Zrobiłam dwa cyrografy i chciałabym je cofnąć, bądź odwołać ( zależy, jak się mówi), ponieważ boję się, że może mi się coś stać i z jeszcze pewnych powodów, jednak nie wiem w jaki sposób. może opiszę, jak je zrobiłam.
Cyrograf nr.1:
Napisałam do pewnej osoby list, pod nim to, co jej obiecuję, na koniec podpisałam się długopisem. Przekułam igłą palec wskazujący prawej ręki, kroplę krwi umieściłam pod napisem, po czym " pokolorowałam" cały napis ( z krwi zrobiłam coś na kształt tła). Później jeszcze podpisałam się krwią z boku ( imię i nazwisko). Ten cyrograf leży do tej pory w moim pamiętniku.
Cyrograf nr.2:
Napisałam samą przysięgę. Nie pamiętam, czy się podpisywałam długopisem. Ale raczej tak. I na pewno podpisywałam się krwią ( imię i nazwisko). Kartkę podarłam i spaliłam.
Oba zrobiłam z 1-2 tyg. temu. Do tego prawdopodobnie brudną igłą ( ze strzykawki, przez którą nabijało się tusz od drukarki)- strasznie się śpieszyłam, więc tylko ją wytarłam i nie wiem, czy to wystarczyło.
Odkąd je zrobiłam, towarzyszą mi dziwne emocje. Gdy próbuję zrobić coś, przez co złamałabym którąś z przysiąg, mój organizm... no cóż, coś się z nim dzieje. I nie jest to przyjemne. Na początku było, jednak szybko mi ta przyjemność przeszła. Otóż trochę mi słabo, krew mi chyba nie dociera do rąk, ponieważ ręce mi sinieją...
Więc chciałabym obie przysięgi cofnąć. Całkowicie. Boję się, że coś mi się stanie, czy coś w tym stylu. Nauczyłam się, żeby nie bawić się w coś takiego nigdy więcej. Coś najwyżej obiecam sobie w myślach i tyle.
Ktoś wie, jak można cofnąć/odwołać cyrograf? Bądź, jak kto woli, cyrografy. Proszę o szybką odpowiedź w tym temacie, bo z dnia na dzień coraz dziwniej się czuję ;/.
Ps. Nie podałam treści przysiąg, ponieważ to moja osobista sprawa. Jednak, jeśli ktoś będzie potrafił mi pomóc i uzna że są one potrzebne, napiszę na priv

Ps2. Oba cyrografy powstały w tym samym dniu. Krew była z jednego palca, jednak z dwóch innych dziurek, ponieważ nakłułam dwie. Jednak możliwe, że krew mi się wymieszała.
Ps3. Na paru kartkach została mi ta krew. Mam coś z nimi zrobić?
Proszę o szybką odpowiedź

Pozdrawiam
![;]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/smile5.gif)
Użytkownik ChopAndChange edytował ten post 20.03.2011 - 00:20