Wygląda jednak na to, że skończyła się jedna, zaczęła druga - o to kto jest trollem, kto komu IP podpatrzył i kto komu minusy wystawia... Ech... Gdy jeszcze w ruch poszły argumenty wiekowe... Cóż, z początku zdawało mi się, że ten temat zażegnać może wiele sporów, ale nie! Najwyraźniej się nie da!
Muhad, skoro chciałeś zakończyć podobne spory, to po co wdajesz się w dyskusje? Tłumaczyłeś się tym, że dałeś się sprowokować, a tutaj... Znów wkręcasz się w dyskusję. Nie lepiej nauczyć się na błędach i powiedzieć sobie "Dobra, ok, nie ma racji, ale nie chcę się z nim kłócić niepotrzebnie..."? Tak tylko podważasz swoją świeżo wykreowaną opinię Walczącego z Trollami.
Balas, gdy przeczytałem treść twojej wiadomości o współpracy stwierdziłem, że tak jawna ironia traci na ukrywaniu pierwotnego znaczenia. Myliłem się jednak, gdyż nawet ona została potraktowana dosłownie... Jednakże wywołało to uśmiech na mej twarzy

Popieram pomysł wprowadzenia reputacji jednostronnej - tylko in plus. Na FZN bardzo dobrze to funkcjonowało, a i tutaj pomogło by z pewnością - wartościowy post, daję plusa! Niewartościowy? Nie daję nic.
Edit: Uh... Dopiero teraz zauważyłem datę ostatniego posta... Temat był nadal otwarty, więc nie mogłem się oprzeć... Jeśli to mały necroposting, wybaczcie

Użytkownik Angius edytował ten post 22.07.2011 - 20:55