Odpowiadam - proszę uważnie czytać moje teksty:
Nie napisałem, że III wojna światowa ma się rozpocząć 10 lat po zniszczeniu dwóch wieżowców w
Nowym Jorku w roku 2001. Nostradamus nigdzie dokładnie nie określił, od kiedy zaczyna się ta
islamska superterrorystyczna dekada, napisał tylko o 13 wielkich zamach terrorystycznych, dając
do zrozumienia, że jeden z nich będzie tym "falowym-ciągłym" początkiem. Przy czym dał
wyraźnie też do zrozumienia, że kilka z tych zamachów będzie przeprowadzonych przed tą dekadą.
Najbardziej niszczycielskim zamachem ma być wybuch ładunku nuklearnego w Nowym Jorku i
możliwe, że od tej daty należy liczyć tę dekadę.
Napisałem, że III wojna światowa ma się rozpocząć po 10 latach (dekada) od rozpoczęcia tzw.
Superterroryzmu Islamskiego. Otóż III wojna światowa ma się rozpocząć, jak już pisałem, w latach:
2001, 2010, 2012, 2021 lub 2100.
W roku 2001, jak wiemy, III wojna światowa nie wybuchła, choćby dlatego, że Nostradamus
wyraźnie napisał (co już pisałem), że ma się ona rozpocząć następnego dnia w nocy po zawarciu w
Jerozolimie Światowego Pokoju na Bliskim Wschodzie, a to się dotychczas nie stało. Wydaje mi
się, że rok 2010 też już raczej nie wchodzi w rachubę, jak też rok 2100. Rok 2100 to ostatni rok
XXI wieku, a Nostradamus wyraźnie napisał, że III wojna światowa będzie trwała 27 lat (pisałem
już o tym) i skończy się w tym samym wieku, około 2050 roku. Ja zawsze uważałem (nie wiem,
czy mam rację?), że III wojna wybuchnie albo w roku 2012 albo w roku 2021, przy czym
przychylam się do roku 2021.
Jeżeli w roku 2021 wybuchnie zapowiadana przez Nostradamusa i innych jasnowidzów III wojna
światowa, to superterroryzm islamski (na ogromną skalę) rozpocząłby się w roku 2011 lub 2012.
Nostradamus podkreślał dany okres specjalnym semickim przedrostkiem, który można
przetłumaczyć na język polski - około.
Na przykład napisał, że prawo Tomasza Morusa (twórca utopijnego Komunizmu) będzie trwało w
Rosji 73 lata, ale dodał przedrostek odpowiadający polskiemu - około. Komunizm w ZSRR (kraj
ten został w Białowieży w 1991 roku rozwiązany) trwał: 1991-1917 (przewrót październikowy, tzw.
rewolucja) =74 lata, czyli prawie się zgadza. W innych krajach europejskich upadł 1 rok czy 2 lata
wcześniej.
Co do powstania tzw. Wielkiego Talibanu, to Nostradamus wyraźnie napisał, że powstanie on na 12
lat przed wybuchem III wojny światowej - to ten kraj (TALIBAN) będzie potajemnie twórcą i
fundatorem superterroryzmu islamskiego. Zniszczenie wojsk NATO = powstanie Wielkiego
Talibanu i opanowanie wszystkich terenów Azji Środkowej i Bliskiego Wschodu, aż do granic
Izraela, Turcji i Egiptu ma się to odbyć w ciągu tych 12 lub 10 lat przed wybuchem III wojny
światowej. Wielki Taliban będzie zdobywał (przyłączał) niektóre kraje do swojego państwa metodą
stosowaną poprzednio przed II wojną światową przez Hitlera: Nadrenia, Austria, Czechosłowacja -
tylko na o wiele większą skalę, niestety ZA CICHYM PRZYZWOLENIEM ZACHODU!!!
Tak więc III Wojna Światowa się rozpocznie i będzie trwała 27 lat, jak Wielki Taliban będzie już
istniał od około 10-12 lat i obejmował obecne państwa: Pakistan, Afganistan, Iran, Irak, Kuwejt,
Arabię Saudyjską, Oman, Jemen, Emiraty Arabskie, Katar, Bahrajn, Jordanię, Syrię, Azerbejdżan,
Dagestan, Czeczenię, Turkmenistan, Tadżykistan, Uzbekistan i większość Kazachstanu. A zachód,
po zniszczeniu wojsk NATO w Afganistanie, w ogóle się z tego rejonu wycofa po podpisaniu z
Talibanem traktatu pokojowego, coś na wzór traktatu Monachijskiego podpisanego przed II wojną
światową z Hitlerem.