Kolejne interpretacje przepowiedni (w tym m.in. źródła przepowiedni, polemiki z użytkownikami innego forum oraz ciąg dalszy opisu inwazji Talibanu):
Arteuza napisał/a:
dwiejedynki napisał/a:
Centurionie
To miło, że powrócił Pan do swojej zwykłej aktywności.
III wojna jest sama w sobie tematem bardzo interesującym, ale o tym, jaki będzie jej faktyczny przebieg, pewnie już niedługo przekonamy się osobiście –wyglądając przez okno albo spoglądając na świat zza chmurki. Dlatego, moim zdaniem, znacznie ciekawsze jest skupienie się na teraźniejszości, bo ziarna przyszłości zostały już zasiane i wkrótce wykiełkują.
Temat NWO (New World Order) do tej pory został przez Pana prawie zupełnie pominięty, za wyjątkiem napomknięcia o czasach SUPERTOTALITARYZMU, ale bez wdawania się w szczegóły tego okresu.
Otóż dziwne rzeczy dzieją się dziś na świecie i – nawet odrzucając niektóre ‘spiskowe’ teorie o Iluminatach, impaktach i sztucznie wywoływanych pandemiach (o których może Pan nawet nie wiedzieć, bo są to sprawy, o których raczej nie wspomina się w głównych mediach) – to pozostają problemy: poważnego kryzysu finansowego w skali światowej, globalnych zmian klimatycznych i politycznych (Traktat Lizboński), bieżących relacji USA/Iran/Chiny, grypy na którą czekały różne koncerny farmaceutyczne, itd.
Jeżeli Nostradamus pisał o rzeczach ważnych dla ludzkości, to nie sądzę, żeby pominął te wszystkie sprawy, które dla nas są aktualne i które mogą – choć nie muszą – uruchamiać mechanizmy, które w rezultacie doprowadzą do wybuchu III wojny. Może więc jednak warto by było rozszerzyć zaproponowany przez Pana temat i trochę skupić się na latach poprzedzających wybuch III wojny?
Wieść gminna niesie, że pewne poważne ustalenia dotyczące ustanowienia NWO, czy jak Pan woli – SUPERTOTALITARYZMU – mogą zapaść już wkrótce, jeszcze w tym roku. Rozumiem, że może Pan być nieprzygotowany na taką okoliczność – w końcu koncentrował się Pan w swojej pracy na późniejszym okresie - ale może w tej chwili lepiej poświęcić czas na skupienie się na bardzo, bardzo bliskiej przyszłości i jeszcze raz przejrzeć niektóre centurie?
W końcu można spróbować zmienić przyszłość (chociaż w Pana przypadku może to się odbyć ze stratą dla książki...)
Przy okazji- dziękuję za komentarze, ale nie odpowiedział Pan na moje pytanie (powtórzę, wytłuszczając czcionkę):
czy Nostradamus - datując wydarzenia, które zdarzyły się w ubiegłych wiekach - też poprzedzał te swoje niby-daty apostrofem?
I dodam nowe (też na tłusto, żeby nie uciekło):
Czy w jednym ze swoich starszych wpisów wyliczył Pan wszystkie CZWARTKI wspomniane przez Nostradamusa? Czy może wie Pan o innych wyjątkowych CZWARTKACH w (naszej) przeszłości, które podkreślał Nostradamus, pisząc o przyszłości?
Pozdrawiam
[Dziękuję za pozdrowienia:
1.Tak oczywiście poprzedzał daty apostrofem np:
W ' 607 roku liturgii...itd.
2.Tak mówił o wielu czwartkach -np:
Na Nowym lądzie zrodzi się Wielki Naród,
Jego początek to majowy kwiat,
Jedenastego czwarty czwartek będzie czczony-
Wybawienie stu dwóch za przyczyną tubylców!
Centurion[/b]
Arteuza napisał/a:
Jeszce do Pana(i) -:dwiejedynki".
Pisałem,że światowy kryzys finansowy będzie trwał przez 50 lat i zacznie się na kilkanaście lub kilka lat przed III wojną ,w czasie trwania tej wojny i kilka lat po wojnie i,że będzie dręczył ludzkość falami-przed i po wojnie.W czasie wojny będzie permanentny 27 letni kryzys i finansowy i gospodarczy.W wielu krajach praktycznie nie będzie w obiegu pieniędzy w ogóle -tylko zapisane w pamięci elektronicznej przydziały lub kartki.Dzisiaj się dowiedziałem,że nowy kryzys finansowy rozpoczął się od Dubaju(szejkanatu arabskiego)-po już względnej poprawie.Wszyscy liczyli,że kryzys się kończy!
Centurion
Arteuza napisał/a:
xfeel napisał/a:
Zastanawia mnie jedna rzecz. Jeżeli Bóg pozwolił Nostradamusowi zobaczyć rzeczy przyszłe które się zdarzą, a Nostradamus sam powiedział że sprawdzi się to w ok 80 - 90% to oznaczałoby to, że jednak tej wolnej woli nie mamy tak do końca, bo sami o sobie decydować owszem możemy ale nie w szerszym, większym kontekście, np wojny, wywołują jednostki(Król wydaje wojne, ludzie giną). Więc, skoro on widział w swoich wizjach np HItlera, to znaczy że z założenia ten człowiek miał być zły Hitler też był kiedyś noworodkiem, dzieckiem, przecież nie był zły gdy był dzieckiem tak jak każdy z nas, a tu proszę, Bóg objawił, z góry pokazał Nostradamusowi że ten człowiek który kiedyś się narodzi jak normalny chłopak będzie potworem, tak samo jak ten Machdi Zdajecie sobie sprawę, jak przykre to jest dowiedzieć się na przykładzie tych przepowiedni, że np mieszkając we francji, hiszpanii, czy w innym terenie objętym działaniami wojennymi w przyszłej III wojnie światowej nie będzie się miało szans na przeżycie, pomimo tego że się jest dobą i serdeczną osobą dla innych wokół. Przecież to jest nienormalne. Wiem, że trzeba pokładać wiarę w Panu, i wiem, że tylko On zna datę końca świata - naszego osobistego końca świata, wiem też że ludzie dzisiejszym sposobem życia grzeszą - chciwość, pycha, mamona, ale są też przecież ludzie o otwartych umysłach, sercach, dobrzy ojcowie i matki dla swoich dzieci, uczciwi pracownicy, szefowie, życzliwi dla innych ludzie, gotowi nieść pomoc. Dlatego nie potrafię sobie wyobrazić odpowiedzialności zbiorowej, za grzechy ogółu ludzkości. Czy Nostradamus coś wspomina, że ta wojna będzie karą za grzechy ludzkości ? Pozdrawiam
Tak M.Nostradamus wspomina o tym,że wszystkie wojny i kataklizmy są karą za ludzkie grzechy.
Mówi On o tym głównie w swoich listach do Henryka Szczęśliwego i Syna Cezara-ale nie tylko.
Pozostałe rozważania są natury teologicznej i może wrócimy do tego tematu-przy opisie tematów związanych z Biblią.
Należy jednak w?g mnie pamiętać o kilku zasadniczych sprawach:
po1.Bóg nazywa siebie Jahwe -czyli cyt"Jestem ,który Jestem lub Jesteśmy,którzy Jesteśmy.
Tę wieloosobowość chrześcijanie tłumaczą"Trójcą Świętą":
Bóg każe się więc traktować jako istotę złożoną(wieloosobową) wieczną i bez czasową!
po2.Nie człowiek jest wrogiem Pana Boga tylko -zbuntowany Szatan Archanioł-jako nieczysty Duch-fałszywy bóg.
po3.To szatan(zły duch) walczy w każdym człowieku(w duszy człowieka) z Panem Bogiem(dobrym duchem)-aby poprzez jego(człowieka) uczynki i niecne myśli- przyciągnąć duszę człowieka do swojego królestwa.
-nie oddać jej Bogu.
po4. Wcześniejsza (nawet w wieku dziecinnym)śmierć człowieka jest spowodowana machinacjami szatana,a nie Pana Boga- poprzez wpływanie-kuszenie ludzi do działania przeciwko sobie lub innym osobom.
Tylko śmierć męczeńska za wiarę lub grzechy innych-jest rozumiana jako śmierć zadana przez Dobrego Ducha-Pana Boga.
Można na ten temat pisać bardzo wiele-ale o tym ewentualnie innym razem.
Centurion
Dziękuję za ciekawe i intrygujące wpisy-oczywiście niektórych osób.
Ktoś słusznie zauważył,że zazwyczaj nie piszę w soboty i niedziele-a także inne dni świąteczne choć czasami,ale rzadko zdarza się,że coś tam napiszę.
NIE BĘDĘ POLEMIZOWAŁ I ODPOWIADAŁ NA PYTANIA OSÓB ,KTÓRE MAJĄ CAŁKOWICIE ODMIENNE POGLĄDY W SPRAWACH PRZEPOWIEDNI I PROROCTW A TAKŻE W SPRAWACH RELIGIJNYCH.NIE MA TO BOWIEM ŻADNEGO SENSU.
Jestem katolikiem (rzymsko-katolikiem)-całe Pismo Święte czyli Biblie znam doskonale i to zarówno Stary Testament-czyli Stare Przymierze z Bogiem,jak i Nowy Testament czyli Nowe Przymierze z Bogiem.Niektóre Księgi Starego Testamentu tak jak np"TORA"-czyli Pięcioksiąg jest wspólną Świętą Księgą i Żydów i Chrześcijan.Bogiem Żydów i Chrześcijan -jest jak napisałem Jahwe.Pierwszą Księgą Tory jest Księga Rodzaju dla Chrześcijan SŁOWO BOŻE wyrażone Przez Jahwe(Jestem-Który Jestem) na kamiennym Dekalogu(dziesięciorgu przykazaniach) przekazanym Mojżeszowi na górze Synaj-utożsamianą z Biblijną górą Horeb.Moja wypowiedż o Bogu jest zgodna z Pismem Świętym-Biblią.
Bogiem Muzułmanów jest Allah(wybrany przez Mahometa za jedynego prawdziwego),dawniej jeden z bogów ich religii przed islamskiej- czyli pogańskiej- nie jest to rozumiany przez judeochrześcijańskie Święte Księgi- Jahwe.Niektórzy oczywiście próbują udowodnić,że Allach to ten sam Bóg co Jahwe.JEST TO NIEZWYKLE GROŻNA DEFINICJA -krzewiona przez różnej maści krzewicieli ;islamu,ateistów-a nawet niestety części chrześcijan(w tym katolików)podatnych na różną antychrześcijańską propagandę,która zmierza do jednego-ZNISZCZENIA CHRZEŚCIJAŃSTWA!!!
Święta Księga muzułmanów:Koran -Sunny pisane wierszowanymi tekstami języka klasycznego(już martwego)-staroarabskiego-nie posiadają wspólnych ksiąg jak religie;judaistyczne i chrześcijańskie.
Mało tego dla przykładu przeinaczają te księgi(judeo-chrześcijańskie).
Np;Księga Rodzaju w naszej i żydowskiej Biblii twierdzi że Abraham na górze Moria miał ofiarować syna (Abrahama i Sary)Bogu Jahwe.Izaak to potomek Żydów.
Koran przeinacza tę powstałą ponad 2000 lat przed powstaniem islamu księgę.Otóż Arabowie i inni muzułmanie twierdzą,że to inny syn Abrahama i Sary-a mianowicie Ismael(przodek Arabów miał być ofiarowany Allahowi.Muzułmanie twierdzą też ,że Jezus z Nazaretu nie był Synem Bożym-a tylko prorokiem i to mniej ważnym od Mahometa i nie umarł na krzyżu(nie był ukrzyżowany)-a zmarł śmiercią naturalną.Uważają oni (muzułmanie),że chrześcijanie kłamią pod wpływem swoich apostołów.
Takich różnic jest bardzo dużo!!!
Z Żydami posiadamy niektóre wspólne księgi-z muzułmanami żadnych!!!
Dziwię się ,że niektóre osoby mające inne zdanie uparcie wypowiadają się na tej stronie-TO ZAWSZE OZNACZA,ŻE ICH: poglądy,przekonania i wiara- W TO CO PISZĄ- SĄ BARDZO CHWIEJNE!
Centurion
Odpowiadam na pytania-"dwiejedynki"
Domyślam się,że najprawdopodobniej chodzi Panu o ustalenie dat przyszłych wydarzeń z potwierdzonych wydarzeń,które miały już miejsce przy pomocy podawanych przez Nostradamusa dat lub np tzw.czwartków.
Ale nie jest to takie proste-chyba o tym już pisałem.
po1.Dla większości wydarzeń-szczególnie tych janusowych (dotyczących np:dwu lub więcej zdarzeń z różnych epok historycznych-które można do tekstu dopasować-tzw:wieloznaczność).Nostradamus w ogóle nie używa dat bo dla wielu wydarzeń było by to bez sensu-musiał by podać dwie lub więcej dat.
po 2. Dokładnych dat z kalendarza gregoriańskiego w/g mojej wiedzy użył tylko dwóch: roku 1999 i roku 3797.
po 3 Lata liturgii Nostradamus użył tylko i wyłącznie do dat mających coś wspólnego z III wojną światową i oczywiście jej przebiegiem-do określenia tego tematu prócz wspomnianego przeze mnie wcześniej roku 1999 nie używał żadnych innych dat-stąd kłopot.W/g mojego rozeznania rok '600 liturgii jeszcze nie zaistniał-chyba że przyjmiemy ten rok za rok 2001-rok powstania superterroryzmu -ale jak już pisałem może to być rok 2012 lub inny.
po 4.Dla wydarzeń przeszłych używał innych dat np mówił o roku 1 w którym we Francji powstanie republika-póżniej okazało się że użył nowego francuskiego kalendarza rewolucyjnego.Republika we Francji powstała w roku 1792- to jest 1 -y rok nowego kalendarza.Używał różnych kalendarzy np:żydowskiego -ale zawsze gmatwał je z różnymi zdarzeniami astrologicznymi.Ale jest to już inna sprawa-jest to bardzo szeroki temat.
Niektóre jego teksty nie są trudne do rozszyfrowania(te z przyszłości)-ale są one nieliczne,natomiast trudno rozwikłać datę zdarzenia.Np o rewolucji -przewrocie w Rosji napisał cyt:wybuchnie w trzy po wybuchy pierwszej światowej.
Co do czwartków to na ich podstawie nie można określić przyszłości,która nadejdzie.
Nigdy bowiem nie liczył on żadnych lat od jakiegoś czwartku.Ten dzień pojawia się wiele razy w jego tekstach,ale nie ma tu jakiegoś zaszyfrowanego kodu wydarzeń(badano to!)-chyba,że wszystkie czwartki się już wydarzą-ale jest ich sporo np:cyt:
Czterech w czwartek opuści Układ,
Nigdy nie powrócą,choć nie zginą,
Odezwą się dopiero do własnych potomków,
Za przyczyną słowa odwiecznych duchów.
Z wydarzeń historycznych wynika,że Bretania wskutek ukształtowania terenu zawsze była trudna do zdobycia przez wszystkich agresorów.Do królestwa Francji była przyłączona bardzo póżno.Tam i W Akwitanii będą lądować wojska alianckie) z W.Brytanii a nie w Normandii jak w II wojnie światowej.
Bretończycy to ludność celtycka która przybyła z Brytanii(Wielkiej Brytanii) w V w. n.e. na te tereny po podboju tej wyspy przez plemiona germańskich:Anglów,Sasów,Jutów i Fryzów-przybyłych z obecnych północnych Niemiec i Danii.
Centurion
Ciąg dalszy wydarzeń:
RYCERSKIE ARMIE ZAKONNE;
Jak już wspomniałem nowy przywódca francuski:Herkules -uzyska pełnię władzy państwowej.Wszystkie instytucje demokratyczne zostaną rozwiązane.
Utworzony zostanie NOWY DYREKTORIAT w którego skład będą wchodziły 3 osoby:Herkules,Biskup Paryża i uwaga: młody ale już zasłżony w boju przyszły Król Francji i Zachodniej Europy-Henryk V Szczęśliwy.
Najprawdopodobniej rok przed tym otrzyma on szlify generalskie od samego Herkulesa za dzielność i waleczność jego armii-to Henryk Szczęśliwy da pomysł przekształcenia cywilnej armii francuskiej na wojsko zakonne!
Początkowo te 3-y osoby będą żyły w wielkiej przyjażni-jednak już za kilka lat wskutek zachłanności materialnej,nepotyzmu i szerzeniu korupcji między nim a Herkulesem dojdzie do walki zbrojnej -to jest Wojny Domowej.
Armia Zakonna-Rycerska Czerwonego Krzyża pod dowództwem Henryka Szczęśliwego ,która będzie odnosiła większe sukcesy militarne niż Armia Zakonna-Rycerska Czarnego Krzyża Herkulesa -zostanie zaatakowana.Ale o tym póżniej.
Teraz obaj przywódcy działają razem z tym,że Henryk Szczęśliwy klęczy w katedrze Paryskiej przed Herkulesem i przyrzeka mu dozgonną wierność-a przysięgę odbiera Biskup Paryża,który zresztą póżniej(też za parę lat)za poparcie Henryka w konflikcie na rozkaz Herkulesa zostanie zgładzony.
Prócz tych dwóch największych Armii Zakonno-Rycerskich powstaną pózńiej jeszcze inne jak:Krzyża Czerwonego na na żółtym tle,Czarnego na czerwonym tle czy Krzyża Błękitnego-Francuska Marynarka Wojenna.
W miarę powiększania się sił sprzymierzonych i inne kraje chrześcijańskiej(tej niepodbitej jeszcze Europy-w tym Polska)będą tworzyły swoje zakonne siły zbrojne.
c d n.
Centurion
teksty źródłowe -przepowiednie na XXI w i dalej (ver. angielska):
http://www.michelnos...ainsfuture.html
inne:
http://www.michelnostradamus.org/
wyszukiwarka haseł z wszystkich dzieł Nostradamusa:
http://www.nostradamus-repository.org/
i oryginalne skany z dostępnych źródeł:
http://run.to/nostradamus
Za "karę" wyznaczam Panu następną pielgrzymkę na Jasną Górę.I niech Pan dalej pisze!!!
Pozdrawiam
Zajrzałem na tę stronę i cóż widzę?-Walka ze mną idzie na całego-o czym mnie ostrzegano!
Odpowiadam temu Panu i innym swoim przeciwnikom:
po 1.Znam te strony tak jak i wiele innych tu nie wymienionych-i według mojej wiedzy nie zawierają wszystkich dzieł jasnowidza M.Nostradamusa.
Takich kompletnych szczegółowych opracowań jeszcze nie ma-pomimo,że są takie sugestie.
po 2.Tak jak już pisałem ja nie mam obowiązku tłumaczenia tekstów Nostradamusa tak jak inni-interpretacje są różne.
Nie wszystkie tłumaczenia tam zawarte np:na język angielski czy polski mi odpowiadają
Pisałem już,że jeden czterowiersz,sześciowiersz ,czy inny tekst może mieć kilka,a w niektórych przypadkach i więcej tłumaczeń.
Pisałem też,że mój dość szczegółowy opis wydarzeń z przed a także z samego przebiegu III wojny światowej jest oparty nie tylko na przepowiedniach wynikających z treści tekstów Nostradamusa(podawałem szereg czterowierszy i sześciowierszy tylko dla przykładu,żeby podbudować swój opis wydarzeń-bo jego twórczość jest najobfitsza),ale również z innych proroctw,przepowiedni tajemnic itd.Na wstępie podałem przecież prawie wszystkie żródła na których będę się opierał.
Co do przebiegu III wojny światowej polecam wszystkim tu czytającym mój opis jej przebiegu n/w książkę przetłumaczoną na język polski:
AUTOR:PETER LEMESURIER.
TYTUŁ:NOSTRADAMUS.-tytuł oryginału:Nostradamus The final reckoning
Copyright 1955 by Peter Lemeusier
Redaktor:Jacek Ring.
Ilustracja na okładce
Agencja EAST NEWS
Projekt okładki
skład i łamanie
FELBERG
For the Polish translation
Copyright 1996 by Wydawnictwo Da Capo
For de Polish edition
Copyright by Wydawnictwo Da Capo
Wydanie II
ISBN 83- 86829-95-8
Druk i oprawa:PZgraf.Sp.z 0.0.Koszalin
podtytuły:
Nostradamus
Wielka Piramida
Biblia
Św.Malachiasz
Edgar Cayce
Artur C.Clarke
Jeane Dixon
Mario De Sabato
af
al fin
Jest to książka przełomowa -Peter Lemesurier jest ekspertem światowej sławy w przepowiedniach-głównie Nostradamusa.W/w książka zawiera:opisy wydarzeń związanych z ekspansją islamu na świecie w tym w Europie-czyli przebieg III wojny światowej,mapy powiększania się imperium islamskiego(zagarnięcie prawie całej Europy)-to on m.innymi po raz pierwszy zaznaczył,że armie islamskie przybiorą nazwy kolorowych TURBANÓW.
W ZASADZIE KSIĄŻKA TA JEST ZGODNA Z MOIM OPISEM-JA GO TYLKO USZCZEGÓŁAWIAM I PODAJĘ WIELELE INNYCH FAKTÓW,KTÓRE W?G MNIE SIĘ SPEŁNIĄ.
TA KSIĄŻKA WYDANA RÓWNIEŻ W JĘZYKU POLSKIM NAJBARDZIEJ POTWIERDZA MOJE OPISY.
OCZYWIŚCIE NIEKTÓRE ZDARZENIA I FAKTY UJMUJĘ TROCHĘ INACZEJ I BARDZIEJ SZCZEGÓŁOWO-ALE MAM DO TEGO PRAWO.
Myślę,że tę książkę będziecie mogli zdobyć-A WARTO!!!- WTEDY SAMI OCENICIE MNIE I MOICH PRZECIWNIKÓW.
Myślę ,że możecie poprosić o jej dostarczenie różne firmy kolportujące książki lub wydawnictwo.
Jeżeli ta książka niedowiarkom nie wystarczy-to jestem w stanie podać inne.
Ta książka,którą bardzo polecam nie jest gruba- zawiera 222 strony-ale 2/3 jej treści to opis III wojny światowej z mapami(czarno-białymi) i kalendarium wydarzeń-ja podaję tylko inne daty i nieco inny przebieg zdarzeń.
Pisałem i powoływałem się m.innymi na tego badacza i autora już wcześniej(proszę sprawdzić)-którego bardzo szanuję.
Po 3 .Nie zgadzam się z sugestiami wyrażonymi na tych i innych stronach,że Nostradamus przewidywał koniec świata np w roku:2010,czy w roku 2012 albo innych latach i łączył je z wydarzeniami związanymi z wybuchem III wojny światowej jak też z wydarzeniami opisanymi np:w Apokalipsie Świętego Jana-do niej jak pozwolicie to jeszcze powrócę.
Jak już pisałem Nostradamus swoje proroctwa zakończył na roku 3797!!! o czym jednoznacznie napisał.Ten rok też nie będzie końcem ludzkości-będzie to jak napisał cyt:"przejście człowieka z epoki ciała do epoki ducha-dla tego Wszechmogący za ten horyzont nie pozwolił mi spojrzeć!"Wtedy to nie ciało a duch stanie się dla człowieka najważniejszy-człowiek faktycznie osiągnie nieśmiertelność!
Nostradamus mimo opisu okrucieństw wielu katastrof i wojen w tym tej najtragiczniejszej w dziejach ludzkości-jak pisał III wojny światowej był pozytywnym prorokiem a nie negatywnym.
Powiedział ,że ludzkość zgodnie z chrześcijańską nauką wiary przejdzie do innego życia-do drugiej Jerozolimy tej związanej z Bogiem.
CI którzy mówią(również badacze),że Nostradamus wieszczy koniec świata i zagładę ludzkości mówią nie prawdę.
Apokalipsa św.Jana mówi nie o końcu ludzkości -tylko o bieżących cierpieniach ludzkości(o różnych karach tzw:Babilonach,otwartych pieczęciach:katastrofach naturalnych,chorobach,głodzie,wojnach i na końcu o sądzie ostatecznym i życiu w przyjażni z Bogiem -mówi o drugiej lepszej ZIemii- o drugiej lepszej Jerozolimie.
WIZJE NOSTRADAMUSA BYŁY BY NIE ZGODNE Z CHRZEŚCIJAŃSKIMI ZASADAMI WIARY GDYBY MÓWIŁY O OSTATECZNYM KOŃCU LUDZKOŚCI przed sądem ostatecznym-o tym należy pamiętać!
Zycie na Ziemi i w Kosmosie ma być tak wspaniałe w przymierzu z Bogiem-że po osądzeniu poprzednich czasów(etapów dziejów ludzkości-ludzkość ma zrozumieć w końcu słowo Boże i realizować je,a nie tylko słuchać-ma wejść na nowy wyższy-bo duchowy poziom życia![b]
po4.Pan "Mondry"nie mylić z mądrym- wyrażnie się czegoś boi -skoro założył przeciwko mnie(Centurionowi)-stronę do tego nazywając mnie psychopatą.
Ale to nie jest żadna nowość psychopatami nazywano i Nostradamusa i G.Bruna(spalono go na stosie i Galileusza(areszt domowy) i nawet Kopernika i wielu wielu innych.
po 5 Do Pana wyznającego Islam-Pan nie będzie hipokrytą i lepiej nic nie mówi o Częstochowie.Poza tym Ja Panu niczego nie nakazuję np:pielgrzymki do Mekki!Więc jakim prawem Pan to robi-nie jest Pan moim spowiednikiem-w ogóle takich u was nie ma.
Jak się zachowują muzułmanie to najlepiej widać w różnych krajach islamskich.
Np w Arabii Saudyjskiej kara śmierci grozi nie tylko ateistom ale wyznawcą innych niż muzułmańska religii.
Posiadanie Biblii czy łańcuszka z krzyżykiem na szyi jest karane śmiercią.Chrześcijanka wjeżdżając do Iranu i niektórych innych krajów Islamskich-musi się przebrać w kobiecy strój muzułmański.
W islamie ślub kobiety z mężczyzną nie jest świętym sakramentem a zwykłym kontraktem religijno-cywilnym zatwierdzonym przez mułłę.
W niektórych krajach muzułmańskich te kontrakty (śluby na chwilę) są zawierane przez miejscowe prostytutki i to wiele razy dziennie i po "usłudze" wydawane są przez tegoż mułłę rozwody-wszystko oczywiście za dużymi opłatami.
Nie chciałem i nie chcę robić Panu przykrości-ale czasami muszę być jednoznaczny.Ja Pana nie zaczepiam!
Niech mi Pan więc nie chwali islamu bo znam tę religię bardzo dobrze.
U Was nie ma żadnej mszy tylko wspólne modlitwy:wychwalanie Allaha i proroka Mahometa i wypowiadanie koranicznych cytatów-w niezrozumiałym dla większości klasycznym arabskim języku.
Ale rozstańmy się w pokoju -więc powiem na koniec po arabsku -szukrit-czyli dziękuję.Niech Pan przejdzie na stronę "mondrego"-oczerniającego moją osobę.
JA NIGDY PRZECIWKO NIKOMU BYM TAKIEJ STRONY NIE ZAŁOŻYŁ-BO NIE JEST TO POSTĘPEK CHRZEŚCIJAŃSKI!!!
Myślę,że nie będzie Pan już męczył siebie i mnie-nie przekona mnie Pan do swojej religii i pańskiego Wojownika-Proroka Mahometa.
Centurion
dalszy ciąg:
II inwazji Kalifatu Wielkiego Talibanu Na Europę do roku 2034?
Dalszy ciąg inwazji na Francję:
Pomimo zniszczenia "Marianny"-republiki Francuskiej i zabicia Prezydenta Francji w wyniku zamachu stanu dokonanego przez namaszczonego w katedrze paryskiej: Herkulesa,który odgrywa główną-dyktatorską rolę w Dyrektoriacie powołanym na wzór Napoleoński i reformy armii(powołanie rycerskich wojsk zakonnych)-Francja ponosi jednak dalej klęski w wojnie z Wielkim Talibanem!
Ale zwycięstwa Talibanu przychodzą z coraz większym trudem!
)
Marianna wskutek zdradliwej śmierci przywódcy,
W trzeci czwartek siódmego w dyrektoriat przemieniona,
Krwiożerczy Mahdi spotka równie karnego i okrutnego,
Na jego drodze Herkules u siebie zadaje śmierć wyznawcom Proroka!
)
Rzeki i strumienie wraży przypływ tamują,
Lecz ognia poprzedniego nikt zagasić nie zdoła:
Galopem mknie przez Francję szybki jak pogłoska;
Niszczy po drodze:domy,kościoły i pałace.
)
Pani umiera w 'sześćset piętnastym,dwudziestym,
Wkrótce ulewne deszcze spadną z nieboskłonu,
Ognia i Żelaza nawałnica ta porazi,
Wolną: Brytania, Flandria i kraina między nimi,
Długo prosili o pomoc sąsiadów,aż ich na stronę wojny przeciągnęli.
)
Saturn i trzy w Wodniku
Za dnia ulewą usieczą;Mozę i Luxemburg,
Zalewając Lotaryngii miasta i fortece,
Góry i równiny pełne wiadra zdrady!
)
Słoń,Wielbłąd i Kogut bez opamiętania,
Armie męczenników nie znają litości,
Wszystko co obce ,przeszkodą dla wiary,
Upiorna wojna życiem wszystkich żywych!
)
Obficie popłynie krew sług Kościoła:
I długi czas minie,nim płynąć przestanie,
Jak gdyby to płynęły rzeki tak czerwone!
Smutek,ruina,ból czeka całe kapłaństwo.
)
Żółty rycerz z rozkazu Chirena,
Przedpola armii z wrogów gorliwie sprząta,
Pędzeni ,zabijani i pozbawieni praw-
Świątynie i ich domy w ruinie lub własności wojska.
Podałem kilka przykładów inwazji na Francję-wynika z nich ,że w rękach armii Herkulesa i Chirena(Henryka V Szczęśliwego) pozostaje już tylko Bretania,Flandria i ziemia pomiędzy nimi najprawdopodobniej Normandia- oraz otoczony zapewne z trzech stron Paryż.Do wojny z Wielkim Talibanem przyłączają się:Zjednoczone Niderlandy(dawne:Belgia i Holandia-ta mała pozostała część po katastrofie kosmicznej)-z powrotem zjednoczone w jedno państwo ,oraz Wielka Brytania.
Z tekstów wynika,że prowadzona III wojna światowa w Europie staję się już jednoznacznie fanatyczną wojną religijną pomiędzy islamem i chrześcijaństwem.
Żólty rycerz(zakon) stosuje w stosunku do muzułmanów tę samą (przejętą od Zielonego Turbanu))politykę niszczenia fizycznego islamistów-czyli V kolumny na własnych terenach.Był to pomyśł Herkulesa i Henryka V Szczęśliwego.
TA WOJNA STAJE SIĘ JUŻ TOTALNĄ Z OBU STRON!!!
W tym samym czasie w USA trwa jeszcze w najlepsze II Wojna Domowa.
Niemcy po zabiciu własnego Cesarza dalej się wyrzynają - w tym wewnętrznym rozgardiaszu(anarchii )po upadku restytuowanego Świętego Cesarstwa Rzymskiego Narodu Niemieckiego-uczestniczą miejscowi muzułmanie i podżegający ich Taliban Mahdiego.
Chiny po opanowaniu azjatyckiej Rosji szykują się do wojny z Indiami-Polska podpisuje z nimi (w wyniku mediacji Wielkiego Talibanu) pokój.
c d n.
Centurion
xfeel napisał/a:
Nie wie, czy ten wątek o wybuchu III wojny światowej pożyje długo, ale, właściwie najlepiej jest śledzić bierzące wiadomości które płyną ze świata, żeby zobaczyć czy coś jest bardziej prawdopodobne czy nie. Arteuza tłumacząc teksty Nostradamusa podał wydarzenia, jak 10 lat superterroryzmu, ale czy to dziesięciolecie, tzn od 2001 to naprawdę taki super terroryzm, jak wyglądało to w poprzednich dekadach ? Potem, "wojna wybuchnie w nocy po ogłoszeniu światowego pokoju" - jakoś mi się nie widzi na razie taki światowy pokój zawarty w jerozolimie, gdzie arab i żyd miałby razem żyć bez walki itd - chociaż i tutaj podam ciekawy link: http://www.rp.pl/art..._wymyslony.html są osoby(dalej w tekście), które by tego zjednoczenia między muzułanami i żydami chciały. Ogólnie wydaje się to być jak najbardziej dobrym pomysłem, przecież lepiej zawrzeć pokój niz się zabijać, ale z drugiej strony, gdybyśmy sie nagle dowiedzieli ze takie oświadczenie ma być wydane, to myślę że byłby to znak że jednak jesteśmy bliżej spełnienia się przepowiedni. I na dodatek, ten mułła Omar, czy jak mu tam, jednooki, na razie jest ścigany przez zachód, a tutaj w tekscie Nostradamusa była mowa że przez jakiś czas będzie współpracował z zachodem w celu pokonania Iranu. Jeśli macie dobre źródła niezafałszowane, to skupmy się na analizowaniu teraźniejszości i spróbujmy znaleźć odnośnik u Nostradamusa, lub w innych przepowiedniach, o ile to wogóle możliwe
Dziękuję za ciekawy tekst.
Nie wiem czy mułła Omar nie jest Mahdim.
Natomiast Nostradamus napisał(tak jak i inni jasnowidze-niezależnie od siebie),że Mahdi będzie najpierw wielkim wrogiem tzw;"Zachodu",a dopiero póżniej po zdobyciu władzy w Pakistanie i Afganistanie,które zostaną przez niego zjednoczone w Kalifat Wielkiego Talibanu(on sam zostanie namaszczony jako Wielki Kalif)-rozpocznie WIELKĄ GRĘ Z ZACHODEM -pozorując i udając jego przyjaciela.Będzie postępował jeszcze bezwzględniej (ale podobnie jak Hitler).Jak wiemy Hitler podpisał traktat Monachijski w którym po zagarnięciu Sudetów zagwarantował ,że nie ma już żadnych pretensji terytorialnych do Czechosłowacji i innych krajów środkowo-europejskich-I CO SIĘ STAŁO W NIECAŁY ROK PÓŻNIEJ? Tak też będzie i obecnie postępował Zachód!!!Po WIELKIEJ KLĘSCE W AFGANISTANIE-najprawdopodobniej zniszczeniu wojsk NATO bombą lub bombami atomowymi zdobytymi w Pakistanie.Dojdzie do wielkiego porozumienia Talibanu z Zachodem.BA!Wielki Taliban uzna nawet państwo Izrael -co nie przeszkodzi mu to po kilku latach w jego całkowitym starciu z powierzchni ziemi.
MUŁŁA OMAR POWIEDZIAŁ NASTĘPUJACE SŁYNNE ZDANIE AMERYKANOM I PAŃSTWOM ZACHODNIM;
cytuję:"WY MACIE ZEGARKI ALE MY MAMY CZAS".
Centurion
xfeel napisał/a:
Może też dlatego Obama się tak spieszy, bo chce zdusić przyszły Taliban w zarodku póki jego zalążki są do pokonania, pytanie tylko na ile jest to możliwe, musieliby wszystkich albo wymordować, albo wsadzić do więzienia. Na pewno musi zdążyć przed następnymi wyborami, inaczej demokraci mu tego nie darują i nie będzie miał szans na reelekcję.
Myślę,że lata 2010-2013 to lata w których Zachód poniesie całkowitą wojskową klęskę w Afganistanie i powstawanie Wielkiego Talibanu się rozpocznie.
)
Śniady do Azji wyśle nowe wojska,
Kraj studnia zatopi ich wszystkich,
Wielka klęska i zniszczenie nowego miasta,
Będą początkiem upadku morskiego Neptuna.
)
Po wielkich klęskach wielki kryzys,
Dumny w nieładzie i w nieporządku,
W wielkiej Radzie nie pięciu a dziesięciu,
Niedługo potem mocarstwo opuści rubieże.
Myślę ,że jesteśmy w przededniu wielkich wydarzeń mających ogromne znaczenie dla przyszłości naszego świata!!!
Centurion
Maryjan napisał/a:
Centurion,
Bibila mówi o całkowitym zniszczeniu Babilonu Wielkiego czyli duchowieństwa, z podanych przez Ciebie tłumaczeń wynika, że kościół zostanie zniszczony w Europie i Australii, w Polsce pójdzie w rozsypkę, a co się z nim stanie w obu Amerykach? Co znaczy podawane przez Ciebie odrodzenie inni ludzie czy zerwanie z fałszywymi naukami? Skąd ta przemiana?
Trudno mi powiedzieć co będzie z tamtejszym kościołem rzymsko-katolickim.
Na temat obu Ameryk(Północnej i Południowej)najwięcej informacji jest odnośnie przewidywanych tam katastrof naturalnych-które mają być ogromne -większe niż na innych kontynentach-szczególnie w pasie południkowym związanym z górami:Andami i Kordylierami.
Z tekstów wynika,że ponieważ po śmierci ostatniego rzymskiego papieża(następni uznani będą zasiadać w Avinionie-już na stałe):Piotra II Rzymskiego(Petrus Romanus)-najpierw przez kilka lat w ogóle nie będzie papieży a póżniej będą wybierani różni tzw antypapieże ,którzy będą ze sobą rywalizować.W pewnym momencie (w czasie III wojny światowej)ma być ich nawet równocześnie 6-u.Trzech papieży w Europie : pierwszy nominowany przez Cesarza Rzymskiego Narodu Niemieckiego z siedzibą w Monachium,drugi mianowany przez Herkulesa we Francji z siedzibą w Reims,a trzeci mianowany przez Mahdiego z siedzibą w Rawennie we Włoszech-którego zadaniem ma być uznanie przez chrześcijan zasad koranicznych m.innymi wyższości Proroka Mahometa nad Jezusem i obalenie "mitu" "zmartwychwstania Chrystusa".Póżniej Mahdi każe tego "swojego" papieża zabić i całkowicie z niego zrezygnuje -już po prawie całkowitym opanowaniu Europy-po prostu będzie on służył jako "narzędzie" w jego działaniach, a póżniej stanie się niepotrzebny-tym bardziej,że jego wpływ na kapłanów i wiernych będzie prawie żaden.
Czwartego papieża(swojego w Azji )wybiorą Filipiny-kraj w zasadzie rzymskokatolicki.Piąty będzie wybrany przez Brazylijczyków z siedzibą w Rio de Janeiro.A szósty w Argentynie.Kraje hiszpańskojęzyczne nie uznają bowiem papieża brazylijskiego.Brazylia(kraj portugalsko-języczny) będzie toczyła wielką wojnę zresztą-(w tym samym czasie kiedy w Europie będzie trwała III wojna światowa) z Argentyną i innymi państwami hiszpańskojęzycznymi Ameryki Południowej zjednoczonych w restytuowaną Wielką Kolumbię.Będzie to wojna na wyniszczenie przeciwnika.Wojna ta nie zakończy się przegraną przez żadną ze stron -najprawdopodobniej zostanie około 2040 roku podpisany rozejm ,a następnie pokój.Wojna ta- póżniej w całej Ameryce Łacińskiej będzie uznawana za Wielką niepotrzebną Tragedię tamtejszych narodów!
O wielkiej przemianie w świadomości ludzkiej mówią wszystkie przepowiednie(religijne proroctwa i tzw: tajemnice).
Z 9 miliardów ludzi ,które będą zamieszkiwały Ziemię w przededniu III wojny światowej ma zostać około 3 miliardów.
Katastrofy naturalne i wojny spowodują wzrost religijności wszystkich ludzi.Wielkie cierpienia,choroby,codzienny głód,wyzysk,przymusowa wielogodzinna praca ,terror,gwałty i prześladowania,a także przywrócone przez Wielki Taliban-niewolnictwo(będzie używane też straszne bronie; nie tylko broń jądrowa ale też bakteriologiczna i chemiczna-powstaną i będą używane też inne- dotychczas nieznane)-spowoduje to wszystko WIELKIE ZAMIESZANIE RELIGIJNE.Będą powstawały różne sekty.W Europie (nie tylko) np; w Niemczech najliczniejszą religią będzie przywrócona do życia religia pogańska -oparta na starogermańskich wierzeniach.Modne staną się modły w tzw "świętych gajach"-na łonie natury-gdzie różnym pogańskim bogom będą składane ofiary nie tylko ze zwierząt ale i z ludzi!Póżniej z powodu głodu te zabite ludzkie ofiary będą przez wszystkich"modlących się"spożywane!!!Powstanie nowe pogańskie kapłaństwo z Niemieckim Arcykapłanem tajemniczym Siwobrodym Pecus-em otoczonym przez 12 ślicznych dziewic.Jego siedzibą ma być pałac zbudowany w środku lasu niedaleko Hannoveru.To m.innymi nowi poganie przyczynią se do obalenia restytuowanego Świętego Cesarstwa Rzymskiego Narodu Niemieckiego.Wiara pogańska tak się zakorzeni w Niemczech,że po III wojnie światowej Henryk V Szczęśliwy przeprowadzi trzy zbrojne wyprawy przeciwko niemieckim poganom,a jak wynika z tekstów Nostradamusa "pogańska krew będzie się lała strumieniami".W zasadzie państwo niemieckie już w całości się nie odrodzi.Większa część na zachodzie aż do Renu zostanie przyłączona do Francji a do Polski po Łabę jej wschodnia część.
Właściwie wielkie wojny,katastrofy i migracje spowodują olbrzymie wyludnienie wielkich połaci ziemi -nie tylko w Europie.
Będzie po III wojnie światowej nagminnie brakowało rąk do pracy.
Rozpocznie się NOWA WIELKA WĘDRÓWKA LUDÓW-nastąpi generalne wymieszanie ras i języków-ale to już odrębna sprawa-a mianowicie wygląd świata po III wojnie.
III wojna światowa to także- jak ją nazywa M.Nostradamus cyt:"Wielka Era Głodu i Czyraków"-będzie ona trwała jeszcze około 15 lat po III wojnie,kiedy zabliżnione zostaną powojenne i po katastroficzne straty materialne i kiedy medycyna znajdzie nowe sposoby leczenia strasznych chorób nie tylko osób które przeżyją III wojnę ,ale również jego choremu potomstwu.
)
W czasie i po trzeciej,a prawie piętnaście,
Długo będzie trwała wielka era głodu i czyraków,
Boscy medycy znajdą sposoby by zapewnić zdrowe życie,
I tym którzy przetrwali i tym którzy mają się narodzić.
Centurion
Co do innych pytań-to ktoś prosił,żeby więcej napisać o tzw:II Wojnie Domowej w USA,która będzie trwała w czasie wielkich zmagań w Europie.
Otóż kiedy skończę opis III wojny światowej-to proszę mi ten temat przypomnieć.
Dużo tu się mówi o 21 grudnia 2012 roku.
Otóż astrologowie przewidują dość specyficzny układ planet związany z tzw:intelektem tj: Merkurego,Saturna ,Urana i Jowisza wzmocniony przez Pluton,który sam jest"wzmacniaczem" oraz energetyczny-wojenny Mars.
Planety te będą w odpowiedniej konfiguracji w tak zwanych znakach zodiaku(odpowiednich:Bliżnięta,Strzelec itd) ,które nazywamy wzajemnymi recepcjami -a cały układ "PALCEM BOŻYM"LUB NAWET "POTĘŻNYM PALCEM BOŻYM."
Nie będę tu szeroko i dokładnie opisywał tego układu-wzajemnych recepcji-ale ponieważ w tym układzie bierze udział planeta Mars-starorzymski - mitologiczny bóg wojny:
raczej więc w tym czasie dojdzie do jądrowego zniszczenia wojsk NATO W Afganistanie lub jądrowego zniszczenia(tzw:"brudna bomba")-Nowego Jorku-niż upadku komety(jej odłamka)lub meteoru nie mówiąc o tzw: końcu świata którego centurie M.Nostradamusa w ogóle nie przewidują a tylko żli- to jest przypadkowi tłumacze-interpretatorzy jego tekstów.
Centurion
Ciąg dalszy:
Inwazja Wielkiego Talibanu na Europę-
na Francję.
Do roku 1934 Wielki Taliban zdobędzie pozostałe ziemie francuskie z wyjątkiem Bretanii. Podbije też część zachodnich Niemiec gdzie w Aachen -czyli w Akwizgranie (dawnej stolicy germańskich Franków za panowania Wielkiej Dynastii Karolingów)koronowali się władcy(królowie tego najpotężniejszego wówczas kraju w zachodniej Europie).
Mahdi -tak jak kiedyś Karol Wielki-koronuje się tam na Króla Francji i zachodniej Europy-aby upokorzyć do reszty świat chrześcijański.
Tak więc w roku 2034?,wolnymi od muzułmanów w Europie pozostaną Bretania(półwysep we Francji) gdzie będą się broniły wojska zakonne Herkulesa-Nowe Niderlandy dawna części Holandii i Belgii-gdzie będą się broniły wojska niderlandzkie i cofające się tam zakonne wojska Henryka V Szczęśliwego.
Polska i Rumunia będą w sojuszu z Wielkim Talibanem.Ziemie krajów nadbałtyckich,Białorusi,Ukrainy z Krymem a także południowa Rosja -do Kaukazu i część wschodniej Rosji -aż po Smoleńsk będą pod panowaniem Polski.
Rosja będzie zajmowała tylko tereny północne mniej więcej od zatoki fińskiej i Estonii po góry Ural-tam będzie graniczyła z Nowym Imperium Chińskim w którym dalej będą rządzili komuniści pod przewodem Wielkiego Wodza nazywanego m.innymi(jak już pisałem)-Liangiem,a także tzw:CZERWONYM CESARZEM.
Moskwa i Sankt Petersburg będą całkowicie zniszczone przez chińską broń jądrową.
Car rosyjski(tak!) będzie zasiadał w obecnym Twerze nazwanym Nowym Carogrodem(Carogrodem przez Słowian był nazywany dawny Konstantynopol-siedziba Cesarstwa Wschodnio-rzymskiego,a póżniej Bizantyjskiego).
Tak będzie wyglądało zdobycie Paryża przez Mahdiego:
)
W sto dni i nocy wielki huk i grzmoty,
Piekielne niegasnące światło nad Świętą Genowefą,
Z gorąca królewska rzeka wyparowała,
Piękne Miasto w objęciach podziemnego Hadesa!
UWAGA:
Święta Genowefa to patronka Paryża
Hades to w mitologi greckiej bóg podziemi i świata zmarłych.
Nic więc dziwnego,że Henryk V Szczęśliwy przeniesie stolicę Francji do Avinionu położonego nad Rodanem(stanie się on jak gdyby Nowym Paryżem),po wyzwoleniu swojego kraju od armii Wielkiego Talibanu.
Z przeniesienia stolicy do Avinionu nie będą zadowoleni mieszkańcy Lyonu,którzy nawet przeciwko Henrykowi wywołają z tego powodu wielki bunt.Zostanie on zgnieciony siłą.Temu wydarzeniu Nostradamus poświęcił oczywiście odpowiedni tekst-sześciowiersz.
Wolne też będą północne Niemcy-gdzie wewnętrzna rzeż w roku 2034? się skończy i powstanie w Hamburgu nowy rząd ,który będzie współpracował z Pecusem-pogańskim arcykapłanem.
W roku 2034?skończy się też w USA II wojna Domowa kraj ten będzie miał inne granice(niektóre południowe-głównie hiszpańskojęzyczne Stany się od nich odłączą np Teksas i Nowy Meksyk,zapewne Arizona część Kalifornii- a po odłączeniu się francusko-języcznego Quebec-u do USA zostaną włączone anglo-języczne kanadyjskie prowincje wschodnie jak:Nowy Brunszwik,Nowa Szkocja Nowa Funlandia i Wyspa K.Edwarda.Póżniej już w końcu XXI wieku cała pozostała anglo-języczna część byłej Kanady zostanie włączona do USA.
Na razie w USA będzie trwała dyktatura wojskowa.
Kraj ten zainteresuje się Europą bo zostaną odnowione po Wielkiej Katastrofie Kosmicznej,szlaki morskie i powietrzne,oraz nastąpi duże zagrożenie dla Wielkiej Brytani.
W roku 2034? USA opanują "jako tako"sytuację wewnętrzną,nie będzie już głodu-chociaż będzie system przydziałowy zapisany w osobistych czipach-dawniej zwanym kartkowym.Kartki zostaną zamienione na zapisy elektroniczne tzw"czipy" wszczepiane w nadgarstek każdemu obywatelowi.Ten system pierwszy zaraz po rozpoczęciu III wojny światowej wprowadzi Mahdi-póżniej rozprzestrzeni się on na cały świat-praktycznie ,fizyczne pieniądze w postaci monet lub papierów wartościowych w ogóle znikną i nie będą już nigdy używane.
W ogóle po wojnie powstanie nowy ustrój oparty na kapitalistycznej własności-ale jak wynika z różnych przepowiedni bardzo różniący się od obecnego -"bardziej ludzki"-np znikną giełdy,zostanie zakazany wszelki hazard i tak dalej.Ale to już inna sprawa.
Teraz Mahdi będzie się przygotowywał na podbój pozostałych"mizernych" ale wolnych jeszcze od Talibanu części Europy-przedtem jednak zanim rzuci prawie wszystkie siły na Wielką Brytanię,Niderlandy i Bretanię Herkulesa wyprawi się przez Bałtyk i Morze Północne do Skandynawii ,aby pomóc tamtejszym powstańcom muzułmańskim.Tam jednak spotka go wielka niespodzianka-będzie musiał po 3-ech dniach raptownie wycofać się z tej wyspy-nie półwyspu,bo jak już pisałem po Wielkiej Katastrofie Kosmicznej Bałtyk zostanie otwartym morzem.
Wycofanie jego wojsk nastąpi z powodu rozpoczętej(po wielkich i długich przygotowaniach) wojny Chin NA INDIE>
INDIE dotychczas nie walczące z nikim staną się WIELKIM BOHATEREM TYCH WYDARZEŃ !!!
II MAHATMA(pierwszym był Gandhi)-jak go nazwą Hindusi dobrze obserwujący świat wokół.Czyli wydarzenia związane z przebiegiem III wojny światowej i wydarzenia związane z Wielką Katastrofą Kosmiczną( kraje leżące na południu Azji nad oceanem Indyjskim katastrofa ta dotknie w niewielkim stopniu)zaskoczą: CHINY I WIELKI TALIBAN!!!
Ludne Indie będą do wojny dobrze przygotowane i uzbrojone.
CHINY z całą siła zaatakują pierwsze ale nad Gangesem poniosą Wielką Porażkę(niejedną zreszytA.Chiny poproszą sojuszniczy Wielki Taliban o pomoc!
Ale MAHATMA nie będzie czekał uderzy pierwszy z całą siła na muzułmanów -przekroczy rzekę Indus i zdobędzie kolebkę Talibów Afganistan!
Mahdi zarzuci myśl o zaatakowaniu i podporządkowaniu sobie "resztek Europy"na skutek wielkiego zagrożenia na wschodzie.Szybko i konsekwentnie zacznie przerzucać swoje zbrojne Turbany z Afryki i Europy do Azji-ale icvh wojska będą w ciągłym odwrocie!Rozejm z Indiami Taliban i Chiny podpiszą dopiero w 2038 ?roku.I po raz pierwszy Chiny i Taliban będą musiały uznać Indie za równorzędnego gracza-to ten kraj(czyli Indie) uzyska skromne ale ważne ustępstwa terytorialne Wielkiego Talibanu i Chin na swoją korzyść!
USA i Wielka Brytania a także Francja Herkulesa i Henryka V Szczęśliwego podpiszą sokjusz do którego przystąpi UWAGA!- i POLSKA.
Kiedy Wojska Talibanu będą lądować na brzegach Skandynawii a Chiny napadną na Indie, a Indie w odwecie wkroczą na ziemie ich sojusznika-Talibanu -to w POLSCE wybuchnie WIELKI BUNT WOJSKA I LUDNOŚCI przeciwko Generałowi Dyktatorowi.Wielką rolę odegra przyszły Król Polski i PIĘCIORGA NARODÓW ŚRODKOWEJ I WSCHODNIEJ EUROPY.
Polska wypowie natychmiast traktaty z Wielkim Talibanem i Chinami.Przyszły Krół Polski wyśle desanty na pomoc Skandynawom.
Polska,Rumunia i Skandynawia przyłącżą się do nOWEGO SOJUSZU:Amerykańsko-brytyjsk-francuskiego.
NASTĄPI WIELKI PRZEŁOM W WOJNIE!!!
Kłopoty i cierpienia się jednak nie skończą szybko ,a zaczną się nowe:
-WIELKIE WYZWALANIE EUROPY będzie przerywane n?w wydarzeniami:
1.Wojną Francji z Wielką Brytanią-tzw:"Wielką Wojną Braterską" i w tym samym czasie atakiem Chin i Japonii na USA ,Kanadę i Meksyk tzw:"Wojna Pacyficzna i Alaskijsko-Kalifornijska,morderstwo Mahatmy i rozpad Indii.
2.WIELKIM PRZEBIEGUNOWANIEM ZIEMII-zniknięciem po wielkim trzęsieniu dna Pacyfiku i nagłym prawie całkowitym stopieniu czap lodowych Arktyki i Antarktyki prawie całej Japonii i wielu wysp w tym: indonezyjskich i filipińskich.
3.Wielka klęska Chin oraz klęska i rozpad Wielkiego Talibanu-Zrzucenie Bomb wodorowych przez Henryka V Szczęśliwego na święte miasta Islamu:Mekkę i Medynę i zatopienie w oceanie czarnego kamienia.
4.Całkowita rozprawa z islamem na całym Swiecie.
Ale o tym póżniej w miarę wolnego czasu i pod warunkiem ,że nikt nie przeszkodzi w napisaniu do końca tej ważnej i tragicznej zarazem epoki w dziejach ludzkości.
Ten opis (jak już nie jednokrotnie pisałem) jest podsumowaniem wszystkich dostępnych wizji(nie tylko M.Nostradamusa)zapowiedzianych w różnych proroctwach,przepowiedniach,a także zapisanych w komorach Wielkiej Piramidy Cheopsa,Świętych Księgach,Księdze Zohar,staroaryjskich:Vedach(wiedzach) i w Aweście,księgach Sybiliańskich(np:Pytii) itd.itp.
Dla mnie nie ulega żadnych wątpliwości,że III wojna światowa wybuchnie i zmieni cały bieg historii ludzkości.
Mogą być tylko inne(mieć inny przebieg niż opisałem)niektóre zdarzenia, czy wydarzenia. Myślę jednak,że dobry obserwator świata nie powinien zbagatelizować całkowicie opisanych tu przyszłych zdarzeń.
c d n.
Centurion
Walki
Arteuza napisał/a:
faust napisał/a:
Cytat:
W roku 2034? USA opanują "jako tako"sytuację wewnętrzną,nie będzie już głodu-chociaż będzie system przydziałowy zapisany w osobistych czipach-dawniej zwanym kartkowym.Kartki zostaną zamienione na zapisy elektroniczne tzw"czipy" wszczepiane w nadgarstek każdemu obywatelowi.Ten system pierwszy zaraz po rozpoczęciu III wojny światowej wprowadzi Mahdi-póżniej rozprzestrzeni się on na cały świat-praktycznie ,fizyczne pieniądze w postaci monet lub papierów wartościowych w ogóle znikną i nie będą już nigdy używane.
W ogóle po wojnie powstanie nowy ustrój oparty na kapitalistycznej własności-ale jak wynika z różnych przepowiedni bardzo różniący się od obecnego -"bardziej ludzki"-np znikną giełdy,zostanie zakazany wszelki hazard i tak dalej.Ale to już inna sprawa.
A Pana zdaniem wszczepianie chipów ludziom jest rzeczą dobrą? Jeśli Pan tak sądzi, to niech Pan przestanie chrzanić, że jest chrześcijaninem. Jesteś oszustem i kłamcą. Jak możesz pisać w sposób pozytywny o największym zniewoleniu człowieka, jakie kiedykolwiek mogłoby nastać i nastanie w 21. w. W ogóle nie podejmujesz tematów metafizycznych, kwestii nowego porządku świata, globalizacji, ludobójstwa, lichwy. Pisz dalej te opowiadanie.
Na ogół tym ,którzy mi ubliżają nie odpowiadam!
Zrobię wyjątek bo widzę ,że Pan w ogóle nie rozumie tego co piszę!
po 1. Tematem tej strony jest III wojna światowa a nie sprawy wymienione przez Pana,które są oczywiście również pasjonujące.
po 2. Relacjonuje jej przebieg(III wony światowej) na "zimno"-jak tzw"historyk przyszłości",którym był właśnie Nostradamus-on opisywał zdarzenia ale bardzo rzadko wyrażał swoje opinie:-piszę np ,że ludobójstwo wywołane na tle religijnym przez Mahdiego spotka się po pewnym czasie z podobnym ludobójstwem ze strony przywódców chrześcijańskich.
Nie przedstawiam tu swojego indywidualnego zdania -pozostawiam tę sprawę do oceny czytelnikom mojego przekazu-zdarzeń związanych z przyszłością.
W ogóle to są dwa rodzaje historyków:pierwszy rodzaj historyków-których jest cała masa,bodaj z 90%-to historycy którzy opisując wydarzenia z przeszłości;od czasów starożytnych po czasy najnowsze prócz opisu zdarzeń komentują i interpretują te wydarzenia ZGODNIE ZE SWOIMI POGLĄDAMI lub NA ZAMÓWIENIA POLITYCZNE RÓŻNYCH OPCJI CZY PARTII-A ROBIĄ TO ZA SPORE PIENIĄDZE.Takich przykładów jest wiele również w Polsce to choćby historycy związani z IPN.-TAKICH HISTORYKÓW NIE CENIĘ(SĄ ZIDEOLOGIZOWANYMI MIERNOTAMI) I ICH NIE CZYTAM!-SAMA HISTORIA POKAZUJE-ŻE ICH KSIĄŻKI I PRACE PO EFEKTOWNYM STARCIE-SUKCESIE STAJĄ SIĘ DLA POTOMNYCH NIC NIE WARTE A NAWET ŚMIESZNE!!!-przykładów jest bardzo wiele.
I wreszcie są HISTORYCY SZANUJĄCY ODBIORCĘ(CZYTELNIKA)- KTÓRZY PODAJĄ SUCHE FAKTY-"KAŻĄ"CZYTELNIKOWI MYŚLEĆ SAMODZIELNIE I SAMEMU NAD PRZEKAZANYM TEKSTEM INTELEKTUALNIE POPRACOWAĆ-TACY POWINNI BYĆ TEŻ np: DOBRZY NAUCZYCIELE!!! takich Historyków(i ludzi o innych zawodach) cenię bo nie traktują ludzi tak jak PRZEDMIOTY-ALE JAK PODMIOTY(czyli po partnersku); nie traktują odbiorców jak przysłowiową"MASĘ DO KSZTAŁTOWANIA " - a do tego na tzw: "swój obraz i podobieństwo ideologiczno-interpretacyjne".Bo tylko niby ich słowo ma być tym MORALNO-POLITYCZNYM AKSJOMATEM-czyli najprawdziwszą i jedyną prawdą-to nie jest INTELIGENCJA-TO JEST PRYMITYWIZM,który jest niezależny od wykształcenia danej osoby.
po 3.Pytanie dotyczące tzw:"czipów".Otóż ja nie wyraziłem swojego zdania w tym temacie -stwierdziłem tylko że zaczął je wszczepiać ludziom Mahdi i napisałem,że mają służyć m.innymi do ABSOLUTNEGO panowania nad człowiekiem i kontroli jego poruszania( w innym dużo wcześniejszym tekście-proszę znależć).
Ocenę tego o czym piszę pozostawiłem wszystkim Wam-ludziom szanującym nie tyko siebie ale i innych.
Jednak skoro Pan jest ciekawy mojego zdania to powiem ,że wszystkie wynalazki techniczne mogą służyć człowiekowi w złej i zarazem w dobrej mierze:również m.innymi: telewizja,samochody czy komputery -a więc i czipy-zależy to od tego jak będą używane , jacy ludzie będą mieli do nich dostęp i wreszcie jakiej będą podlegały kontroli.
I ostatnie zdanie:
Powtarzam -wszem i wobec ,że moje odpowiedzi będą udzielane tylko ludziom z tzw:KLASĄ-choćby pytania były nie wiem jak frapujące i intrygujące-odpowiedzi dla osób używających wulgarnego języka i poniżających inne osoby- nie będzie!-Na brudy wokół siebie się nie patrzy tylko je się omija,nie mówiąc o tym ,że się w nie nie wchodzi!
Takimi ludżmi (bez tzw:klasy) są osoby,które przy zadawaniu pytań ubliżają swojemu adwersarzowi lub innym osobom-jest to nie tylko nie przyzwoite ale wśród ludzi traktowanych przynajmniej przez tzw: małe (l)-nie mówiąc duże (L)nie powinno mieć w ogóle miejsca.
ZAMIAST DYSKUTOWAĆ-NIECH SIĘ ZASTANOWIĄ NAD SOBĄ -wykształcenie nie świadczy o klasie człowieka ale uczciwy i rzetelny stosunek do innych ludzi ,a za tym również do własnej skromnej osoby!
Centurion
Arteuza napisał/a:
Gość napisał/a:
Szanowny Panie Centurionie
Czy Nostradamus mówi o ponownym przyjściu Chrystusa do roku 3797 ? Czy raczej może mieć to miesjce już po tej dacie w tym duchowym wymiarze ?
A w jakim tonie wypowiada się o Soborze Watykańskim II ?
Przepraszam, że nie na temat głownego wątku ale pytania te są dla mnie intrygujące.
Dziękuję za niesamowite interpretacje i prosze o jeszcze
Pisałem już,że Nostradamus napisał, cyt:"poza rok 3097 Pan Bóg nie dał mi spojrzeć-póżniej spełni się jego Słowo(Sąd Boży) i skończy się era ciała a zacznie era ducha-nieśmiertelni ludzie w przyjażni z Bogiem staną się dziećmi gwiazd- ale jeden Pan Bóg wie kiedy to nastąpi".
Przed tym wydarzeniem ma być wojna ze śmiercią w której pokonaniu pomorze ludziom Pan Bóg.
Kiedy spełnią się słowa Apokalipsy-najprawdopodobniej po tym roku ale czy będzie to rok np: 3800,4000 czy póżniej -tego nie wiadomo.
O soborach Nostradamus się nie wypowiadał-pisał tylko ogólnie-że będą takie lub inne zmiany w Kościele jako instytucji,ale nie pisał czy one zaistnieją w wyniku zwoływanych soborów.W/g mojej wiedzy nie pisał na temat żadnego soboru ,który będzie w przyszłości.
Centurion
tolpysia napisał/a:
Centurionie cieszę się,że znowu się odezwałeś
Poczytałam sobie wczoraj blog Emiratu Kaukazkiego,polecam każdemu http://czeczenia.blog.onet.pl/
Nienawidzą oprawcy Rosyjskiego od wieków i ta czara goryczy zaczyna się przelewać,czego dowodem jest ostatni atak na pociąg Moskwa bodajże Petersburg.
Ich rodziny są uciskane,mordowane od zawsze przez wiadomo kogo tak więc nie można się im dziwić,że uciekają się do niehumanitarnych metod zwrócenia uwagi Świata na problemy Kaukazu.
Podziwiam ich bo walczą w słusznej sprawie,gdybyśmy byli w ich sytuacji robili byśmy to samo...pytanie czy starczyło by nam odwagi.
Wracając do tematu przewodniego Centurio pisał już wcześniej,że Rosję będą kąsały od południa kraje kaukaskie.
Jak coś pokręciłam to poprawcie
Jestem Chrześcijaninem-katolikiem i to aktywnie praktykującym.
Nie popieram więc żadnej przemocy fizycznej w stosunku do nikogo a więc np:ani do chrześcijan,ani do muzułmanów itd.
Niestety ale wiele ludzi-niezależnie od swojej wiary czy poglądów uważa że swoich wrogów trzeba fizycznie eliminować lub prześladować.
M.Nostradamus -tak wynika z jego tekstów- nie popierał,żadnej przemocy w stosunku do nikogo-wręcz ostrzegał że ci którzy powołują się na Boga zabijając innych służą szatanowi i jego królestwu a nie Panu Bogu i jego królestwu(tak pisał). Nie znaczy to ,że islam jako religia mi odpowiada.Wyrosła ona co prawda z korzenia dwóch wcześniejszych religii:judaizmu i chrześcijaństwa ale jej prorok walczył mieczem i zabijał-Chrystus walczył słowem i dla grzeszników (przeszłych i przyszłych) poświęcił ciało i życie.Mahomet mówił o zdobywaniu wiernych głównie poprzez dżihad(walkę zbrojną) -natomiast Jezus Chrystus mówił o zdobywaniu wiernych ;przede wszystkim własnym przykładem-głównie ubóstwem i pokorą,i wreszcie POKOJEM I DOBRYM SŁOWEM.
M.Nostradamus przestrzegał Biskupów katolickich,żeby nie zachowywali się jak żydowski Sanhedryn(odpowiednik Episkopatu).Mówił,że nadmierne bogacenie się Kościoła-nie będzie przez Boga mile widziane.
Że Bóg już raz Kościół ukarał poprzez powstanie protestantyzmu.
Przecież nadmierne bogacenie się hierarchów kościoła rzymskokatolickiego doprowadziło do buntu niektórych księży i wiernych-doprowadziło do tzw reformacji.
Uważam,że Kościół musi mieć jakieś pieniądze żeby po prostu funkcjonować - ale wszelki biznes i inne interesy nie powinny spychać na drugi czy trzeci plan-tej najważniejszej rzeczy jaką nakazał mu Chrystus-a mianowicie;EWANGELIZACJI-a tę można robić tylko własnymi dobrymi uczynkami,nawet poświęceniem a także Bożym Słowem.
W poniedziałek postaram się opisać dalszy przebieg III wojny światowej-chyba żebym wcześ
niej znalazł trochę czasu-ale może to być ewentualnie tylko sobota.
Centurion
Ciąg dalszy :
10-lecie 2034 -2044?
Walki w Europie i na Świecie w okresie 2034-2038?w/g przepowiedni i proroctw.
POCZĄTEK WIELKIEGO PRZEŁOMU-lata: 2034-2038?
W roku 2034? po zniszczeniu Rosji -Chiny(po kilkuletniej przerwie-wykorzystując walki Talibanu w Europie) przygotowały się już do rozprawy ze swoim odwiecznym wrogiem w Azji czyli z Indiami.
Tzw: "Czerwony Cesarz"-Liang wysyła do Indii poprzez kotliny Asamu i Birmę olbrzymią ponad 100 milionowe rzesze wojska tzw:"Rubinową Armię Północy"zahartowaną wcześniej w bojach z Rosją i "Szmaragdową Armię Południa" zahartowaną wcześniej w bojach z Wietnamczykami i Tajami.
Przed tym lądowym uderzeniem rozpocznie się wojna rakietowo-jądrowa obu państw,która doprowadzi do ogromnych zniszczeń materialnych i ludzkich-zginie olbrzymia część populacji obu państw.
Najprawdopodobniej olbrzymie połacie terytoriów obu państw i przyległych Indochin wskutek m.innymi promieniowania radioaktywnego a także używania broni chemicznej -najprawdopodobniej napalmu i innych środków nie będzie się nadawała do zamieszkiwania i uprawy roli. W/g różnych przepowiedni wskutek nagminnego używania również broni biologicznej (rozpylaniu w atmosferze zarazków zakażnych chorób )z trzy miliardowej liczby ludności obu krajów(łącznie)pozostanie po III wojnie światowej ponoć około 500 milionów-czyli populacja obu krajów zmniejszy się 6 krotnie-straty były by więc większe niż w Europie.O tej wojnie nie ma licznych czterowierszy czy sześciowierszy Nostradamusa-ale to co pisze jest bardzo ważne!Otóż m.innymi pisze On ,że W Europie nie używano niszczycielskich broni na tak masową skalę jak w wojnie Chin z Indiami.
Myślę,że Chiny dążyły do szybkiego zniszczenia południowego(też ludnego i gróżnego przeciwnika jakim są Indie),bo ich wzrok coraz bardziej spoglądał na wschód -to jest na wody Pacyfiku;na USA,Kanadę ,Meksyk i Amerykę Południową.
Najwięcej o tej przyszłej wojnie można wywnioskować ze Świętej księgi RAMAJAMY a także z wielu hinduistycznych przepowiedni i tekstów np:"Ved" (Wiedz) pisanych w sanskrycie.
*
Ambitny wódz zacznie prześladować swego wroga,
Mimo kontrataków wkroczy do kraju przeciwnika:
Poruszając się szybko do przodu tak zbliży się do prześladowanego,
że pewnego dnia dojdzie do Wielkiej Bitwy w pobliżu Gangesu.
*
Ziejący i Rozpędzony Smok znajdzie się w kleszczach Armii Skorpiona,
Drugi Mahatma jak chytry lis w wielkiej zasadzce zniszczy kamienne wojsko Lianga,
Smród milionów trupów będzie się tu roznosił przez jeszcze długi czas-
Nim żądni ziemi tubylcy wszystkie spalą i zamienią w korzystny popiół!
*
Płomienne niebo nad połową Azji rozsiewające wszędzie grozę i śmierć,
Dwaj najwięksi i najludniejsi będą walczyć o wszystko jak Tygrys i Lew,
Po sześćset sześćdziesięciu sześciu prawie wszystko już zużyte zostanie,
Gdy zabraknie sił, Smok z Azjatyckim Słoniem podpisze rozejm bez wiedzy Talibanu.
I to właściwie prawie wszystko co napisał o wojnie Chin z Indiami Nostradamus,ale już po tych tekstach widać jak Wielka to będzie i zarazem Okrutna wojna na Olbrzymią nie znaną w Europie skalę.
Ciekawostką jest to ,że Nostradamus liczbę 666 użył też nie tylko do postaci Mahdiego Kalifa Wielkiego Talibanu,ale również do Lianga;-KOMUNISTYCZNEGO CESARZA CHIN!!!
Otóż-choć trudno w to uwierzyć przewodniczący Komunistycznej Partii Chin tzw:Liang koronuje się na Cesarza Chin-UWAGA!-pozostawiając partię komunistyczną:PRZY WŁADZY!!!.Tak więc w CHINACH będzie tzw: Czerwony Cesarz,który równocześnie będzie:przewodniczącym lub sekretarzem generalnym KPCh!!!
Ale w Chinach jest chyba wszystko możliwe-po tym jak Teng Siao Ping (następca Mao) wprowadził w Chinach wolnorynkowy kapitalizm pozostawiając przy władzy komunistów.
Widać,że w/g Nostradamusa i innych jasnowidzów komuniści chińscy będą nową arystokracją cesarską!
Takie rządy w Chinach tzw(czerwony cesarski kapitalizm-który nic nie ma wspólnego z marksizmem) zapanują tam na długie lata ,ale po III wojnie światowej i w Chinach nastąpią wielkie zmiany!
Jak napisałem w jednym z poprzednich moich tekstów Indie w odwecie same zaatakują na swojej zachodniej granicy Wielki Taliban w wojnie z którym osiągną wiele sukcesów!Chiny zawrą rozejm z Indiami ale Indie będą dalej walczyć z Talibanem(nie będą chciały rozejmu)To spowoduje przerwanie działań w Europie i pozwoli temu kontynentowi odetchnąć-i dobrze przygotować się do kontrofensywy(przede wszystkim przy pomocy odzyskującego(po katastrofie kosmicznej i II wojnie domowej) -USA.
O tym postaram się napisać jutro-najpierw oczywiście o Wojnie Wielkiego Talibanu,który został po raz pierwszy napadnięty a tym krajem ,który się na to ODWAŻYŁ będą INDIE!!!
c d n.
Centurion
Dziękuję za dyskusję i szereg ciekawych frapujących pytań-na niektóre udzielę teraz kilku odpowiedzi na inne po zakończeniu opisu III wojny światowej-kiedy będzie więcej czasu na dyskusję.
1.Jak już pisałem moja książka będzie zatytułowana cyt:"Kiedy wybuchnie III Wojna światowa"-i głównie będzie ona omawiała ten temat.
Jeżeli Bóg pozwoli zabiorę się do napisania następnej książki pdt:" Wszystkie znane przepowiednie M.Nostradamusa do roku 3797".
Będę chciał zebrać tu wszystkie obecnie znane i dostępne teksty M.Nostradamusa również te (bo takie też są) ,które budzą wątpliwość,że ich autorem jest mistrz-jasnowidz M.Nostradamus-oczywiście wątpliwe teksty odpowiednio zaznaczę.
Na końcu tej drugiej planowanej książki dokonam własnej interpretacji twórczości M.Nostradamusa.
2.Adolf Hitler tak jak J.Stalin i wielu innych przywódców interesowało się twórczością M.Nostradamusa i posiadało swoich interpretatorów jego twórczości.Byli oni przez nich solennie opłacani.Ich interpretacje były zawsze zgodne z dążeniami przywódców.
A oto przykład tekstu który był przedstawiany Hitlerowi jako jego zwycięstwo w wojnie:
#
W tym konflikcie wielki,który niewiele dotychczas znaczył,
W końcu na oczach wszystkich dokona wielkiego cudu,
Mimo ,że dotychczas wszystkiego mu brakowało,
W niedługim czasie przy pomocy języka i ognia rzuci dumnych do kolan!
Ten tekst najprawdopodobniej dotyczy pierwszych sukcesów wojennych III Antychrysta Mahdiego-a nie II Antychrysta Hitlera.
Ponieważ w tekście nie ma żadnych wskazówek co do okresu historycznego ,którego ten tekst dotyczy i konfliktu zbrojnego -łatwo było Hitlerowi wmówić -że tekst ten dotyczy jego całkowitego zwycięstwa w II wojnie światowej.
Często dla własnych zysków interpretatorzy tekstów różnych przepowiedni naginają jich treść do potrzeb rządzących.
Są to znane sprawy wśród uczciwych badaczy i interpretatorów przepowiedni i proroctw.
Jak więc widzicie proroctwami i przepowiedniami-TEŻ MOŻNA W ODPOWIEDNI SPOSÓB MANIPULOWAĆ!!!
3.Ja opisuję III wojnę światową tak jak została przedstawiona w różnych proroctwach i przepowiedniach-a nie tak jak mi się wydaje.
Czy te przepowiednie się spełnią?-myślę ,że zdecydowana większość-tak!
Przykład spełnionej przepowiedni o tzw:"wypędzeniu Niemców"ze wschodu po klęsce w II wojnie światowej w 1945 roku:
#
Po drugiej wielkiej klęsce na wschodzie wielkie wydarzenie,
Szaleniec Hilter po śmierci jeszcze raz rozbudzi demony nienawiści,
Jego przegrany i osamotniony germański naród złamanego krzyża,
Milionami będzie pędzony przez rubieża odzyskanej słowiańszczyzny!
Jeszcze jedno teksty ze słowem Hilter i jeszcze niektóre inne były przez astrologów Hitlera skrycie ukrywane lub fałszowano ich treść:Hitler,Stalin-ba! nawet Lenin(oficjalnie niewierzący utrzymywał swoich astrologów i tzw:jasnowidzów).Wszystkie teksty były tak tłumaczone(albo ukrywane)-aby zadowolić swoich"pracodawców"!
Centurion
Pozdrawiam i jak zwykle zachęcam do większej aktywności w temacie