Kilkoro użytkowników z tego forum notorycznie mnie ośmieszało i kpiło ze mnie, bo śmiałem twierdzić, że to właśnie nas czeka.
Swoją drogą to ciekawe, że akurat Wielka Brytania wypuszcza taki dokument - bo z nie tylko moich obserwacji wynika, że następnym krajem w który uderzy jakiś kataklizm (nie wiem jaki) będzie właśnie Anglia lub Niemcy (Francja teoretycznie też, jednak wpierw stawiam na Anglię). Oczywiście pomiędzy trzęsieniem w Japonii a tym, który nastąpi w tamtych krajach mogą być jakieś kataklizmy pośrednie w biedniejszych krajach - jednak moim zdaniem znowu dosyć pokaźny kataklizm może uderzyć właśnie w Wielką Brytanię (kto wie, może Londyn???) - natomiast niniejszy wpis robię dlatego, aby kiedyś ktoś mógł go odnaleźć i zobaczyć, czy się sprawdził.
Znając jednak "inteligencję" sceptyków - ZAWSZE znajdą jakiś powód, jakiś "argument", coś przeciwko - żeby tylko zdeprecjonować i umniejszyć choćby i taki jak niniejszy wpis.
Co jest najbardziej żałosne i nikczemne w całej tej "nauce" - to fakt, że tacy ludzie jak oni gwałtownie zaprzeczali, że ziemia jest okrągła tylko płaska, że to Ziemia krąży wokół Słońca nie na odwrót - a potem byli jej gorącymi zwolennikami. Naukowcy najpierw zaprzeczają - a pod koniec swojego życia czasem są wyznawcami czegoś.
Niedługo będą wmawiać, że o trzęsieniach to oni wiedzieli, że wierzyli w ufo i ezoterykę - a jeszcze niedawno wykrzykiwali od psychopatów na każde wspomnienie o ufo - dzisiaj budują "ambasady ufo" przy ONZ
- i w pośpiechu wydają kilkuzdaniowe "raporty", które mają zamaskować ich nieudolność chociażby w kataklizmach.
Nie ma chyba większej bezczelności i większej pogardy dla czyichś badań, kiedy ci, którzy coś gwałtownie zwalczali, nagle się do czegoś przylepiają i stają się fałszywymi obrońcami tego, co tak wyszydzali. A dzisiaj właśnie taka próba przylepienia się następuje w kilku dziedzinach nauki.
Oni wcale NIE chcą przeprosić za błąd myślenia - Oni chcą PRZEJĄĆ całe dziedziny i potem twierdzić, jak to "walczyli" w czyjejś obronie. Tak zrobiono z Teslą i innymi - dzisiaj patenty Tesli są szumnie wykorzystywane przez naukę (a ile jeszcze zakrytych).
Więc jak Pan sądzi, Muhad - Pana zdaniem, który kraj może być następnie dotknięty, jakie jest Pana wyczucie w tej sprawie?
U¿ytkownik domenicus edytowa³ ten post 29.03.2011 - 12:12