Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kolejny film przedstawiający obcego. Tym razem prawdziwy ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
271 odpowiedzi w tym temacie

xyz8472.
  • Tematów: 2
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Genialne, który to już raz kosmita przychodzi temu kolesiowi pod dom, a ten nadal "heloł?!" ? Dalej: metrowy kosmita wycofujący się macha ponad dwumetrowymi haszczami w każdą stronę? Koleś po gwałcie analnym i próbie porwania (nowa technika: za nogę) po prostu sobie ucieka? Nie wspominając już o kamerze ustawionej na statywie, a jednocześnie szybkiej zmiany ostrości i przybliżenia nie pozwalających obejrzeć dokładnie łba kosmity. Proszę, nie mówcie że ktoś wierzy, że tam siedzi prawdziwy ufok, proszę!
  • -1

#227 Gość_Horror

Gość_Horror.
  • Tematów: 0

Napisano

Ten „obcy” tam mieszka, czy jak? Wciąż siedzi w tych chaszczach i tak w koło Macieju. Po drugim filmiku miałem nadzieję, że to już ostatni film z tego cyklu, ale kolejny mnie załamał. To tylko otarcia, więc... ciąg dalszy nastąpi. Kto wie, może na naszych oczach rodzi się talent na miarę Spielberga?
  • 0

Herme5.
  • Tematów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Horror trzeba przyznac, ze gosciu jest dosc pomyslowy, te pare filmikow bije na glowe film "Znaki" z M. Gibsonem. Zobaczymy czym nas zaskoczy w nastepnych odcinkach. Mam nadzieje, ze mu tylko jakis tasiemiec nie wyjdzie i ze za jakis czas zobaczymy final tej opowiastki.
  • 0

Ladd.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

It's A Trap! :D A tak na poważnie to też skłaniam się do tego że jest to jednak fake (incydent z telewizorem), ale z drugiej strony coś mi tu nie pasuje, 10 fejków, przez ponad pół roku okłamywanie ludzi, jaką on ma motywacje?
  • 0

#230 Gość_Horror

Gość_Horror.

Napisano

Może taką, że do niektórych i tak nie dotrze, że to ściema (co widać po minusach w moim poście powyżej i przy tym pewnie też – niedługo).Powodzenia

• 1

Ladd.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Kontakt z „obcym” nr 11, w sumie bez rewelacji.

Rano.

• 0

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

mi osobiście przestaje się podobać to, że jest już tyle filmów i jest duże parcie na subskrypcje. konkursy nawet zaczą robić. Jak na początku w to wierzyłem teraz już przestaje mi się to podobać. Miałem nadzieje na coś konkretnego przy 6 nagraniu a juzjest 11 i dalej to samo.
  • 0

xyz8472.
  • Tematów: 2
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Gdzie się podziali specjaliści od analizy poklatkowej? Czy dalej stoją na froncie obrońców autentyczności tych nagranych spotkań?

Może niech ktoś napisze gościowi, żeby następnym razem użył strzelby, i nakręcił zwłoki ufoka...
  • 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To już wygląda na czystą reżyserkę, gościu już robi sobie z tego serial o ufoku, tyle że wszystkie odcinki są takie same bo ufok kryje się w polu. Mało pomysłowy jest autor tych filmów.
  • 0

Kamilos.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Chłop jest niezły, wygląda jakby dostał piłką do tenisa wystrzeloną z jakiejś armaty :P Aż tak się poświęcać dla fejka? :o
  • 0

Yoh.
  • Tematów: 11
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Chłop jest niezły, wygląda jakby dostał piłką do tenisa wystrzeloną z jakiejś armaty :P Aż tak się poświęcać dla fejka? :o

"Człowiek potrafi..."
Taka ilość filmów przedstawiających obcych potrafi odstraszyć. Albo chłopak jest "jakimś wybrańcem" albo naprawdę robi dobre "fake". Z drugiej strony.. Teraz najlepiej dostarczyć martwe ciało kosmity do jakichś mediów które po prostu nagłośnią sprawę. Ostatecznie wyjdzie jednak na to że rząd chcąc "uciszyć" sprawę, pozbędzie się osoby która kosmitę przyniosła, zmyśli coś dla mediów i wszystko będzie znowu po staremu. W takich czasach żyjemy.

To co niewygodne najlepiej wymazać.
Na dobrą sprawę możemy być "karmieni" tylko filmami i zdjęciami, gdzie przeważają ogromne ilości fake'ów, a rzadko zdarza się coś co jest rzeczywiście prawdą.
Na dobrą sprawę, musimy nauczyć się odróżniać fake od prawdziwego dowodu na istnienie obcych, tylko tak do czegoś dojdziemy. Podział na sceptyków i fanatyków zjawisk paranormalnych powoli traci w dzisiejszych czasach sens. By do czegoś dojść potrzeba pogodzić teorie obydwu stron, wszystko dokładnie analizować.
I NA DOBRĄ SPRAWĘ... Nikt nie ma na to czasu, nikomu nie chce się tego robić, każdy ma swoje zdanie i uważa inaczej.

Teraz można po mnie jeździć.
Jest późno, a ja sam mogę pisać głupoty xP
  • 0

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie no, na pewno nie mogą zrobić tak, że wywalą filmy tego chłopaka z internetu czy jak to powiedziałeś pozbędą się chłopaka bo to byłoby równoznaczne z przyznaniem się do prawdziwości nagrań i tego, że coś jest na rzeczy. Już setki tysięcy ludzi obejrzało jego filmy.
Xyz daruj sobie takie teksty, ekspercie od nibyru.
A co do tego siniaka to są dwa wyjścia. Albo jest tak jak mówi albo wykorzystał to, że coś przypadkiem mu się stało więc nie można czegoś takiego zmarnować, więc ułożył historie o tym jak go kosmita uderzył.
  • 0

#238 Gość_Klim44

Gość_Klim44.

Napisano

Napisz mi co się dzieje z tym alienem w około 1:28 tego filmu. Bo to wygląda tak jakby on się przewracał do tyłu.

przeciez on nie leci do tyłu tylko schyla sie
  • 0

Hologram.
  • Tematów: 31
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

jest już 20 relacji. Co prawda probowaliscie udowodnić że to fake, ale... niektóre nowe filmiki są ciekawe. Niestety, nie widać calej postaci obcego, tylko fragmenty ciala.
  • 0

Creative12.
  • Tematów: 12
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dodaje jak narazie najaktualniejszy filmik.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych