Skocz do zawartości

Zdjęcie

ET/UFO Disclosure - rewolucja rozpoczęta

• Please log in to reply
231 replies to this topic

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zapodam link, który potwierdza moją mini teorię o UFO :D
http://www.sfora.pl/...ludzkosc-a28579
  • 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Shortez to się jeszcze okaże kto z nas dwóch będzie tym przegranym. Na razie jeszcze nic ciekawego nie ujawniono. I pewnie za 2 lata też będziesz krzyczał na forum że lada dzień wszystkiego się dowiemy.
Wtedy to ja się będę głośno z was śmiał. I dam sobie głowę obciąć że tak będzie.

Tysiące osób się nabrało? to bardzo dużo, gdzie oni się tam pochowali na tym filmiku bo ja widzę tylko kilkanaście osób z czego kilka jedynie wskazuje na niebo paluchami, niesamowite jak ci ludzie mogli się na to nabrać. A ci reporterzy tacy wykształceni ludzie którym zależy na prawdzie i oni się dali nabrać.
Może tego nie wiesz ale reporter ma takie zadanie żeby wytropić sensację i przekazać ją dalej, liczy się news a czy on jest prawdziwy czy nie to już nie ich zmartwienie.
Znasz historię z lewitującym holendrem albo szamanem owako? tam też byli dziennikarze którzy "nie umieli tego wytłumaczyć.
Aha 3000 obiektów, ciekawe kto to liczył.

Użytkownik wiem wszystko edytował ten post 26.01.2011 - 20:37

• 1

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Żebyś tej głowy tylko nie stracił przez te obietnice ;) zaciskaj oczy dalej i wmawiaj sobie "nic nie widziałem, nic się nie dzieje".

Hmm a od czego są stop klatki ? Czy to wysiłek policzyć ile jest jak to mówisz balonów na stop klatce ?
  • -1

Mehitabel.
  • Tematów: 45
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@Wiem wszystko

Tysiące osób się nabrało? to bardzo dużo, gdzie oni się tam pochowali na tym filmiku bo ja widzę tylko kilkanaście osób z czego kilka jedynie wskazuje na niebo paluchami(...)

FoxNews twierdzi że doniesień o obserwacji obiektów było jednak tysiące:

Dozens Report UFO Over New York City

A silvery vision of a dozen balloon-like dots hovering in yesterday's clear-blue sky over West 23rd Street in Manhattan had thousands speculating the mysterious objects might be UFOs.

Nie było żadnych doniesień o starcie wiekszej ilości balonów:

"Some people saw something described as yellow with blue lights surrounding it," said FAA spokesman Jim Peters. He added that if the objects were weather balloons -- as some suggested -- his agency had no prior notification they'd be launched.

Obiekty świeciły własnym światłem,nie odbijały go:

Pete Bryant, 32, said, "I saw five or six lights shining in the sky. There was no way that thing was a balloon.

"There was something weird about it. Light just doesn't reflect off balloons like that. "If Martians were to land anywhere, New York is a much better location than some backwoods town in the Midwest."

I tak mógłbym kontynuować naprawdę przez dłuższy czas.

Na razie jeszcze nic ciekawego nie ujawniono.

Kilkanaście krajów otwierających na oścież wojskowe archiwa dotyczące UFO,w sumie wiele giga danych to nic ciekawego?
Czy nie chciało się nawet zajrzeć co się w nich znajduje?:)
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Obama actually an alien visiting Earth have confessed?

www.XINHUANET.com 2011 年 01 月 04 日 15:07:55 Source: 深圳衛視 Shenzhen Satellite TV

UFO AllNewsWeb gossip site claims, the U.S. Department of Defense, "Advanced Research Projects Administration" (DARPA) has acknowledged that President Obama will be finalized in a speech indirectly admitted that aliens may be trying to contact people on earth, and governments in 3 years directly recognized in the Earth and the aliens have been exposed.

So basically, the Chinese media is quoting a United States "UFO rumor" website and not saying this is a genuine news story. All News Web describes itself as "Galactic News From The World's Most Widely Read UFO & Paranormal Site."

At EU News, however, we read that Obama "has knowledge that the gods are returning" to save humanity from a global catastrophe that is linked to magnetic pole shifts, Betelgeuse going super-nova, superstorms and other scary stuff, and that there is a sinister force that is hiding this information from the American public:

Unfortunately for the American people, their propaganda media outlets have refused to allow them to know of this historic event, and even worse are keeping from these people the grave and dire situation facing our entire planet as we near what the ancients called “The End of Days”.

http://www.goddiscus...tions-with-ets/

------------------------------------------------------------

The website, "All News Web", posted a statement in early January (6) 2011 that Obama would casually admit to the existence and involvement of UFO/ET with US Gov. - here

["All News Web has received information from government insiders close to the US President that Barack Obama has been given the go ahead to make an important "off the cuff" announcement regarding UFO visits and US contact with aliens.
Allegedly DARPA has given this move the green light. The comments by the President will be made within the next month.
Our sources claim this will not be outright admittance of UFO visits and contact with aliens, however the comments will come as close to admittance as any President has to date and will be made in the context of a speech on an entirely different matter.
From what we understand The President will concede that there is 'some evidence' to suggest aliens might have attempted to contact Earthlings.
All of this is said to be part of a warm up program leading to eventual outright admittance of knowledge of UFO and alien visitation by major world governments within three years."]

UFO八卦網站AllNewsWeb宣稱,美國國防部“先進研究計劃總署”(DARPA)已經承認,總統歐巴馬將在一項演說中脫稿間接承認,外星人可能試圖聯絡地球人,而且各國政府在3年內會直接承認,地球人和外星人已有接觸
Xinhua News mouthpeice and government tv source here

(machine translation)
UFO AllNewsWeb gossip site claims, the U.S. Department of Defense, "Advanced Research Projects Administration" (DARPA) has acknowledged that President Obama will be finalized in a speech indirectly admitted that aliens may be trying to contact people on earth, and governments in 3 years directly recognized in the Earth and the alien contacts have been

The Seattle Examiner of Alfred L. Webre article is here

http://apparitionsou...s-on-obama.html

Użytkownik shortez edytował ten post 27.01.2011 - 08:59

• -1

Wszystko.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

FoxNews twierdzi że doniesień o obserwacji obiektów było jednak tysiące:

Nie jestem anglistą ale wydaje mi się że źle rozumiesz ten tekst. Tam jest napisane o tuzinie srebrzystych obiektów i że jest tysiące spekulacji na temat tego czym są te obiekty.
Jak można odróżnić czy obiekt świeci własnym światłem czy je odbija? W środku dnia światło słoneczne odbija się od takich obiektów, najprawdopodobniej białych balonów. A jeden świadek twierdzi że te obiekty wyglądały jak potwór z predatora.. Można znaleźć filmiki gdzie widać jak światło odbija się od samolotów lecących w powietrzu.

No fajnie wklejasz shortez jakieś teksty o tym że ktoś twierdzi że Obama ma ujawnić coś o UFO. Takich zapewnień brać na poważnie nie można, jak będzie ta konferencja to się okaże ile z tych zapowiedzi się spełni.
  • -3

Mehitabel.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@Wiem wszystko

Nie jestem anglistą ale wydaje mi się że źle rozumiesz ten tekst. Tam jest napisane o tuzinie srebrzystych obiektów i że jest tysiące spekulacji na temat tego czym są te obiekty.

Nie tysiace spekulacji a tysiace spekulujących jesli już,jeżeli chcemy być dokładni.

W środku dnia światło słoneczne odbija się od takich obiektów, najprawdopodobniej białych balonów.

Najprawdopodobniej? Według kogo? Na pewno nie według rzecznika prasowego FAA który był na miejscu i stwierdził że nie było żadnych doniesień o balonach ani starcie ich w takiej ilości,stwierdził natomiast że obiekty były barwy żółtej,otoczone przez niebieskie światło.
Zarzucasz temu człowiekowi niekompetencję?

"Some people saw something described as yellow with blue lights surrounding it," said FAA spokesman Jim Peters. He added that if the objects were weather balloons -- as some suggested -- his agency had no prior notification they'd be launched.

A poza tym wróć do video które już zapodałem,

i zerknij od 5:40...to jest tuzin według ciebie?

Użytkownik Mehitabel edytował ten post 27.01.2011 - 09:50

• 1

Wszystko.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

tysiące spekulacji a nie spekulujących. Tak mi się wydaje. Niebo jest niebieskie i stąd bierze się ta otoczka wokół tych obiektów no chyba że uważasz że ta rzekoma otoczka nie ma z tym związku.

Użytkownik wiem wszystko edytował ten post 27.01.2011 - 10:05

• 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A silvery vision of a dozen balloon-like dots hovering in yesterday's clear-blue sky over West

Wczorajsza obserwacja tysięcy srebrzystych podobnych do balonów obiektów unoszących się na wschód na błękitnym niebie

"Some people saw something described as yellow with blue lights surrounding it,"

Niektórzy świadkowie opisywali, że widzieli zółto-niebieską poświatę dookoła obiektów.

"There was something weird about it. Light just doesn't reflect off balloons like that. "

Było w "tym" coś dziwnego. Światło nie nie odbija się od balonów w ten sposób.
  • 0

Mehitabel.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@wiem wszystko

W artykule stoi "had thousands speculating the mysterious objects might be UFOs."
To wyraźnie oznacza "tysiące spekulujących",gdyby chodziło o "tysiące spekulacji" wtedy brzmiałoby to "thousands speculations".

Niebo jest niebieskie i stąd bierze się ta otoczka wokół tych obiektów no chyba że uważasz że ta rzekoma otoczka nie ma z tym związku.

Uważam na pewno że autorytet rzecznika Federalnej Agencji Lotnictwa obecnego na miejscu i wyjasniajacego sprawę,
i jego słowa o świetle/światłach w zwiazku z obiektami jest nieco większy niż twój w tej kwestii,z całym szacunkiem.
I właśnie dlatego dopóki nie będzie dowodów że Jim Peters się mylił i to jednak były te nieszczęsne balony,jego słowo stanowi dla mnie wyznacznik w tej sprawie.

A wcale to nie był pierwszy przypadek pojawienia się masowej formacji gdzie jednocześnie wykluczono balony:

http://www.youtube.com/watch?v=iKzzsM-__sg

Swoją drogą chyba nawet wypada w temacie o odtajnieniu umieścić link do tego dokumentu:

http://video.google.com/videoplay?docid=808393514949778004#

Użytkownik Mehitabel edytował ten post 27.01.2011 - 12:04

• 1

Mehitabel.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Emerytowany pracownik ministerstwa spraw zagranicznych Chin a obecnie dyrektor pekińskiego ośrodka zajmujacego się badaniami nad UFO otwarcie twierdzi że istoty pozaziemskie prowadzą swoje działania na Ziemi,część z tych działań kończy się nawiązywaniem kontaktów z ludźmi.

Sun Shili krytykuje również zachodnie podejście do spraw UFO,uważając je za pełne dogmatów które wręcz uniemozliwiają nawiazanie współpracy czy kontaktu z istotami pozaziemskimi:

Ex-China Foreign Ministry Official says Extraterrestrials live among us
  • 1

Makson.
  • Tematów: 10
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Do póki jest ropa naftowa, ten temat będzie niewygodny dla USA. Jeśli Obcy nie raczą bardziej oficjalnie kontaktować się z ludźmi to ta sprawa będzie zatajana przez co najmniej 20 najbliższych lat :)
  • 0

OpenYourMind.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Witam Wszystkich :)
Ostatnio na necie znalazłem dość ciekawy filmik na YT i myślę że niektórych może on zainteresować.

Użytkownik OpenYourMind edytował ten post 28.01.2011 - 02:06

• 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Za dziesięć lat ropa będzie produktem luksusowym (tak tylko przypuszczam). Zresztą nawet na technologi ufo usa zbiłoby kokosy wprowadzając wszelkie nowinki jakie mają pochowane w szufladach. Także o pieniądze nie mają co się bać. Mogą się tylko tego bać, że ludzie będą oburzeni z powodu istnienia wolnej energii a obecnym uzależnieniu od ropy. Tylko jeśli przekroczą pewną czerwoną linie kiedy wyczerpią się złoża ropy dopiero wtedy będą mieli przekichane, ludzkość zlinczuje ich za to, że ukrywali technologie uzyskiwania energii w alternatywny sposób.
  • 0

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

7:43 najlepsze. "UFO, UFO!"
Jak ja bym chciał z nimi stanąć oko w oko. To jest tak ciężkie do wyobrażenia, że oni tam istnieją i nas obserwują. Ciężkie, a jednocześnie ciekawe, piękne i takie... wielkie odkrycie, jakaś duma może. Zdecydowanie jest piękne.
Ten statek z 7:43 jest taki cudowny.

Użytkownik Fisher edytował ten post 27.01.2011 - 15:26

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych