Skocz do zawartości

Zdjęcie

ET/UFO Disclosure - rewolucja rozpoczęta

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
231 odpowiedzi w tym temacie

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Informacje o tym, że chińska telewizja wyemitowała tą informacje widziałem jakieś dwa dni temu, czekałem tylko na potwierdzenie tego newsa.

Polecam także ten artykuł:

UK, France, China Admitted UFO Are Real and Of Extraterrestrial Origin

Użytkownik shortez edytował ten post 25.01.2011 - 12:11

• 0

Makson.
  • Tematów: 10
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Artykuł bardzo ciekawy...godny założenia osobnego wątku na forum
  • 0

bachus.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:mrgreen: pewno jak zwykle sprawa ucichnie
a szaraki otworzą swoją knajpe za rogiem
a i tak nikt sie nie kapnie :mrgreen:
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To się dzieje naprawdę.

Spectacular Jan 18, 2011 Moscow UFO part fulfillment of ET council’s prediction?

January 2011 UFO wave over Moscow is 3rd independent confirmation of ET council

Użytkownik shortez edytował ten post 26.01.2011 - 10:15

• 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ale co się dzieje naprawdę? Na razie są tylko jakieś doniesienia na blogach i tego typu stronach.
Jutro Obama wygłosi orędzie do narodu. Wątpię że powie coś o ufo. No chyba że zostanie o to zapytany.
http://www.macronext.pl/news-1886
  • -5

Mehitabel.
  • Tematów: 45
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ale co się dzieje naprawdę? Na razie są tylko jakieś doniesienia na blogach i tego typu stronach.
Jutro Obama wygłosi orędzie do narodu. Wątpię że powie coś o ufo. No chyba że zostanie o to zapytany.
http://www.macronext.pl/news-1886

Czy mam przez to rozumieć że blok w głównym wydaniu wiadomości narodowej telewizji najludniejszego kraju świata,
na dodatek telewizji w której ani jedno słowo nie zostanie wypowiedziane przez prezentera bez wcześniejszej aprobaty ministerstwa uważasz za doniesienie "blogu i takich tam"?

Co do oficjalnego ogłoszenia takich nowin w obecnej chwili przez Obamę też uważam że nieco na to zbyt wcześnie-co nie przeszkadza na przykład suksesywnie odtajniać informacji o UFO przez wojskowe archiwa,który to proces obserwujemy od jakiegoś czasu.
  • 0

wieslawo.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

żeby tylko. Chiny są dziś najpotężniejszym krajem świata. Ich rezerwy walutowe mogą wykończyć USA. Chiny to nie ołówki i tandetne koszulki jednorazowe, to potęga. Jeżeli ktoś się z Chinami dziś nie liczy to najłagodniejszym określeniem będzie ignorant. Jeżeli podają to Chiny to znaczy, że rzeczywiście jest coś na rzeczy, oczywiście istnieje jakaś tam, pewnie i spora szansa, że ta sprawa ucichnie, ale...Chiny zwykle jak mówią tak robią.
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie wiem czy jutro cokolwiek powie na temat ufo ale na pewno zostanie zapytany o to co mówili w chińskiej telewizji.

A sprawdzałeś link który podałem nad filmem ? Oficer NORADu mówił 3 stycznia, że w Moskwie będzie fala spektakularnych manifestacji obiektów ufo i mają być one potwierdzeniem istnienia tz. "rady istot pozaziemskich".

Użytkownik shortez edytował ten post 26.01.2011 - 12:07

• 0

Wszystko.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

No coś takiego. Ten ,,oficer Noradu" ( bo przecież nikt z nas nie wątpi że ten facet był prawdziwym pracownikiem noradu, prawda?) twierdził że takie manifestacje miały być już w zeszłym roku http://www.whalesins...-over-new-york/
Chyba gościu był źle poinformowany.

Użytkownik wiem wszystko edytował ten post 26.01.2011 - 15:38

• 0

Mehitabel.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

No coś takiego. Ten ,,oficer Noradu" ( bo przecież nikt z nas nie wątpi że ten facet był prawdziwym pracownikiem noradu, prawda?) twierdził że takie manifestacje miały być już w zeszłym roku http://www.whalesins...-over-new-york/
Chyba gościu był źle poinformowany.

Chyba jednak ty jesteś źle poinformowany-do takiego wydarzenia doszło,i informowały o tym na żywo największe stacje:

http://www.youtube.com/watch?v=wy8WlwJ8i5M
  • 0

Wszystko.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Te 3 obiekty co lecą obok siebie wyglądają tak samo jak te balony które zostały użyte w teście wykonanym przez CSI, to znaczy że ktoś pewnie w tym dniu postanowił spełnić tą przepowiednię i wypuścił takie balony. I to cała tajemnica.
  • 0

Mehitabel.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

...i oczywiście na te balony nabrali się reporterzy kilku stacji tv i tysiące mieszkańców Queens.

No naprawdę,sami durnie.

Poza tym,drobna poprawka.Obiektów nie było trzy,a trzy tysiące.

Ktoś niezauważenie wypuścił kilka tysięcy balonów według ciebie?

Użytkownik Mehitabel edytował ten post 26.01.2011 - 16:26

• 0

Makson.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

To się dzieje naprawdę.

Spectacular Jan 18, 2011 Moscow UFO part fulfillment of ET council’s prediction?

January 2011 UFO wave over Moscow is 3rd independent confirmation of ET council

Co do tego filmu, czytałem gdzieś, że jest to tylko hologram, jednak nie jest on ziemskiego pochodzenia. Jak znajdę to dam linka

PS. Zna ktoś tytuł podkładu muzycznego pod ten filmik? :D
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wiem wszystko, poddaj się, nie widzisz że przegrywasz ? Ja wiem, że Ty ot tak nie przyznasz nam racji ale takie są fakty i tego już nie podważysz ponieważ to jest prawda która WRESZCIE jest ujawniana

PS. Zna ktoś tytuł podkładu muzycznego pod ten filmik? :D

Strange glow object, changing shape, color and bright. Video taken from window at 20th floor in Moscow. Music by Shulman "Small Grey Creatures" (kliknij, fajny ambient :) )

Użytkownik shortez edytował ten post 26.01.2011 - 17:51

• 0

Makson.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

fantastyczny motyw muzyczny :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych