Napisano 02.09.2011 - 21:36
Napisano 11.10.2011 - 18:07
Napisano 26.10.2011 - 13:58
[...] Ludzie nie są fajni, reagują agresją wobec mieszkańców innych krajów bądź osób o innym kolorze skóry a co dopiero wobec mieszkańców nieznanej im planety, wystrzelili by rakiety w stronę UFO tamci by się wkurzyli i zmietliby nas z powierzchni Ziemi, nawet jeżeli na początku mieli pokojowe zamiary.
Napisano 08.11.2011 - 23:38
"In all actuality, there are ETs present at this VERY summit, and they have been for a long time. They just appear in the room when they please and dissapear the same. Of course, they only attend the highest level meetings, where there are only two or three Top NATO reps present."
Continuing, the men discussed the nature and content of some of the meetings. They informed Mr. Jones that since the 1950s, a 60 year contract between the ETs and World Governments has existed which established a "balanced relationship" between the two entities.
In summary this "balanced relationship," consisted of a bargain: You (the ETs) may take X amount of our population/resources for use in experimentation, observation, etc etc... and in exchange, We (the world governments) will be given alien technology for our own use. The underpinning to the contract was that the Governments of the world would gently disclose to us the ET existance... the TRUTH.
Napisano 22.12.2011 - 02:21
Napisano 22.12.2011 - 11:32
Napisano 22.12.2011 - 17:18
Użytkownik Husarz edytował ten post 22.12.2011 - 17:19
Napisano 21.01.2012 - 04:01
co to jest światło mikrofalowe? Chyba coś ci się pomyliło z promieniowaniem mikrofalowym
Co innego jest twierdzić że w kosmosie są jakieś inteligentne formy życia a co innego że oni się z nami skontaktują. Uważam że jeśli by chcieli to już dawno by to zrobili, a ci co wieszczą jakiś kontakt i do tego podają jakieś daty kontaktu są zupełnie niewiarygodni, takich już było wielu i będą się nadal pojawiać.
A pomyślałeś o tym że piramidy zostały wybudowane przez Egipcjan, bez pomocy kosmitów? Jeśli nie, to zajrzyj do tematu ,,budowle megalityczne". Zobaczysz w tedy że budowa piramid nie była aż tak skomplikowana, jak twierdzą zwolennicy pozaziemskich cywilizacji, które miały pomagać ludziom. Kiedy już zrozumiesz że żadni kosmici nie maczali w tym palców, to będziesz musiał zweryfikować swoje poglądy w tej kwestii. Wszystko się obróci o 180 stopni.A pomyślałeś o tym, że w przeszłości byli tutaj i chcieli coś zostawić po sobie(piramidy co przetrwają tysiące lat) i po prostu polecieli sobie, a może są nieśmiertelni? Wrócili na swoją planetę(bo ta planeta jest nasza), bądź też są po prostu "podróżnikami galaktycznymi" szukają innych cywilizacji, są bardzo inteligentni i nie chcieli się panoszyć na obcej planecie, na której atmosfera jest dla nich szkodliwa...jest wiele znaków zapytania pożyjemy zobaczymy, nie ma co od razu być ignorantem...
Ja nie wierzę w to, że kiedykolwiek ludzie otrzymywali pomoc od kosmitów.
Wiem, że w wielu pseudonaukowych książkach autorzy z całym przekonaniem piszą, że czegoś nie dało się zbudować. Ale są też książki gdzie twierdzi się że takie budowle mogły powstać i podaje się przykłady innych konstrukcji wzniesionych przez ludzi, bez pomocy z zewnątrz.
Chcesz poznać inne punkty widzenia? No to masz temat budowle megalityczne. Tylko uważaj, żebyś nie popadł w depresję, po przeczytaniu tego.
Napisano 06.05.2013 - 08:12
[1]To już nie jest jakiś „teoretyk konspiracyjny” lecz były Minister Obrony Kanady Paul Hellyer. Co takiego powiedział? W skrócie:
„Amerykanie i ludzie na całym świecie mają prawo wiedzieć co się naprawdę dzieje, gdyż jesteśmy częścią tego i to nie są wyizolowane przypadki (…) UFO są tak rzeczywiste, jak samoloty latające nad naszymi głowami. Jestem pierwszą osobą tak wysokiej rangi, która to mówi tak otwarcie. (...) Po pierwsze w latach 60-tych, była flotylla UFO kierująca się na południe, któr zapuściła się na terytoria NATO w Europie, na szczęście zanim guzik został naciśnięty, bo myślano że to sąRosjanie, flotylla skierowała się na północ i odleciała. Zrobiono dochodzenie, i w kopnkluzji, co znalazło się w dokumentach, napisano że co najmniej 4 różne gatunki odwiedzały Ziemię w ciągu ostatnich tysięcy lat. I ja się z tym całkowicie zgadzam. Przyniosłem tu z sobą mają książkę pt. „Światło w końcu tunelu” (light at the end of the tunnel), w której wyliczam 5 różnych gatunków, a niedawno widziałem dokument, w którym wylicza się ich aż 20 (tu Hellyer wylicza nazwy tych Obcych, pochodzących z różnych pozaziemskich planet). Nazywamy ich ogólnie Oni, choć są to różne gatunki i mają różne interesy, które mogą się bardzo różnych od naszych. Cieszę się, że Linda dzisiaj rano wspomniała o żywych obcych, którzy są teraz obecni na Ziemi i co najmniej 2 z nich współpracuje obecnie z amerykańskim rządem. Nazywani są Wysokimi Białymi.
...Miałem okazję przez 3 godziny rozmawiać z byłym pilotem Charlesem Hallem, który opowiedział mi fascynującą historię jego współpracy z „Wysokimi Białymi” w Indian Springs w Newadzie, gdzie mieszkali w bazie wojskowej lotnictwa amerykańskiego, dzieląc się technologią z ludźmi. Napisał on (Hall) książkę Millenial Hospitality (…) W moim interesie jest obecnie całkowite ujawnienie (tajemnic nt. UFO), moim zdaniem powinno się ujawnić 95-98% informacji – znam obecnie tylko dwie sprawy, które nie powinny natychmiast trafić do szerokiej opinii publicznej. Ludzie są już gotowi do zaakceptowania faktu, że Kosmos tętni życiem różnego rodzaju, w tym są cywilizacje o wiele bardziej zaawansowane od nas. Ujawnienie prawdy jest koniecznym krokiem byśmy mogli przetrwać …
Znalazłem taki filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=OibqdwHyZxk
Co o tym sądzicie?
Moim zdaniem jeden z najlepszych filmów opisujący co się wydarzyło: czemu geometria okazuje się spoiwem przeszłości, teraźniejszości, jak i przyszłości, za którą stoi wyzwolenie naszej egzystencji - tj. potencjał wytworzenia darmowej energii, polepszająca naszą egzystencję. Ale nie tylko.
Użytkownik Ripsonar edytował ten post 06.05.2013 - 08:34
Napisano 07.05.2013 - 06:49
Napisano 01.06.2013 - 18:32
Napisano 01.06.2013 - 21:03
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych