Razor, Twoje argumenty są tak bliskie argumentom lobby atomowego że mógłbym sobie pomyśleć że masz w tym jakiś interes.
Zakładając że nie jesteś Dzieckiem Neostrady, masz lat 20+ i inteligencji dość aby wyciągać samodzielne wnioski - odsyłam Cię do literatury, i wiedzy.
Węgla mamy na ponad 50 lat, technologia fuzji podobno już jest za rogiem - a Ty uskuteczniasz propagandę. Daruj sobie.
Lobby atomowe, lobby żydowskie, lobby masońskie, lobby cyklistów, lobby tuskosamolotozestrzeliwaczy i masa innych lobby - to naprawdę troszkę paranoją zalatuje Tak, mam interes - w końcu forumowicze z paranormalne.pl to organ decyzyjny w dziedzinie energetyki narodowej
Wytłumacz mi jedno - co nam da brak elektrowni, skoro wszyscy dookoła je mają i w razie awarii u nich, nam też się oberwie?
Węgiel na 50 lat - a wydobycie? To nic nie kosztuje? Co za 50lat? Budowa elektrowni to nie 2-3 lata, więc trzeba myśleć wcześniej.
Mam niejako na co dzień do czynienia z zagadnieniami dotyczącymi zarządzania kryzysowego i bezpieczeństwa narodowego - stąd także co nieco wiem o procedurach i metodach służących wprowadzeniu szumu medialnego.
Użytkownik Razor edytował ten post 13.03.2011 - 12:09