Drogi Muhad,
Tylko ze wzgledu na ten artykul, ktory choc dlugi i momentami trudny, przeczytalem od deski do deski, zdecydowalem sie dzisiaj dolaczyc do tego forum. Nic o tym forum jeszcze nie wiem, ale jezeli tu sa takie materialy jak dostarczony przez ciebie to jestem w tzw. domciu .
Dziekuje ci najszczerzej za te prace.
Potwierdza ona niektore z moich obserwacji (np. od 2 lat trabie, ze slonce jasniej swieci i obserwuje tez gwiazdy od lat i niektore - Syriusz [9ly od Ziemi] , Vega [tez blisko 25ly] - zwlaszcza te bliskie sa duzo jasniejsze teaz - one z nami przejda w poblizu Dark Rift. Do tego czeste silne CMEy, Fireballe na calym swiecie, aktywnosc sejsmiczna, kilka wielkich trzesien ziemi - Haiti - tsunami (japonia, Filipiny, USA i inne cuda)
Czy ta praca jest wiernym tlumaczeniem artykulu Alexa Ansary? Moglbys mi dac link do oryginalu? Chcialbym go udostepnic moim obcojezycznym przyjaciolom na FB - a malo mam znajomych Polakow Trafiaja sie za czesto rozni Mariuhsze niestety a to meczace i taka strata czasu i energii niekiedy, ze sie po prostu odechciewa wszystkiego. Trzeba ich niestety unikac albo dawac jakies zmudne zajecia, np "przeczytaj to: www.ksiazka.com". Oni musza sami ze soba popracowac zanim wyjda na miasto czy moze wies [ja akurat jestem ze wsi ] lol Wiem , jestem okropny ale zadna ze mnie matka teresa, juz blizej mi do Nemesis i Tanathosa
Pozdrawiam cie serdecznie i zaraz jak zrobie jeden rysunek i jedna muzyczke rozejrze sie po forum.
Prosze cie tylko jeszcze zebys nie zapomnial o angielskiej wersji dla mnie jesli to mozliwe.
Czesc.
Muhad, przetlumaczylem CZAS I ENERGIA [ WIEDZA KULTURY MAJÓW ] jako Time and Energy (The Mayan Culture Knowledge) i zapytalem Alexa Ansary na FB czy napisal taki artykul no i on powiedzial ze nie. Zaproponowalem mu tlumaczenie i dal mi artykul "Solar Flares and Weakening Earth's Magnetic Field" z podobnymi tematami do tego. Moglbys mi podac zrodlo tego artykulu?
Jak przetlumacze ta moja kobyle to zamieszcze na forum - jest z 2009 roku - to wtedy zaczalem pytac ludzi czy widza ze Slonce jasniej swieci ale zdaje sie ze malo kto patrzy na Slonce he he czy na gwiazdy.