wiedzą,ze obcy jest za kępą trawy.Za bardzo powtarzalne.

Ells.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ciekawe, w trakcie nagrywania autor mówi, że stracili zasilanie. Nad postacią widać światła jakby spodka, ale równie dobrze mogło to by być światła jakiegoś miasta w oddali. Czekam na analizę.
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To są chyba światła miasta z tego co pamiętam. Także byłem ciekawy ponieważ było widać to na pierwszym filmie. Ciekawe czy w ciągu pół roku uda się chłopakowi nagrać to coś od stóp do głowy, co będzie ostatecznym dowodem na to, że nie jest to fake.
  • 0

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jakby to był spodek to by gościu coś mówił. To na 90% miasto. A teraz mam nadzieję, że ten film jest prawdziwy. Swoją drogą trzeba by było wiele pracy, żeby to podrobić.
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Już na tym filmie dokładnie widać jak to coś idzie zza jednego krzaka do kolejnego oddalonego o ponad metr. Kto oglądał nagranie z miejscem za dnia to wie, że te krzaki są dość rzadko rozmieszczone.

Ciekawi mnie co to mogło być, ten dźwięk jakby strzał, po którym obydwoje uciekli na górę.
  • 0

dżek.

Muzyka Śnieżnych Pól

• Tematów: 280
  • Artykułów: 39
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

strzelali z miecza laserowego. :D jedno z ciekawszych nagrań, ale sam ruch obcego przypomina mi balon ciągnięty na sznurku, poza tym znów wielkogłowy obcy? niezłe video, teraz ciężko o takie nagrania, czekam na wasze analizy. chociaż nie będą one zbyt profesjonalne, można się przyjrzeć. ciekawe dlaczego użytkownik nazywa się 'ThePolishedKnob". Poza tym pół świata nie wierzy w UFO, i najbardziej gorliwi poszukiwacze nigdy nie widzieli podejrzanego światła na niebie, a ten koleś nagrywa kolejny filmik jak obcy buszuje mu po ogrodzie.
  • 1

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika

Widać całą postać...
  • 0

Rozgwiazda.
  • Tematów: 34
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

''ThePolishedKnob'' jest pewne, że nie Polak, a raczej ''wypolerowany Knob'' :D

Film naprawdę ciekawy... jeszcze tylko jedna rzecz mnie interesuje... ten ''szarak'' celuj w nich jakby laserem, widac wiązke na nagraniu...
  • 0

szymonn.
  • Tematów: 7
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

jak sie przyjzec to na zdjeciu widac hot-doga
  • 0

#193 Gość_Horror

Gość_Horror.
  • Tematów: 0

Napisano

@Staniq
Dlaczego scenariusz się powtarza?Ciągle przybywają z tego samego miejsca?Dlaczego chowają się za ten sam wiecheć trawy?Twórcy filmu wiedzą,ze obcy jest za kępą trawy.

Pierwszy film to „kinówka”, teraz mamy wersję reżyserską (EE). Może następnym razem ukaże się dodatek zza kulis ;)

@shortez
Już na tym filmie dokładnie widać jak to coś idzie zza jednego krzaka do kolejnego oddalonego o ponad metr. Kto oglądał nagranie z miejscem za dnia to wie, że te krzaki są dość rzadko rozmieszczone

Kto nie zna sprawy od początku może da się nabrać.
Jak to mówią, trening czyni mistrza. Jeszcze kilka podejść i będzie dobrze, ale nominacji do Oskara i tak nigdy nie otrzyma, nawet jak wprowadzi do scenariusza jakieś spektakularne zwroty akcji.

@dżekson
(...)niezłe video, teraz ciężko o takie nagrania, czekam na wasze analizy.

A co tu analizować? Film jest autentyczny (tak jak i pierwszy), ale zdarzenia to fikcja.
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A ja dalej będę czekać na moment kiedy wreszcie złapie go na nagraniu w całości przed krzakami, w dostatecznym oświetleniu.

Użytkownik BrainsCollector edytował ten post 16.04.2011 - 13:42

• 0

unwanted.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Pewnie i tak nikt nie uzna tego za prawdę , był kiedyś jakiś filmik w którym starszy koleś zaatakował obcego, który zabił mu psa ... mam nadzieje że pamiętacie .. potem po kilku latach i tak okazało się że ten ów pan został okrzyknięty FAKE'iem , no ale cóż. Nie zależnie od tego jak wysokiej jakośi było by nagranie to i tak sceptycy powiedzą swoje , ja również oczekuję jakiegoś lepszego nagrania tego szaraczka ;)
  • 2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych