Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kolejny film przedstawiający obcego. Tym razem prawdziwy ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
271 odpowiedzi w tym temacie

.

Equilibrium

• Tematów: 43
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Tu dobrze widać że to fejk;) Ok. Koles w srodku nocy łapie za kamere z noktowizorem i filmuje ufoka( którego widac że jest doklejony:) A żeby było lepiej widac zapala zewnętrzne lampy noktowizyjne(bo gdyby zapalił normalne swiatło miał by obraz kolorowy) hmmmm ciekawe.....-też posiadacie oświetlenie na podczerwień na zewnatrz??:)

Użytkownik jacek84 edytował ten post 12.04.2012 - 14:04

• -2

Creative12.
  • Tematów: 12
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tu dobrze widać że to fejk;) Ok. Koles w srodku nocy łapie za kamere z noktowizorem i filmuje ufoka( którego widac że jest doklejony:) A żeby było lepiej widac zapala zewnętrzne lampy noktowizyjne(bo gdyby zapalił normalne swiatło miał by obraz kolorowy) hmmmm ciekawe.....-też posiadacie oświetlenie na podczerwień na zewnatrz??:)

Ale on miał noktowizor w kamerce włączony, wiec jak jego mama zapaliła światła na zewnątrz to kolor jest zielony tak jak na filmiku. Wiem bo sam mam kamerkę z noktowizorem. :)
  • -1

Astro1004.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Troche to podejrzane wychodzi w nocy z kamerą, widzi szaraka, nagle nie wiadomo czemu kamera zaczyna się trząść i ''kosmita" znika.
Dlaczego kosmita w cudzysłowiu?
Ponieważ jak się temu przyjrzałem, doszedłem do wnionsku że jest to raczej płaskie tak jakby było np. ze styropianu

Jeśli dobrze zrozumiałem i to są filmy jednego gościa to albo mieszka obok jakiejś bazy czy czegoś (w co wątpie,a nawet jeśli to czemu cały czas by się na niego mieli gapić),albo tylko 1 film był orginalny a reszta jest pod publike.

ps. jest jeszcze 3 opcja, też dość prawdopodobna: wszystko to fejki
  • 2

.

Equilibrium

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

No tak tylko ze jak lata z tą kamerka po domu to raz jest zielony obraz raz kolorowy:) Tylko że głowa tego ufola jest przed ta trawą a nie za. stas19 dobrze mówi. znów minus??:P

Użytkownik jacek84 edytował ten post 12.04.2012 - 17:31

• 0

Creative12.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

znów minus??:P

Zacznijmy od tego ze ja ci minusa nie dawałem. :)

A obraz był na początku kolorowy bo nie miał włączonego noktowizora. ;)

Użytkownik Creative12 edytował ten post 12.04.2012 - 19:59

• 0

.

Equilibrium

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Zostawmy minusy. Ok z noktowizorem odpuszcze, w sumie w 0,33 widac zmiane światła :> Ale nie odpuscze z tym doklejonym ufolem :>

Użytkownik jacek84 edytował ten post 12.04.2012 - 21:00

• 0

Creative12.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja tam w tych komentarzach na yt wyczytałem ze te jego filmiki to fake. Też jestem po ich stronie i uważam ze koleś robi fake filmiki z tym obcym. ;) Bo niby po co ten obcy tak długo tam czai się w tych krzakach i zaraz się chowa? I zawsze obcy jest w pozycji klęczącej albo nie ma nóg ;>
  • 0

Ladd.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nowy filmik całkiem wyraźnie widać obcego czy kukłę jak kto woli.

• 0

Hologram.
  • Tematów: 31
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

niestety dalej nie widać calej postaci, ale coraz bliżej :)
  • 0

Adamit.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z tego co widzę to kolega ma partnerstwo na YT, pewnie sporo zarabia jeżeli tyle osób wchodzi na jego kanał...
  • 0

dr_Heks.
  • Tematów: 1
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Troszkę sztuczna ta gra aktorska autora filmów. W pierwsze dzieło jeszcze mógłbym uwierzyć, choć i tak dużo sprzeczności, ale ten najświeższy film , który podał Pan wyżej jest co najmniej komiczny. Nawiedzają chłopa kosmici, ten ciągle biega z kamerą po ciemku, przeklina, sztucznie udaje przerażenie, dyszy do kamery jakby ze strachu... A jak już tak zgrywa tego chojraka, to niech skoczy w te krzaki i chwyci za szyje "zielonego". Taka zabawa w kotka i myszkę. Teraz kosmita otwierał mu drzwi, a za tydzień obudzi się z nim w łóżku?

No i ma partnerstwo, ma widzów, ma wyświetlenia, jakaś kasa idzie.

Użytkownik dr_Heks edytował ten post 07.05.2012 - 18:51

• 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Niedługo będzie więcej odcinków z tym kosmitą niż mody na sukces. Facet już dawno się zblamował a teraz tylko spada na dno. Ten ostatni film jest kolejnym potwierdzeniem że ten kosmita nie jest żywą istotą, tylko sztucznym tworem. Widać to po komicznie nienaturalnym zachowaniu. Pojawia się na chwilę a potem ucieka bokiem. To przypomina scenę z filmu ,,kevin sam w domu" w której dzieciak powtykał postacie z papieru w kolejki elektryczne i one jeździły na nich po pokoju.
  • -3

#253 Gość_mag1-21

Gość_mag1-21.
  • Tematów: 0

Napisano

Wszystko
Nie trzeba byc kosmita, zeby uciekac jak Cie nakryja na podgladaniu. Na 1,6 widc wyraznie, ze wcale nie przesuwa sie, jak to sugerujesz bokiem, ale odwraca glowe i idzie w prawo. Zobacz jeszcze raz.

Użytkownik mag1-21 edytował ten post 08.05.2012 - 09:05

• 0

Hologram.
  • Tematów: 31
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Wszystko

To raczej ty się zbłaźniłeś. Postać wyrażnie obraca głowę i ucieka w swoją prawą stronę...Chłopak może mieć racje, obserwuje go od roku i widzę że coś może być na rzeczy..
  • 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie ważne. Film jest oszustwem, a ten kosmita to tylko kukła. Pisałem już dlaczego
http://www.paranorma...post__p__411314
A tutaj facet twierdził, że na jego telewizorze siedział kosmita. Ten przedmiot zauważył jeden z widzów i napisał o tym w komentarzach do filmu na youtube. Na co autor zareagował słowami ( mniej więcej) ,,Nie wiem co to jest. Ratujcie mnie". A potem po rozjaśnieniu zdjęcia okazało się, że jest to wazon. http://www.paranorma...y/page__st__120
http://www.paranorma...post__p__411515

na jednym z tych filmików widać jak ta kukła przewraca się do tyłu.

Od pierwszej strony pisałem że ten filmik to ściema i dalej tak uważam i jestem tego pewny. Facet swoimi kolejnymi filmikami z tym kosmitą coraz bardziej się błaźnił i potwierdzał to że ten kosmita to jego dzieło.

Wszystkim którzy wpadli do tematu i obejrzeli ostatnie filmiki, radzę wrócić na pierwsze strony i przeczytać temat od początku.

Użytkownik Wszystko edytował ten post 08.05.2012 - 09:27

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych