Skocz do zawartości

Zdjęcie

ET/UFO Disclosure - rewolucja rozpoczęta

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
231 odpowiedzi w tym temacie

Izeer.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Oczywiście że za, tylko moim zdaniem takie podpisy mało zdziałają, rząd jak zwykle odwróci kota ogonem, a media przy okazji wyśmieją i ludzie będą przekonani że to jakieś wymysły itp. Najlepiej gdyby znaleźli jakiś niepodważalny dowód i go pokazali, myślę że coś byś sie znalazło z jakichś "tajnych akt", chodzi o to żeby to było pokazane na poważnie. Zazwyczaj takie nowiny się źle przyjmowane i wyśmiewane, bo ludzie uważają że to jacyś fanatycy sobie coś ubzdurali.
  • 0

saN (3words).
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

...mam wersje 1,76GB .mkv z polskim lektorem + 0,5TB transferu, zainteresowany ktos?
  • -2

Melchisedek.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

[...] Ludzie nie są fajni, reagują agresją wobec mieszkańców innych krajów bądź osób o innym kolorze skóry a co dopiero wobec mieszkańców nieznanej im planety, wystrzelili by rakiety w stronę UFO tamci by się wkurzyli i zmietliby nas z powierzchni Ziemi, nawet jeżeli na początku mieli pokojowe zamiary.

Widzisz nie do końca... To politycy, dowódcy tzw "wierchuszka" powodują sztuczne podziały i waśnie stawiając ludziom fikcyjnych wrogów i podjudzając przeciwko sobie narody. Człowiek z natury dąży do szczęścia, radości i miłości. Dobrym przykładem są wydarzenia z okresu I WŚ, kiedy w święta Bożego Narodzenia 1914 roku żołnierze wrogich armii spontanicznie zbratali się we wspólnym śpiewaniu kolęd i wymianie prezentów świątecznych. Trochę więcej szczegółów w linkach poniżej:

Wikipedia - bożonarodzeniowy rozejm

artykuł na piotrskarga.pl
  • 0

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

http://www.abovetops...hread773170/pg1

*Full and Complete* E.T. Disclosure

"In all actuality, there are ETs present at this VERY summit, and they have been for a long time. They just appear in the room when they please and dissapear the same. Of course, they only attend the highest level meetings, where there are only two or three Top NATO reps present."

Continuing, the men discussed the nature and content of some of the meetings. They informed Mr. Jones that since the 1950s, a 60 year contract between the ETs and World Governments has existed which established a "balanced relationship" between the two entities.

In summary this "balanced relationship," consisted of a bargain: You (the ETs) may take X amount of our population/resources for use in experimentation, observation, etc etc... and in exchange, We (the world governments) will be given alien technology for our own use. The underpinning to the contract was that the Governments of the world would gently disclose to us the ET existance... the TRUTH.

reszta w linku
  • 1

mpiwowski.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chyba komentarz jest zbędny. Kolejne ważniejsze osobistości dołączają do grona wypowiadających się n.t. autentyczności UFO.
  • 2

manitoris.
  • Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Chyba ze odpowiedz bedzie: Chcecie prawdy? OK! W oparciu o wszelkie znane nam dowody - UFO nie istnieje. :mrgreen:
  • 0

kamilus.
  • Tematów: 106
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Korzystając z okazji - dzieje się coś w projekcie Disclosure? Jakieś nowe informacje / filmy?
  • 0

Husarz.
  • Tematów: 17
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Znalazłem taki filmik:

Co o tym sądzicie?

Użytkownik Husarz edytował ten post 22.12.2011 - 17:19

• 0

XGOŚĆ.
  • Tematów: 11
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

co to jest światło mikrofalowe? Chyba coś ci się pomyliło z promieniowaniem mikrofalowym

Co innego jest twierdzić że w kosmosie są jakieś inteligentne formy życia a co innego że oni się z nami skontaktują. Uważam że jeśli by chcieli to już dawno by to zrobili, a ci co wieszczą jakiś kontakt i do tego podają jakieś daty kontaktu są zupełnie niewiarygodni, takich już było wielu i będą się nadal pojawiać.

No przepraszam człowieku, czy ty ślepy jesteś - wiesz co tą są tablice sumeryjskie i co one przedstawiają, nie znasz wogóle historii ziemi, normalnie takie brednie piszesz - mózg się lasuje ;/

A pomyślałeś o tym, że w przeszłości byli tutaj i chcieli coś zostawić po sobie(piramidy co przetrwają tysiące lat) i po prostu polecieli sobie, a może są nieśmiertelni? Wrócili na swoją planetę(bo ta planeta jest nasza), bądź też są po prostu "podróżnikami galaktycznymi" szukają innych cywilizacji, są bardzo inteligentni i nie chcieli się panoszyć na obcej planecie, na której atmosfera jest dla nich szkodliwa...jest wiele znaków zapytania pożyjemy zobaczymy, nie ma co od razu być ignorantem...

A pomyślałeś o tym że piramidy zostały wybudowane przez Egipcjan, bez pomocy kosmitów? Jeśli nie, to zajrzyj do tematu ,,budowle megalityczne". Zobaczysz w tedy że budowa piramid nie była aż tak skomplikowana, jak twierdzą zwolennicy pozaziemskich cywilizacji, które miały pomagać ludziom. Kiedy już zrozumiesz że żadni kosmici nie maczali w tym palców, to będziesz musiał zweryfikować swoje poglądy w tej kwestii. Wszystko się obróci o 180 stopni.
Ja nie wierzę w to, że kiedykolwiek ludzie otrzymywali pomoc od kosmitów.
Wiem, że w wielu pseudonaukowych książkach autorzy z całym przekonaniem piszą, że czegoś nie dało się zbudować. Ale są też książki gdzie twierdzi się że takie budowle mogły powstać i podaje się przykłady innych konstrukcji wzniesionych przez ludzi, bez pomocy z zewnątrz.
Chcesz poznać inne punkty widzenia? No to masz temat budowle megalityczne. Tylko uważaj, żebyś nie popadł w depresję, po przeczytaniu tego.

Mylisz pojęcia - obca cywilizacja nie zbudowała piramid, ona była tylko architektem, to my ludzie je zbudowaliśmy! podobnie technologia tak prosta aby powstały.
Piramida Cheopsa - Postawiona została na sztucznie wyrównanym terenie (zmierzone różnice poziomu wynoszą do 2,0 cm). Piramida zorientowana jest zgodnie z kierunkami świata. Boki jej są zwrócone dokładnie na północ, południe, wschód i zachód. Wielkie bloki kamienne, ważące po 2,5 tony (największe nawet około 15 t - cała budowla składa się z ponad 2,3 mln takich bloków, co sprawia, że piramida Cheopsa jest najcięższą budowlą stworzoną przez człowieka – ma masę ponad 6 milionów ton), zostały ustawione z wielką precyzją. Ściany obłożono licem wapiennym z kamieniołomów w Tura.

Obecnie przy dzisiejszej technologii, dla domu jednorodzinnego tolerancja do poziomu 0 wynosi 5cm! Porównaj sobie domek z Piramidą
  • 0

Ripsonar.
  • Tematów: 53
  • Artykułów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika

To już nie jest jakiś „teoretyk konspiracyjny” lecz były Minister Obrony Kanady Paul Hellyer. Co takiego powiedział? W skrócie:
„Amerykanie i ludzie na całym świecie mają prawo wiedzieć co się naprawdę dzieje, gdyż jesteśmy częścią tego i to nie są wyizolowane przypadki (…) UFO są tak rzeczywiste, jak samoloty latające nad naszymi głowami. Jestem pierwszą osobą tak wysokiej rangi, która to mówi tak otwarcie. (...) Po pierwsze w latach 60-tych, była flotylla UFO kierująca się na południe, któr zapuściła się na terytoria NATO w Europie, na szczęście zanim guzik został naciśnięty, bo myślano że to sąRosjanie, flotylla skierowała się na północ i odleciała. Zrobiono dochodzenie, i w kopnkluzji, co znalazło się w dokumentach, napisano że co najmniej 4 różne gatunki odwiedzały Ziemię w ciągu ostatnich tysięcy lat. I ja się z tym całkowicie zgadzam. Przyniosłem tu z sobą mają książkę pt. „Światło w końcu tunelu” (light at the end of the tunnel), w której wyliczam 5 różnych gatunków, a niedawno widziałem dokument, w którym wylicza się ich aż 20 (tu Hellyer wylicza nazwy tych Obcych, pochodzących z różnych pozaziemskich planet). Nazywamy ich ogólnie Oni, choć są to różne gatunki i mają różne interesy, które mogą się bardzo różnych od naszych. Cieszę się, że Linda dzisiaj rano wspomniała o żywych obcych, którzy są teraz obecni na Ziemi i co najmniej 2 z nich współpracuje obecnie z amerykańskim rządem. Nazywani są Wysokimi Białymi.

