Jeżeli porównujesz moją inteligencję do płytkich galerjanek to widze że nie mam z kim rozmawiać, ponieważ na forum piszą dzieci!!!
Nie obraź się, ale szczerze mówiąc myślałem że jesteś jednym z nich...
Napisano 21.01.2012 - 21:31
Jeżeli porównujesz moją inteligencję do płytkich galerjanek to widze że nie mam z kim rozmawiać, ponieważ na forum piszą dzieci!!!
Napisano 22.01.2012 - 20:33
Napisano 22.01.2012 - 21:23
Natomiast są filmy oparte na faktach inaczej paradokumenty,
Nagrania są autentyczne, nagrane amatorską kamerą w czasie seansów hipnotycznych.
Napisano 22.01.2012 - 21:38
Napisano 22.01.2012 - 21:47
Napisano 22.01.2012 - 21:57
Co innego w opisie napisali by że film jest w gatunku SF, nie pisałbym z Tobą na ten temat.
Napisano 22.01.2012 - 22:31
XGOŚĆ już Veckas wcześniej napisał, że faktem, na którym opiera się ten film jest to, że kilka osób zniknęła w Nome bez wyjaśnienia. Reszta to fantazja reżysera. I co- dalej będziesz wałkował, że nie wiemy co to paradokument? A to, że nagrania nie były autentyczne po części potwierdza kilka wklejek ode mnie.
W to, że Milla Jovovich na początku filmu powiedziała ci, że wydarzenia są autentyczne przyjmujesz bezkrytycznie, ale jak obiektywni ludzie w tym dziennikarze piszą, że to chwyt reklamowy to już w ogóle nie masz zamiaru nawet dopuścić możliwości, że mówią prawdę. Straszne
Co innego w opisie napisali by że film jest w gatunku SF, nie pisałbym z Tobą na ten temat.
Widzisz jaki jesteś mało obeznany, rezyser filmu Olatunde Osunsanmi dał go właśnie do gatunku 'Thriller, Sci-Fi' Więc trzymaj się obietnicy i już nie rozmawiaj ze mną na ten temat ;')
Użytkownik XGOŚĆ edytował ten post 22.01.2012 - 22:30
Napisano 22.01.2012 - 22:34
Pomimo licznych zapewnień i sugestii zawartych w treści filmu, nie jest on oparty na faktach."
Z Wami jest tak, jak z ludźmi, którzy myślą, że ludzkość jest jedyną cywilizacją we wszechświecie. Sceptyczni do bulu.
Napisano 23.01.2012 - 19:15
Pomimo licznych zapewnień i sugestii zawartych w treści filmu, nie jest on oparty na faktach."
w kóncu...Z Wami jest tak, jak z ludźmi, którzy myślą, że ludzkość jest jedyną cywilizacją we wszechświecie. Sceptyczni do bulu.
a kto tak powiedział? odnoszę się wyłącznie do filmu. Wcale tak nie myślę i do 'bólu' się piszę/
pozdro
Napisano 24.01.2012 - 09:51
Ja w życiu przestałem słuchać mediów.
Widze Veckas, że nic Cię nie przekona, więc zakończmy ten temat. Ja jestem za, Ty przeciw.
, więc zakończmy ten temat
Napisano 25.01.2012 - 00:42
Ja w życiu przestałem słuchać mediów.
Co z tego jak zacząłeś słuchać Jovovich.Widze Veckas, że nic Cię nie przekona, więc zakończmy ten temat. Ja jestem za, Ty przeciw.
Dlaczego Ty chcesz mnie i innych na siłę przekonać że filmiki w tym filmie są oryginalne, kiedy każdy kto ma trochę oleju w głowie wię że zostało to stworzone do produkcji filmu, tam grają zwykli aktorzy, i jeszcze podkreślasz że jesteś dorosły i badasz te sprawy 15 lat, kiedy ja już jestem pewny że jesteś otumanionym dzieciakiem., więc zakończmy ten temat
Zgadzam się.
Napisano 28.11.2012 - 23:00
Napisano 04.12.2012 - 13:18
Napisano 04.12.2012 - 20:19
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych