wiem wszystko -taaa...wszyscy przestali w to wierzyć.
Tu nie chodzi nawet o to, czy ktoś wierzy czy nie. Chodzi tu przede wszystkim o to, jakie są w tym video argumenty za i przeciw. Nigdy nie będziemy w stanie powiedzieć czy to FAKE czy nie, a widzę, że niektórzy (tacy jak ty) zatracili właśnie właściwe podejście do sprawy (jako zjawisku nad którym możemy jedynie spekulować). Wrzeszczenie wniebogłosy, że to fałszywka FAŁSZYWKA zaczyna być już po prostu śmieszne i poniżej poziomu osoby, za którą się podajesz (czyli za taką, która wie wszystko- czyli też w kwestii zrozumienia innych i uszanowania ich "poglądów", bo o prawdzie czy zakrzywionym obrazie rzeczywistości nie możemy mówić w przypadku wątpliwych filmików). Daj ludziom żyć i spójrz ponad czubek swojego nosa, a to, że denerwujesz się tylko dlatego, że ktoś ma inne zdanie...no cóż, ktoś tutaj nie zna do końca zasad kultury w stosunku do drugiego człowieka czyli dochodzimy do strasznego faktu, że...o mój BOŻE! To możliwe?! A jednak...nie wiesz wszystkiego.
Co do sprawy. Jak dla mnie bardzo dobrze nakręcony filmik. Jest bardzo przekonujący, szczególnie zwracając uwagę na fakt, w jaki sposób szarak się porusza. Argumenty za tym, że to jakiś dzieciak czy coś innego- naprawdę Wam się wydaje, że dzieciak albo kukła poruszaliby się na tyle szybko i sprawnie? Szczególnie w nocy gdy jest ciemno i nic nie widać? Przecież koleś kręcił to specjalną kamerą. No dobra, to w sumie byłoby na tyle. Przepraszam za najazd na wiem wszystko, ale strasznie irytują takie osoby, którym się wydaje że są BógWieKim