...Miałem okazję przez 3 godziny rozmawiać z byłym pilotem Charlesem Hallem, który opowiedział mi fascynującą historię jego współpracy z „Wysokimi Białymi” w Indian Springs w Newadzie, gdzie mieszkali w bazie wojskowej lotnictwa amerykańskiego, dzieląc się technologią z ludźmi. Napisał on (Hall) książkę Millenial Hospitality (…) W moim interesie jest obecnie całkowite ujawnienie (tajemnic nt. UFO), moim zdaniem powinno się ujawnić 95-98% informacji – znam obecnie tylko dwie sprawy, które nie powinny natychmiast trafić do szerokiej opinii publicznej. Ludzie są już gotowi do zaakceptowania faktu, że Kosmos tętni życiem różnego rodzaju, w tym są cywilizacje o wiele bardziej zaawansowane od nas. Ujawnienie prawdy jest koniecznym krokiem byśmy mogli przetrwać …

[1]

Oryginalna wypowiedz z tej konferencji znajdziesz tu: (angielski)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T2RbMsasfmo

Inna, jakże ekscytująca wypowiedz tego pana w sprawie Obcych na Ziemi: (napisy pl) (wiem że był już ten filmik wcześniej, ale powtórzenie w tym miejscu, nie powinno zaszkodzić)

http://www.youtube.com/watch?v=f_OyIMl_gXw

Rip

-------------------------------------------------------------------------------------------

1. http://www.monitor-p...przez-2-obcych/

Znalazłem taki filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=OibqdwHyZxk

Co o tym sądzicie?

Myślę że jeden z ważniejszych filmów tzw. The Disclosure Project" (Projekt Ujawnienie) który warto obejrzec. Film w całości (napisy pl) Gorąco polecam:

http://www.youtube.com/watch?v=HypeZ5_DfTM

Moim zdaniem jeden z najlepszych filmów opisujący co się wydarzyło: czemu geometria okazuje się spoiwem przeszłości, teraźniejszości, jak i przyszłości, za którą stoi wyzwolenie naszej egzystencji - tj. potencjał wytworzenia darmowej energii, polepszająca naszą egzystencję. Ale nie tylko.

Ave

Użytkownik Ripsonar edytował ten post 06.05.2013 - 08:34

• 2

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Temat założony 2 lata temu zaczyna nabierać sensu a informacje które dostajemy, przyjmujemy z coraz poważniejszą miną.

"Dla rządu USA pracuje 2 obcych"

Trudno w to uwierzyć, prawda ? "call hoax, fake", jak mówią, embargo na prawdę zostanie zniesione.

• 0

Ripsonar.
  • Tematów: 53
  • Artykułów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@BrainCollector czemu zapodajesz filmik jak ja post wcześniej już go umieściłem. Śmiem twierdzić, że nie czytasz postów ;]
  • 0

Nosferatoo.
  • Tematów: 40
  • Artykułów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

...mały dodatek do tematu...od strony Rosyjskiej...

• 2

jamstirling.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niedawno odbyło się citizen hearing na temat ufo disclosure. Ciekawe rzeczy się tam działy.

UFO/ET Citizen Hearing witnesses Bassett, Huneeus and Greer’s anomalous eye movements may indicate brain-mind entrainment by manipulatory extraterrestrials or advanced military-intelligence nanotechnology as part of a global control agenda

Mój odnośnik

ALIEN at Citizen Hearing on Disclosure? - 2013

Mój odnośnik

Reptilians in Disclosure Project: The twlight of the gods

Mój odnośnik
  • 0

Rufus0407.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak obejrzalem ten pierwszy filmik to nie wiedzialem czy mam sie smiac czy plakac. To sa napewno kosmici!! Oni wszyscy mrugaja a w dodatku jeden z nich rusza oczami no niesamowite. Co do drugiego filmiku na poczatku mialem podobne odczucia ot zwykly tik nerwowy ale jak zobaczylem ze kilka osob zachowuje sie w podobny sposob to troche inaczej na to patrze i mam mieszane odczucia. Moze na sali bylo goraco nie miel nic do picia i zwilzali sobie usta :)
  • -1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych