Skocz do zawartości

Zdjęcie

ET/UFO Disclosure - rewolucja rozpoczęta

• Please log in to reply
231 replies to this topic

Husarz.
  • Tematów: 17
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Ktoś tu wspominał o dzisiejszym orędziu Obamy. O której dokładnie?
  • 0

Izeer.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Coraz więcej obserwacji, coraz wiecej doniesień z mediów. To juz nie są jakieś jednostkowe przypadki, ze ktoś zobaczył balon, nagrał i koniec. Teraz mamy wiele nagrań, pokazujących ze to nie jest z tąd. Coś sie ruszyło. Pare lat temu nie bylo aż tyle doniesień, i myślałem ze to koniec obserwacji UFO. Ale na szczeście sie myliłem. Teraz tylko czekam aż będe mógł na własne oczy je zobaczyć.
  • 0

Mehitabel.
  • Tematów: 45
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ktoś tu wspominał o dzisiejszym orędziu Obamy. O której dokładnie?

Orędzie Obamy miało miejsce wczoraj i zgodnie z przewidywaniami nie było w nim ani słowa o UFO.
Właściwie nie wiem dlaczego ktoś napalił tutaj siebie i innych i dlaczego akurat Obama musi koniecznie być tym który ogłosi światu wielkie nowiny.
To jakby zmuszać świat aby patrzył na Amerykę...a moim zdaniem powinnismy raczej bacznie obserwować doniesienia z Azji.W Chinach proces odtajniania pewnych faktów przebiega o wiele szybciej i to nie za pomocą blogów ale mass-mediów o zasiegu krajowym i międzynarodowym.
  • 0

wujek1985.
  • Tematów: 4
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Czy ktoś wie o czym mówi ta reptailiańska kobieta, bo nie znam francuskiego...no i czy te jej oczy są prawdziwe??!!
  • 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zarzucasz temu człowiekowi niekompetencję?

A jakie on ma kompetencje? Bo z tego co wiadomo to jest rzecznikiem, ale tego do kompetencji się nie zalicza, bo to funkcja jest.
  • 0

Mehitabel.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zarzucasz temu człowiekowi niekompetencję?

A jakie on ma kompetencje? Bo z tego co wiadomo to jest rzecznikiem, ale tego do kompetencji się nie zalicza, bo to funkcja jest.

Nie pogrążaj się już bardziej na własne zyczenie.Człowiek który redaguje komunikaty prasowe głównej rządowej agendy USA w dziedzinie lotnictwa a którego jurysdykcja obejmuje

http://www.faa.gov/n...ct_information/

Eastern Region

(Also covers New England Region—Connecticut, Delaware, Maine, Maryland, Massachusetts, New Hampshire, New Jersey, New York, Pennsylvania, Rhode Island, Virginia, Vermont, and West Virginia)

nie ma według ciebie kompetencji?

To kto je ma?
  • 0

Wszystko.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

No dobra, niech będzie że facet wiedział co mówi. Pewnie były to jakieś testy obiektów latających. A ten gościu nie jest to w to wtajemniczony.
Chodzi również o to jakie ma facet kompetencje żeby wydawać osądy co do tych obiektów, a to że redaguje komunikaty prasowe to już inna historia.
  • -2

OpenYourMind.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nie przekonacie i tak użytkownika "wiem wszystko", to rasowy sceptyk, który nawet jakby zobaczył na żywo z bliska UFO to pewnie by powiedział że to hologram i spisek rządu. Twardego sceptyka nie przekonają nawet najtwardsze dowody. Według niego władze się mylą, wojsko, lotnictwo, ludzie którzy zaobserwowali/obserwują mase obiektów na niebie również się mylą lub mają halucynacje zbiorowe - brawo panie "wiem wszystko", ja myślę że Ty nic nie wiesz o tych sprawach bo nie dopuszczasz tego do swojej głowy, poprostu z góry skreślasz niewygodny dla Ciebie temat. Jestem przekonany że jak oficjalnie ogłoszą to głowy państa to "wiem wszystko" stwierdzi że to spisek i manipulacja. Sceptycy już tak mają - zawsze znajdą absurdalne wytłumaczenie.
  • 0

Mehitabel.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@wiem wszystko

No dobra, niech będzie że facet wiedział co mówi. Pewnie były to jakieś testy obiektów latających. A ten gościu nie jest to w to wtajemniczony.

O ile były to testy ziemskich obiektów,ma się rozumieć:)

Chodzi również o to jakie ma facet kompetencje żeby wydawać osądy co do tych obiektów, a to że redaguje komunikaty prasowe to już inna historia.

Trudno raczej żeby redagował komunikaty o których znaczeniu i pełnej treści nie miałby pojęcia.

@down

A jesli zrobi to Hu Jintao to udasz że to nieprawda?

Użytkownik Mehitabel edytował ten post 27.01.2011 - 16:59

• 0

Wszystko.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

specjalistami od absurdalnych wyjaśnień są fani spisków. To nie jest moja działka. Na razie jeszcze nic nie ujawniono i pewnie tak pozostanie. Nie róbcie sobie nadziei. A to co ujawniono to obserwacje tych obiektów i nic poza tym
Jeśli Brack Obama wyjdzie i powie że ,, odwiedzają nas kosmici" to uwierzę od razu. Nie przekonują mnie jednak jakieś doniesienia z blogów czy chińskiej telewizji. Powoływanie się na opisy amerykanów nie jest żadnym dowodem, skoro 40 % z nich wierzy w kreacjonizm to jeśli pokażą im jakieś niewyraźne obiekty na niebie to uznają że to kosmici lecą.

Użytkownik wiem wszystko edytował ten post 27.01.2011 - 16:52

• 1

OpenYourMind.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Wcześniej w telewizji takich informacji nie podawali bo wyśmiewali ten temat i był on niewygodny. Jest coraz więcej doniesień o tym zjawisku i tego się nie ukryje, wychodzi to z pod kontroli państwa i dlatego powoli ujawniają ten temat np. w chińskiej telewizji. Polecam obejrzeć panie "wiem wszystko" filmik, który dałem wcześniej, nie tylko chińska telewizja o tym trąbi, coś musi być na rzeczy. Wydaje mi się że to jest stopniowe przygotowywanie ludzi na jakieś większe wydarzenie, pozatym ostatnio wychodzi dużo filmów o inwazji obcych, przyzwyczajają ludzi do tego tematu?

Użytkownik OpenYourMind edytował ten post 27.01.2011 - 23:08

• 0

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zauważyłem, że Obama mówił o tym, że należy pracować nad nowymi źródłami pozyskiwania energi i porównywał, że dzisiejszy rozwój musi być jak za lat kiedy trwał wyścig kto pierwszy podbije kosmos. Muszę dotrzeć do całej wypowiedzi, może jest więcej luźnych aluzji
  • 0

WHITNAMCZYK.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zauważyłem, że Obama mówił o tym, że należy pracować nad nowymi źródłami pozyskiwania energi i porównywał, że dzisiejszy rozwój musi być jak za lat kiedy trwał wyścig kto pierwszy podbije kosmos.

Rzeczywiście ta wypowiedź jest trochę dziwna, coś może być na rzeczy.
.
  • 0

corradam.
  • Tematów: 0
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

pod koniec tego prawie 2godzinnego filmu disclosure project ktory jest na poprzedniej stronie jeden facet mowi bardzo trafnie ze na ziemi doniesienia o UFO itp przyklady mozemy liczyc w milionach i jesli tylko jedno z nich bedzie prawdziwe (tzn ze sa to naprawde pozaziemskie obiekty) to nie ma jakichkolwiek watpliwosci ze nie jestesmy sami.
  • 0

Wszystko.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jeśli tylko jedna albo kilka z tych obserwacji dotyczyło pozaziemskiego ufo to znaczy że odwiedzili nas tylko kilka razy.
Trochę mało. Czemu tak rzadko nas odwiedzają? Powinni częściej wpadać.

O ile były to testy ziemskich obiektów,ma się rozumieć

No oczywiście że ziemskich obiektów

Obama nie powie nic o ufo w swojej kadencji a potem możliwe że też nie. Niektórzy jak odchodzą na emerytury to potem dorabiają na książkach i wykładach a jak ich odbiorcy lubią tematy ufo to będą im nawijać ile wlezie.

Użytkownik wiem wszystko edytował ten post 27.01.2011 - 21:04

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych