Skocz do zawartości

Zdjęcie

ET/UFO Disclosure - rewolucja rozpoczęta

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
231 odpowiedzi w tym temacie

OpenYourMind.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dość ciekawy filmik, który pokazuje dwa obiekty, jeden ciekawie pulsuje światłem.

Użytkownik OpenYourMind edytował ten post 28.01.2011 - 02:03

• 0

wujek1985.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Mi ten filmik wygląda na lampiony chociaż nie jestem specjalistą...pulsujące światło na to wskazuje, świeczka albo inne drewienko zamoczone w nafcie...
  • 0

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Extraterrestrial UFO Are Real : Ben Rich Lockheed Skunk Works Director Admitted In His Deathbed Confession

Pozaziemskie UFO jest prawdziwe : Ben Rich Durektor "Lockhead Skunk"; Przyznał na łożu śmierci

Dołączona grafika

Ben Rich Lockheed Skunk Works director had admitted in his Deathbed Confession that Extraterrestrial UFO visitors are real and the U.S. Military travel among stars.

According to article published in May 2010 issue of the Mufon UFO Journal [Link] - Ben Rich, the “Father of the Stealth Fighter-Bomber” and former head of Lockheed Skunk Works,had once let out information about Extraterrestrial UFO Visitors Are Real And U.S. Military Travel To Stars

What he said might be new to many people today, but he revealed the information before his death in January 1995. His statements helped to give credence to reports that the U.S. military has been flying vehicles that mimic alien craft.

The article was written by Tom Keller, an aerospace engineer who has worked as a computer systems analyst for NASA’s Jet Propulsion Laboratory.

1 : “Inside the Skunk Works (Lockheed’s secret research and development entity), we were a small, intensely cohesive group consisting of about fifty veteran engineers and designers and a hundred or so expert machinists and shop workers. Our forte was building technologically advanced airplanes of small number and of high class for highly secret missions.”

2 : “We already have the means to travel among the stars, but these technologies are locked up in black projects, and it would take an act of God to ever get them out to benefit humanity. Anything you can imagine, we already know how to do.”

3 : “We now have the technology to take ET home. No, it won’t take someone’s lifetime to do it. There is an error in the equations. We know what it is. We now have the capability to travel to the stars. First, you have to understand that we will not get to the stars using chemical propulsion. Second, we have to devise a new propulsion technology. What we have to do is find out where Einstein went wrong.”

4 : When Rich was asked how UFO propulsion worked, he said, “Let me ask you. How does ESP work?” The questioner responded with, “All points in time and space are connected?” Rich then said, “That’s how it works!”

Ben Rich Lockheed Former Director knew of extraterrestrial UFO visitors

Lockheed "Skunk Works" former director knew the Roswell extraterrestrial UFO influenced designs of Testor model kits for Roswell UFO models, and U.S. top secret aircraft. According to a CNI News report by Colorado resident Michael Lindemann, the design information was derived from forensic illustrations and numerous witness testimonies about the Roswell UFO, provided by William L. “Bill” McDonald.

In an e-mail, dated July 29, 1999, apparently addressed to Lindemann, McDonald referenced an excerpt of a discussion with Harold Puthoff, founder of the highly classified U.S. “remote viewing” program.

McDonald said: “Well Hal, you asked for it! Now that legendary Lockheed engineer and chief model kit designer for the Testor Corporation, John Andrews, is dead, I can announce that he personally confirmed the design connection between the Roswell Spacecraft and the Lockheed Martin Unmanned Combat Air Vehicles (UCAVs), spyplanes, Joint Strike Fighters, and Space Shuttles.

Andrews was a close personal friend of "Skunk Works" director Ben Rich -- the hand-picked successor of Skunk Works founder Kelly Johnson and the man famous for the F-117 Nighthawk "Stealth" fighter, its "half-pint" prototype the "HAVE BLUE", and the top-secret F-19 Stealth Interceptor. Before Rich died of cancer, Andrews took my questions to him.

Dr. Ben R. Rich former Lockheed Skunk Works director confirmed:

1. There are 2 types of UFOs -- the ones we build and ones 'they' build. We learned from both crash retrievals and actual "hand-me-downs." The Government knew and until 1969 took an active hand in the administration of that information. After a 1969 Nixon "purge", administration was handled by an international board of directors in the private sector…

2. Nearly all "biomorphic" aerospace designs were inspired by the Roswell spacecraft -- from Kelly's SR-71 Blackbird onward to today's drones, UCAVs, and aerospace craft…

3. It was Ben Rich's opinion that the public should not be told [about UFOs and extraterrestrials] . He believed they could not handle the truth -- ever. Only in the last months of his decline did he begin to feel that the "international corporate board of directors" dealing with the "Subject" could represent a bigger problem to citizens' personal freedoms under the United States Constitution than the presence of off-world visitors themselves.”

Lindemann added that “Bill McDonald received the above information from Andrews from 1994 until their last phone call near Christmas in 1998.” Lindemann also noted “It should also be known that Dr. Ben R. Rich attended a public aerospace designers and engineers conference in 1993 before his illness overwhelmed him in which he stated -- in the presence of MUFON Orange County Section Director Jan Harzan and many others that – ‘We’ (i.e., the U.S. aerospace community/military industrial complex) had in it's possession the technology to "take us to the stars".

See the complete letter in May, 2010 MUFON UFO Journal from John Andrews and the hand written reply from Dr. Ben Rich. Hear more revealing testimony from Disclosure Project whistleblowers. NASA can not deny secrets discovered by UK hacker Gary McKinnon and many astronauts if it expects full funding from the Obama White House administration.

Lockheed Skunkworks Engineer USAF, and CIA Contractor Admitted : UFO Are Real

Kontynuuj czytanie na : http://www.ufo-blogger.com/2010/08/ufo-are-real-ben-rich-lockheed-skunk.html#

Użytkownik shortez edytował ten post 28.01.2011 - 09:50

• 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czy dalej ktoś sądzi, że nic się nie dzieje i niema nic na rzeczy ? Dyrektor skunk works firmy odpowiedzialnej za tworzenie najnowocześniejszych maszyn lotniczych, odpowiedzialny za kilka gałęzi blackproject przyznaje, że to prawda, ufo istnieje.
Bill Clinton także prawdopodobnie także będzie wypowiadać się na ten temat.
  • 0

Husarz.
  • Tematów: 17
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Poczekamy, zobaczymy...

...albo znowu niczego nowego się nie dowiemy

Użytkownik Husarz edytował ten post 28.01.2011 - 19:19

• 0

unwanted.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Scena istnie z filmu transporters ;p założe się że badali jakiś statek i dzięki temu udało im się wyciągnąć jakieś nowe technologie :P

Użytkownik unwanted edytował ten post 28.01.2011 - 20:35

• 0

IteratorZX81.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jestem pewien że to się stanie w ciągu najbliższych 2-3 lat. Pytanie tylko jak ludzie to przyjmą?

Moim zdaniem z pewnością będą ogniska paniki, jednakże sądzę, że panika byłaby o wiele większa, jeśli przylecieli by bez zapowiedzi. Myślę, że oni są na naszej planecie od jakiegoś czasu, być może zakamuflowani i starają się nas do oficjalnego kontaktu przygotować. No bo jaka byłaby reakcja, gdyby ludzie nic nie wiedzieli o kosmitach? Taki eksperyment już się odbył w 39 w amerykańskim radiu. Przeprowadził go Orson Welles, może świadomie, może chciał tylko zrobić ciekawą audycję. Nie mnie to oceniać. Chodzi o to, że trzeba takiej sytuacji uniknąć. I dlatego przez jakiś czas wiedza o przybyszach była w "zamrażalce". Stopniowo starano się ją ujawniać poprzez taktykę kontrolowanych przecieków aż doszliśmy do tej wiedzy którą mamy obecnie. Mimo, że większość ludzi nie wierzy w kosmitów osobiście uważam, że jesteśmy przygotowani do ich przybycia w sensie psychologicznym. Pewni ludzie z pewnością zaskoczeni, jednakże nie będzie zbytniej paniki. Na pewno jakieś jej ogniska wystąpią, szczególnie na początku, gdy informacja ta będzie świeża jednak nie będzie ona aż tak wielka jak by przylecieli bez zapowiedzi.
  • 0

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

I wyobraźmy sobie, że mogą mieć odpowiedzi na wszystkie, a jeżeli nie to na większość pytań. Wiedzieć wszystko (bez aluzji) wydaje się taką wspaniałą rzeczą.
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja wyobrażam sobie to tak. Na youtube pojawi się filmik z obiektem ufo ale będzie bardzo wyraźny, będzie widać szczegóły. O tym filmiku będą mówić w różnych mediach. Pojawią się oficjalne informacje "my nic nie wiemy ale nie zaprzeczamy, że jest prawdopodobieństwo istnienia obcych cywilizacji". Sprawa przycichnie i po jakichś 3-5 miesiącach będzie kolejne nagranie tyle, że tym razem z kosmitą w roli głównej, będzie próbować się skontaktować z osobą która nagrywa film. Film ten byłby najgłośniejszym do tej pory nagraniem ufo, ludzie zaczeliby domagać się odtajnienia. I tak by się stało. Prawdopodobnie obydwa filmy byłyby "ustawione" co znaczy, że osoby odpowiedzialne za nagrania dostały "cynk" o potrzebie nagrania takich filmów.

Mniej więcej tak to widzę, jak mogłoby to wyglądać. Stopniowe przyswojenie najpierw myśli w głowach sceptyków, że coś może być na rzeczy i może jest to prawda.

Bo "nam" nie trzeba tego tłumaczyć, "nam" tylko trzeba potwierdzenia i przeprosin sceptyków którzy szydzili z nas od lat.

Użytkownik shortez edytował ten post 28.01.2011 - 20:15

• 0

Husarz.
  • Tematów: 17
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Shortez nie wiem, czy ma to sens żeby domagać się od sceptyków i innych "niewierzących" przeprosin. Każdy wierzy w to co uważa za słuszne według siebie. Spotykam się z wieloma opiniami ludźmi (w sumie tak jak każdy z was tutaj zgromadzonych) i tylu ilu ich jest, tyle teorii. Ja osobiście jestem tego pewien, że jesteśmy odwiedzani przez inne cywilizacje. Uważam też, że powinniśmy zachować wszelkie emocje i pytania w pierwszym, publicznym kontakcie dla siebie. Nie wiemy kim są, skąd pochodzą, czego chcą, albo co chcą nam dać.

Popularne szaraczki, które raczej nie kojarzą się mi z niczym dobrym.

A co jeśli Stany Zjednoczone tak nabruździły z kosmitami, tj. tajne bazy okazują się prawdą (potworna baza dulce). Co byście zrobili jako obywatel tego kraju, albo jako powiedzmy... szef takiej bazy?

To czego od nich bym pragnął to sposobu aby utrzymać pokój wśród ludzi i ekosystemu Ziemi. A także przelecieć się w podróż po innych systemach gwiezdnych i z powrotem ;)

Użytkownik Husarz edytował ten post 28.01.2011 - 21:07

• 0

#131 Gość_Niedoskonały

Gość_Niedoskonały.
  • Tematów: 0

Napisano

(...)
Bo "nam" nie trzeba tego tłumaczyć, "nam" tylko trzeba potwierdzenia i przeprosin sceptyków którzy szydzili z nas od lat.

Shortez, mimo całej mojej sympatii do Ciebie, a właściwie do Twoich dociekań, muszę wtrącić swoje 3 grosze. Nigdy nie będzie żadnych przeprosin od sceptyków; nigdy też nie będzie żadnego potwierdzenia.

Cała rzecz rozgrywa się na zupełnie innym poziomie, ludzie nie są tam podmiotami. Jesteśmy bardziej jak mrówki, nie mamy wpływu na cokolwiek. Nasza ciekawość może być czasem zaspokojona, albo nie - żadnego wpływu na wydarzenia to nie ma. Wiem, że brzmi to dość niewiarygodnie, ale to się właśnie dzieje. Jedyne co możemy zrobić, to sobie pomachać...

Nie będzie żadnych spodków ani innych pojazdów na naszym niebie. Inwazja już dawno się zaczęła, trwa sobie w najlepsze, ludzie nie mają i nie będą mieli tu nic do powiedzenia. Nie będzie scenariusza filmowego - nie mamy tu nic do powiedzenia! Żadnego wpływu, nie możemy nic zrobić, racje nie mają tu żadnego znaczenia. Ciekawe, kiedy to zrozumiecie? Samo zrozumienie zresztą nie ma żadnego znaczenia - nic nie jesteśmy w stanie zrobić...
  • 0

BrainCollector.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Miło mi :) ale także nie oczekuje od wszystkich tylko od tych "najaktywniejszych" którzy szydzili z "wierzących" wytykając palcami "obcy wykorzystali cię seksualnie ? Hahaha"(szczególnie znane w Stanach). O takich mi chodzi. Chociaż wiem, że nie ma co oczekiwać...

Niedawno tłumaczyłem tekst, gdzie było napisane, że oni już tu są oficjalnie ale to co będzie mam ujawnione, to co się stanie, jak to było tam nazwane będzie "false flag/fake invasion" czyli pozorną inwazją przygotowaną przez illuminatów...
  • 0

OpenYourMind.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jako że temat o UFO z Turcji jest zamknięty http://www.paranorma...showtopic=14520, pozwolę sobie wstawić tutaj interesującą analize "UFO w Turcji"

• 1

unwanted.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

No Ciekawe nie powiem :) wydaje mi się że to już może być to o czym mówił shortez z tym że nie na skale światową a na skale jednego małego cichego i prawie nie znanego państewka :)
  • 1

bullik.
  • Tematów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Obiekt z Turcji w momencie gdy jest nad woda, to wyglada identycznie jak to co widzialem w 91/92 roku niedaleko Wroclawia.. tamto wydarzenie sprawilo ze nie trzeba mi oredzia w tv by wiedziec ze Oni sa i ze nas odwiedzaja.. tylko po co? bo najwyrazniej trwa to od tysiecy lat i im sie nie znudzilo..

@Shortez
Niestety ale twoja wizja to pobozne zyczcenie bo sceptykow jest wiecej i oni tak dokonczyli by twoje zdanie..
"Ja wyobrażam sobie to tak. Na youtube pojawi się filmik z obiektem ufo ale będzie bardzo wyraźny, będzie widać szczegóły. O tym filmiku będą mówić FAKE!"

Użytkownik bullik edytował ten post 29.01.2011 - 11:19

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych