Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kolejny film przedstawiający obcego. Tym razem prawdziwy ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
271 odpowiedzi w tym temacie

#256 Gość_mag1-21

Gość_mag1-21.
  • Tematów: 0

Napisano

Nie potwierdzaj jednego filmiku drugim, bo jeden moze byc , zaznaczam "moze" byc prawdziwy, a drugi nie.
  • 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

O ty też już pisałem. Poczytaj żeby zrozumieć:

I jeszcze raz wykażę kompletny brak logiki w w myśleniu shorteza: Jeśli uznaje za fejk filmik z autem gdzie widać DOKŁADADNIE ten sam łeb tego samego kosmity co na tym filmie tutaj analizowanym który uznaje za autentyczny to.... no to znaczy że facet sam siebie nie rozumie. Nie wie jak to razem pogodzić, że kosmita na jednym filmie jest fałszywy a ten sam kosmita na innym filmie jest prawdziwy.
Jakie dowody przedstawia shortez? Takie że wstawia rozmazane kadry robione w ciemności i twierdzi że tam widać orby? Dobrze że nie widzi tam jeszcze mrówek na źdźbłach trawy.
Obejrzyjcie sobie jeszcze ten film z ciemnego mieszkania gdzie ktoś tam otwiera drzwi i dostaje laserem po oczach. Oprócz tego nic tam nie ma widać. W to też wierzycie? Może jeszcze mam wam udowodnić że ten film też jest fałszywy.

• 0

#258 Gość_mag1-21

Gość_mag1-21.
  • Tematów: 0

Napisano

Dobra Wszystko wygrales, Ty rozroznisz kosmitow po lbach, dla mnie maja wszyscy takie same.
Przyznaje bez bicia, nawet plci nie jestem w stanie u nich rozroznic, dla mnie sa jak klony.
  • 1

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

tak tylko dodam analize tego filmu, bo widzę, że więcej macie z tego śmiechu w tym temacie niż powagi

• -1

Matti.
  • Tematów: 1
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Czyli zagadka filmiku z pierwszego postu jest nierozwiązana dalej?
  • 0

weirdo.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mój odnośnik

Czy to nie ten sam dom? Cos co chwilę ma spotkania z kosmitami, tylko w innych scenariuszach.
  • 0

Hologram.
  • Tematów: 31
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Cale ciało

Użytkownik Hologram edytował ten post 20.08.2012 - 20:04

• -1

pdjakow.
  • Tematów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

tak tylko dodam analize tego filmu, bo widzę, że więcej macie z tego śmiechu w tym temacie niż powagi

Jak tu się nie śmiać z kogoś, kto nadal analizuje filmy tego kolesia? W sumie macie dobry gest, nabijacie mu kabzę.
  • 0

cypres82.
  • Tematów: 2
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Co za bzdury!A z drugiej strony to ciekawe ze ufoludki zawsze buszują po ogródkach,moze lubią robic kupki w naszysz krzaczkach jak pieski hehe.Smierdzi mi tu strasznie zaawasowaną technologią Buhahaaa....
  • -2

Arctur V..
  • Tematów: 9
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

*
Popularny

Człowiek też niby takie rozwinięte stworzenie, a przecież nieraz odruchy fizjologiczne biorą w nim górę, zmieniając tego rozszczepiacza atomów i zdobywcę Kosmosu w prymitywne zwierzę; taki Woodstock chociażby najlepszym tego przykładem.

Nie możemy więc na tej podstawie oceniać obcych cywilizacji, tym bardziej, że nie mamy pojęcia o tym, jak przebiegała ich ewolucja biologiczno - kulturowa.

Użytkownik Arctur V. edytował ten post 21.08.2012 - 09:45

• 5

cypres82.
  • Tematów: 2
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Człowiek też niby takie rozwinięte stworzenie, a przecież nieraz odruchy fizjologiczne biorą w nim górę, zmieniając tego rozszczepiacza atomów i zdobywcę Kosmosu w prymitywne zwierzę; taki Woodstock chociażby najlepszym tego przykładem.

Nie możemy więc na tej podstawie oceniać obcych cywilizacji, tym bardziej, że nie mamy pojęcia o tym, jak przebiegała ich ewolucja biologiczno - kulturowa.

Całkowicie sie z Tobą zgadzam,ale przeciez nie przeleciał bys galaktyki zeby nasrac komuś w ogródku,prawda? ;-)
  • -1

Arctur V..
  • Tematów: 9
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

ale przeciez nie przeleciał bys galaktyki zeby nasrac komuś w ogródku,prawda

Może to zakorzeniony w ich genach odruch znakowania terenu; może budowa ich układu wydalniczego nie pozwala im trzymać kału albo znalezione odpady były w istocie produktem jakiegoś wysoce zaawansowanego implantu podskórnego, który oczyszcza ich organizmy z toksyn obcych ich układowi immunologicznemu?

Nie wiemy tego, więc nie oceniamy. Nadinterpretacja to zakała nauki (oraz tego forum w szczególności).
  • 2

Hologram.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Warto zauważyć, że koleś jest przez tego kosmitę manipulowany światłem. Wygląda to Realnie. Widać odnóża kosmity, jego ręce i potencjalne nogi i całą głowę. Typowy szarak. Oni istnieją. Tylko nie wiem czmu mi się fimliki podmieniają jak wkleje. Wejdzccie na kanał kolesia i tam macie alien sightins 14. Polecam.

Użytkownik Hologram edytował ten post 21.08.2012 - 19:16

• 0

pdjakow.
  • Tematów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

ale przeciez nie przeleciał bys galaktyki zeby nasrac komuś w ogródku,prawda

Może to zakorzeniony w ich genach odruch znakowania terenu; może budowa ich układu wydalniczego nie pozwala im trzymać kału albo znalezione odpady były w istocie produktem jakiegoś wysoce zaawansowanego implantu podskórnego, który oczyszcza ich organizmy z toksyn obcych ich układowi immunologicznemu?

A może to skrzat? Toć wiemy z podań, że te huncwoty ganiały po takich zaroślach. Być może biedak zgubił gdzieś tu swoją malutką czapeczkę i szuka jej teraz za pomocą malutkiej latareczki.

Nadinterpretacja to zakała nauki (oraz tego forum w szczególności).

Powiedział koleś, który akapit wcześniej teoretyzuje na temat układu wydalniczego kosmitów.
  • 0

Hologram.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

czy ktoś moglby dokonać ( do k**** nędzy) szczegółowej analizy ostatniego kontaktu nr. 24? Widać dokładnie cały tółw wraz z odnóżami - pierwsze zdjęcie kosmity w histori ludzkości i pierwszy filmik a wy nic. Klatka po klatce.

edycja: overdose

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownik overdose edytował ten post 22.08.2012 - 09:03

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych