Napisano 23.12.2010 - 22:37
Napisano 24.12.2010 - 02:05
Twoja dokładność oraz staranność, Eriku, wzbudza moją wielką ciekawość. We wszystkich swoich postach czy innych wpiasach wykazujesz wielką dokładność - jak tutaj.(...)
jako oznaka powrotu wiedzy Templariuszy, których zamki i faktorie zostały zdradziecko napadnięte w feralny piątek 13 października 1307 roku.
Link do historii dolara.
http://en.wikipedia....one-dollar_bill
Mag... to jest trochę inaczej, mimo całej sympatii nie zgadzam się z Tobą. I to bardzo silnie, niestety...Co do koloru zielonego, mam nieco odmienne zdanie. Energia zielonego plomienia jest energia wynikajaca z uczucia milosci.Empatia.Energia planety Wenus. To wszystkie elementy wchodzace w sklad tego uczucia, kazdy rodzaj milosci, az do Milosci Uniwersalnej(nieskonczonosc) wlacznie, gdzie punktem "0" jest...litosc. Niestety nie jest to pozytywne uczucie, ale negatywne tez nie. Nijakie, bez potencjalu energetycznego.
Użytkownik Niedoskonały edytował ten post 24.12.2010 - 02:01
Napisano 25.12.2010 - 22:42
Napisano 25.12.2010 - 23:01
Napisano 25.12.2010 - 23:38
Użytkownik mag1-21 edytował ten post 25.12.2010 - 23:43
Napisano 27.12.2010 - 21:23
Owszem, czakra serca ma w barwach odpowiednik zieleni. Ale również w niektórych kręgach mówi się, że kolor czakry serca to kolor różowy.
Napisano 01.01.2011 - 02:35
Nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac...W górnej części obrazu, w centrum znajduje się tzw. Czarne Słońce. Jest to kolejny symbol o ezoterycznym znaczeniu. Hermetyzm* uczy o istnieniu dwóch słońc - niewidocznym eterycznym, zrobionym z "filozoficznego złota" i materialnym, jedynym dostrzegalnym, określanym też jako czarne słońce.
Użytkownik mag1-21 edytował ten post 01.01.2011 - 02:59
Napisano 02.01.2011 - 16:53
Moze ja z racji urodzenia odniose sie do kobiety uwiezionej w szescianie, a raczej w klatce...Nie tylko masoneria odebrala kobietom prawo do zglebiania nauk, to rowniez islam i katolicyzm i wiele jeszcze innych religii, zabraniaja bycia "kaplankami", a wiec tymi ktore posiadaja wiedze ponad przecietna. Dlaczego tak bardzo wiedze tajemna chroni sie przed kobietami? Zwiedzajac loze masonska w Londynie, uslyszalam od jednego ze zwiedzajacych wraz ze mna: Mezczyzni bronia dostepu do wiedzy kobietom, poniewaz...prawdopodobnie tylko kobieta potrafi ja wykorzystac/zastosowac.To ona jest kluczem do wszystkiego. Czy to prawda? Moze kiedys sie okaze, a poki co bede wykradac tajemnice meskiej czesci populacji.
W moich wizjach, powtarzajacych sie cyklicznie co 10 lat, nastepna przypadnie na 2012, na naszym niebie widnieja dwa slonca.Nie moge napisac na moim niebie, bo ja nie Pawlak ani Kargul. Ale... Mam wrazenie(?) ze ten uklad sloneczny mial(ma)dwa slonca. Jak ENIL i ENKI. Jedno dalo zycie na tej planecie, a zblizenie sie drugiego wszystko zniszczy...Roznia sie orbitami, choc nie zawsze tak bylo. W ksiedze Apokalipsy czytamy, ze: "szatan zostal stracony w otchlan na tysiace lat", w wyniku wojny ze swiatlem...Orbita drugiego slonca zostala znacznie wydluzona ekliptycznie.Dokladnie obieg tego drugiego slonca wokol naszego, znanego trwa ok 3600 lat ziemskich.Czemu slonce wokol slonca? To blizniacze planety, na zawsze zwiazane ze soba, kiedys byly jednia...Oczywiscie, ze to tylko moja teoria i zdobywanie wiedzy masonow(moja pasja), ale rozszerzylo sie to samo z siebie o Majow, Dogonow, Etruskow i Egipt. Niestety nie mam dowodow na ta teorie.Jedynie mgliste...przypuszczenia i...masonow. Doprawdy nie wiem czemu ich nie lubie, zupelnie jakby byli z tego drugiego slonca...
Użytkownik radoslaw edytował ten post 02.01.2011 - 17:12
Napisano 03.01.2011 - 20:10
Jesli mnie cos przesladuje i gnebi niewiedza, to szukaam we wszystkich mozliwych zrodlach, to chyba tez jest dosc rzetelne:Mogę tylko dodać że ani u Majów, ani u Egipcjan czy Sumerów nie ma mowy o żadnym Czarnym Słońcu alias Nibiru nawiedzającym nasz układ słoneczny co 3600 lat. To pomyłka Sitchina - wielkiego człowieka który odkrył przed światem obszerne fragmenty przwdziwej historii ludzkości.
Poniżej dość rzetelna analiza tego zagadnienia, ponownie Parks:
Napisano 13.02.2011 - 12:38
Użytkownik slawek13 edytował ten post 13.02.2011 - 12:39
Napisano 25.03.2011 - 00:14
A jak bardzo jestes pewien?Przecież nie ma czegoś takiego jak rasa aryjska, to wymysł hitlerowców.
Napisano 25.03.2011 - 09:13
źródło: WikiAriowie (albo Indo-Irańczycy) – odłam ludów indoeuropejskich, który w III i II tysiącleciu p.n.e. zamieszkiwał Azję Środkową, by następnie rozprzestrzenić się na tereny Iranu i Indii. Termin Aryjczycy pochodzi z sanskrytu od słowa arya i oznacza szlachetny.
Użytkownik crc edytował ten post 25.03.2011 - 09:17
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych