Skocz do zawartości

Zdjęcie

ET/UFO Disclosure - rewolucja rozpoczęta

• Please log in to reply
231 replies to this topic

wujek1985.
  • Tematów: 4
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Pierwszy filmik pod koniec Skandynawia, to są lampiony, w Polsce z kolei 2 połączone miski rzuca się w oczy... nie jestem sceptykiem w takich sprawach ale w tych przypadkach to strzasznie widać, że to fake...
ogólnie w wielu przypadkach Ufo mylone jest z lampionami w wielu filmikach to widać, chociaż niektórych nie da się wytłumaczyć...

Użytkownik wujek1985 edytował ten post 30.01.2011 - 18:24

• 0

Mike.
  • Tematów: 5
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Te filmiki nie są z 2010 roku, ale z kilku ostatnich lat. Choćby na pierwszym filmiku mamy zdjęcia ze Zdan co miało miejsce w styczniu 2006 roku. Część tych filmików została uznana za fake'i/hoax'y, ale jest kilka/kilkanaście naprawdę rewelacyjnych perełek. Ogólnie środowisko jest poruszone ilością obserwacji białych kul (zwanych potocznie meksykańskimi)...
  • 0

real.
  • Tematów: 3
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Rewolucja bedzie trwac do wyczerpania tematu :) tak jak zawsze ................. lecz pojawi sie nowa i tak jak w perpetum mobile i kolo macieja :):) do znudzenia bez hapy endu :D

Użytkownik real edytował ten post 31.01.2011 - 22:27

• 0

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Znalazłem także jeszcze jeden niesamowicie wyglądający filmik. Wygląda jak scena z filmu bo takiego czegoś nikt nie mógłby nagrać "dla zabawy" jako hoax !

Zakładając, że jest to animacja potrzebnyby był najnowsze oprogramowanie z setkami filtrów, gigantycznych tekstur już nie mówie tutaj o czasie potrzebnym do wymodelowania i animacji który liczony byłby w setkach jeśli nie tysiącach godzin.

Użytkownik shortez edytował ten post 01.02.2011 - 10:53

• 0

oops.
  • Tematów: 1
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

nie no ten filmik wyzej jest smieszny, jeszcze jak ktos pisze zeby zrobic cos takiego ze swiatelkami to trzeba tysiace godzin i oporogramowania z kosmosu haha
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To proszę bardzo. Zrób coś takiego. Czekamy. Jestem ciekawy jak to zrobisz. do zobaczenia za miesiąc lub kilka miesięcy.
  • -1

wieslawo.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

tylko Shortez nie wszystko trzeba robić od początku do końca w 3D. Jest coś takiego jak postprodukcja. I to tutaj można zrobić cuda wianki i szmery bajery. Z uwagi na YT nie potrzeba do tego nawet super kamery. Poza tym taki kilkuminutowy film nie wymaga jakichś niesamowitych mocy obliczeniowej. Jakieś 8 rdzeni załatwi sprawę w dwa dni w porywie.
  • 0

wujek1985.
  • Tematów: 4
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Ten filmik to urywek z filmu Battle Los Angeles bodajże ale nie jestem pewny film będzie niedługo w kinach...po prostu klip z filmu

• 0

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czekam na ten film, chyba się wybiorę do kina :D
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To dobrze mówiłem, że to "Znalazłem także jeszcze jeden niesamowicie wyglądający filmik. Wygląda jak scena z filmu bo takiego czegoś nikt nie mógłby nagrać "dla zabawy" jako hoax !"
Ponieważ wyglądało to zbyt realistycznie. Także wybaczcie. Swoją drogą widzę, że fajny film się szykuje :)
  • -1

pantokrator666.
  • Tematów: 1
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

buahaha shortez weź się ogarnij...będziesz teraz zamieszczał urywki z filmów z udziałem ufo sądząc, że to dzieje się na prawdę...na 1 rzut oka było widać, że to z filmu :E się uśmiałem dzisiaj dzięki shortez za poprawe humoru LOL
wiem, że ufo gdzieś tam istnieje ale ludzie nie popadajmy w skrajności w dodawaniu takich filmików :E

Użytkownik pantokrator666 edytował ten post 01.02.2011 - 15:11

• 1

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Znowu się okazało że shortez nie umie oddzielić prawdy od fikcji i wszyscy go wyśmiali. Dobrze ci tak.
  • 2

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wiem wszystko. Idź z tąd bo sam ciebie wyprowadze, dobrze ci radzę. Jak narazie to z ciebie większą zbite robią także nie masz co się wypowiadać złociutki. Jak zwykle wywalasz coś z kontekstu i mówisz jaki to jesteś wielki i hahaha popatrzcie na niego. Naprawdę do ciebie to nawet święty niemiałby siły... Idź dalej bawić się minusami. Przepowiadam ci przyszłość, że już niedługo będziesz tylko nickiem na tym forum bo miejsce trolli jest w jaskini zwanej banicją.
  • -1

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tak, prawda w oczy kole. Wstawiasz jakiś film i twierdzisz że to jest niemożliwe do zrobienia, bo coś tam coś tam. Ile razy ja już wiedziałem ten tekst? W temacie o kosmicie na polu też twierdziłeś że wszystko jest w porządku, a potem się okazało że to jest pica na wodę. W temacie o chłopaczku ciągniętym na krześle pisałeś że to niemożliwe, to muszą być duchy. W temacie o 3 ufo lecących do ziemi najechałeś na mnie że już się mądrzę. A potem się okazało że to są tylko trzy plamki, a nawet więcej, a nie żadne ufo. Tak samo było w temacie o budowlach megalitycznych. Napisałeś z wielką radością że to ,,super jest" i śmiałeś się ze sceptyków. Potem wszedł skan i noxill i wszystko obalili. Ja też miałem w tym swój mały udział.
I ty jeszcze się cieszysz z plusików które dostajesz. litości...

Żeby nie było spamu. Nic nie zostanie ujawnione przez następne kilka lat. Mogę się założyć o własną głowę że tak będzie. Mogą ujawnić jakieś tam pierdołki w stylu: pani Bogusia widziała światełka na niebie. Ale nic poza tym.

macie następny film. Pasuje do tematu

Użytkownik wiem wszystko edytował ten post 01.02.2011 - 16:13

• 4

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Człowieku nie denerwuj mnie dzisiaj, i tak jestem wyjątkowo dekikatniusio mówiąc wkurzony, więc powstrzymaj się do jutra bo ani nie ręcze za siebie ani warnów przez takiego jak ty nie chcę dostać. Jutro możesz nawet zrobić specjalny temat o mnie będziesz mógł się w nim nabijać, śmiać i co tylko zechcesz. Tylko daj sobie na wstrzymanie do jutra. Posyp sobie palce proszkiem na swędzenie ale nie odpisuj.

Edit: +.....
Do tego typu rozmów jest PW. Proszę zapoznać się z regulaminem forum i nie spamować
Warn

• -1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych