Napisano 23.07.2014 - 22:32
Napisano 31.08.2014 - 23:40
Wspominałem wcześniej że w Rapie również próbowałem swoich sił. Zamieszczam jakiś kawałek sprzed roku bodajże:
Napisano 01.09.2014 - 18:17
Słabe.
Napisano 01.09.2014 - 21:17
Ależ to jest tendencyjne, nudne i nijakie. Ani tekst, ani floł, ani bit...
Napisano 01.09.2014 - 21:46
Dlatego zostałem przy "lektorstwie"
Napisano 01.09.2014 - 23:32
Zamiast się rozwijać?
Napisano 02.09.2014 - 00:17
@EvilPanda - do tekstu nie będe się przyczepiał, głos masz fajny, w bit się nie wbiłes niestety, albo było dobrać inną sciężke dzwiękową albo zmodyfikować tekst, bo na początku za bardzo rushowałeś, za dużo chciałeś tekstu wcisnąć pod bit, ale pod koniec kawałka było już lepiej.
Nie rezygnuj, krytyka dobra rzecz - a jeszcze lepsza to się nie poddawać i ćwiczyć, może coś z tego wyjść, nie było najgorzej Próbuj chłopie.
Napisano 02.09.2014 - 01:36
Jest wiele dziedzin w których próbuje się rozwijać
Rap akurat odłożyłem na dalszy tor jak na razie.
Krytyka potrzeba rzecz, dobra motywacja
Napisano 10.02.2015 - 22:16
Mam zaszczyt, zaprezentować Wam, singiel i teledysk promujący moją najnowszą płytę Na końcu drogi donikąd. Utwór Nowe Jeruzalem feat. Mateusz Fitkowski ( prod. JDK ), to opowieść o depresji, schizofrenii przyjaźni i walce o lepsze jutro. Za klip odpowiedzialna ekipa saltyskills.com, za muzykę niezawodny JDK, promocję rozkręca Jarosław Kostrzewa i Social Label. Płyta do odsłuchu w sieci w ciągu najbliższych dni. Szukajcie AeSPe, na dobrych portalach rapowych ! AeSPe to mc z Dąbrowy Górniczej, finalista Kodex 5, laureat konkursu maxflo eksperyment underground. Zapraszam do udostępnienia
Napisano 15.02.2015 - 10:01
Chciałbym się pochwalić pierwszym nagraniem projektu w którym uczestniczę (gitara prowadząca)
Gatunek to chyba jakiś pijacki akustyczny rock w sumie kto by się tym przejmował. Robione dla funu a cała płytka się powoli też produkuje.
Jak komuś się podoba niech lajknie profil na fb: https://www.facebook.com/szybki.belt
z góry dzięki
Użytkownik Palmæro edytował ten post 15.02.2015 - 10:02
Napisano 19.03.2015 - 12:02
https://www.youtube....HaoOdl6iz20Nxvk
Kilka dni temu, odbyła się premiera mojej płyty
AeSPe - Dąbrowa Górnicza, 32 letni raper i producent, współtwórca takich projektów jak Sensityw, Fala Uderzeniowa czy freZZ, laureat konkursu maxflo eksperyment underground, oraz konkurcie Nowa Twarz My Music 2011, współpracujący z artystami z Polski, Francji i W. Brytanii - Banita, Dono/Tewu, Massey, Jacek Kotlarski, Malwina Kusior. Promowany w radiach lokalnych w całej Polsce. Właśnie nagrał album nawiązujący do klasycznego brzmienia polskiego hiphopu, gdzie głównym narzędziem jest mocny przekaz i klasyczny rytm. Zapraszam do przesłuchania jego płyty, oraz udostępniania materiału.
Napisano 19.03.2015 - 14:22
A tu proszę moje rapy, kawałki nie najświeższe, ale są .
tutaj serenada, refren śpiewany, a ja gamoń jestem w śpiewaniu
i kolejny miłosny kawałek
Użytkownik Monkey edytował ten post 19.03.2015 - 14:22
Napisano 15.04.2015 - 12:54
Ja też popełniłem kilka przestępst muzycznych... Moje nagrania nie brzmią profesjonalnie, nie ma tam poetyckich uniesień, ale od czegos trzeba zacząć. Tworzę ogólnie w klimatach około rockowych. Wszystko robiłem sam więc brzmi to jak brzmi Chętnie wysłucham opinii i porad technicznych by w przyszłości brzmieć coraz lepiej
Użytkownik silence edytował ten post 15.04.2015 - 12:55
Napisano 21.04.2015 - 11:26
Mi się podoba i widać, że w tym masz przecież talent : ) musisz z tym handlować i się nie przejmować krytyką. : )) ja jakoś pod wieczór właśnie wam wyślę moje takie nutki z tego powodu, że ja się staram właśnie bardzo często jakoś tak rymować i chcę byście posłuchali mój flow.
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych