Napisano 26.05.2011 - 08:00
Napisano 26.05.2011 - 08:09
Ja nic o skutku finalnym nie pisalem - nic nie negowalem. Jesli przeniesienie sie do innego Wszechswiata, a zmiana Wszechswiata - to taka mala roznica, to ja juz nie mam wiecej pytan.
Użytkownik Muhad edytował ten post 26.05.2011 - 08:09
Napisano 26.05.2011 - 08:15
Użytkownik 5emreH edytował ten post 26.05.2011 - 08:21
Napisano 26.05.2011 - 08:23
Napisano 26.05.2011 - 10:27
Napisano 26.05.2011 - 21:49
???CZYM SIĘ ZAJMUJĘ?
Najprościej mówiąc- udzielam indywidualnych konsultacji on-line. Jestem na allegro, można też zamówić u mnie channelling, pisząc na mój adres email. Koszt to 50zł.
Użytkownik 5emreH edytował ten post 26.05.2011 - 23:04
Napisano 27.05.2011 - 07:21
kamilus, a przypadkiem ta "wyzsza" istota nie nazywa sie Bashar, a gosciu co to niby sie z nim channelinguje nazywa sie Darryl Anka.
Powiedzcie jakie moze byc moje stanowisko, jezeli filmiki, ktore imho powinny byc dobrem calej ludzkosci sa zablokowane, a 3 wydawnictwa kaza sobie za nie placic, a po wpisaniu w wyszukiwarce Bashar i po oficjalnej stronce wchodze na cos takiego:
CZYM SIĘ ZAJMUJĘ?
Najprościej mówiąc- udzielam indywidualnych konsultacji on-line. Jestem na allegro, można też zamówić u mnie channelling, pisząc na mój adres email. Koszt to 50zł.
???
Cos tutaj chyba jest nie tak. Moze dla Was jest OK, ale to zwykla komercha, sprzedawanie uslug. Moze Wam cos pochannelingowac ? Z kim mam nawiazac kontakt z Orionem ? Plejadiankami ? Basharem ? Gadami ? Cena jedyne 40 zl - o 50% takiej w promocji dla paranormalne.pl.
Ed. Jeszcze troche faktow: Wszystkie te kontakty channelingowe z "wyzszymi" bytami, kosmitami etc. powinny byc chyba klarowne i proste w odbiorze, a mam wrazenie, ze te wszystkie "super" byty mowily jezykiem literackim. Dlaczego ?
Odpowiem Wam: Bo bajki latwiej sie sprzedaje.
Dlaczego w channelingu live nigdy nie odpowiadaja na zlozone zadania matematyczne, tylko zawsze zaslaniaja sie zlymi wibracjami pytajacego ?. Rowniez Wam odpowiem: bo umysl ludzi, ktorzy uzywaja channelingu (mimo faktu, ze potrafia ladnie opowiadac i stosuja NLP) nie posiada takiej wiedzy, wiec nie moze odpowiedz na takie pytania.
Użytkownik Muhad edytował ten post 27.05.2011 - 07:22
Napisano 27.05.2011 - 08:48
Wiesz dlaczego? Dlatego że języki na ziemi są dość ubogie w kontekście przekazów. Wiele rzeczy, które są opisywane nie sposób oddać słowami, bo często jest to zbyt trudne do pojęcia przez ludzi żyjących na ziemi.
Pytasz o zadania matematyczne? Nie przyszło Ci do głowy, że poza ciałem używa się tylko telepatii a język jest abstrakcją? Niejednokrotnie pisałem o tym , że w wielowymiarowości nie istnieje coś takiego jak język. Języki to wytwór na rzecz hologramu.
Do tego technologia ziemska jest zupełnie inaczej rozwijana od technologii w innych wymiarach. W wyższych wymiarach technologia powstaje w oparciu o manifestację myśli. Do tego nie potrzebne są wykresy i czytanki matematyczne.
Napisano 27.05.2011 - 10:17
Jestem chyba jasnowidzem , wczoraj pomyslalem, co mi odpowiesz i sie pokrylo niemal w 100%. Moze zglosze sie po ten milion dolarow i udowodnie istnienie zjawiska paranormalnego. Zadam pytanie i odpowiem co odpowie Muhad, po czym udzielisz odpowiedzi.
NIe wiem co to za argument "języki na ziemi są dość ubogie w kontekście przekazów" - pomysl, przeciez to sa "super byty", czy jak sie zwracasz do psa, zeby przyniosl patyk mowisz: "przejdz kolo pagorka, uwazaj na kupy innych psow, wez patyk w zeby, uwazaj, zebys sie nie pokaleczyl w dziasla, wroc ta sama trasa i poloz patyk pod moimi nogami", czy mowisz: "przynies" ?? - widzisz roznice ?, czy komenda "przynies" jest zbyt skomplikowana dla psiego rozumowania ?. Porownalem te super byty w stosunku do nas, jak mozna porownac nas w stosunku do psow. Nie sadze, zeby (jakby istnieli oczywiscie) nie potrafili w sposob prosty i klarowny odpowiadac na pytania, tylko w taki sposob, ktory po przelaniu na papier mozna latwo sprzedac.
Technologie zapewne sa inaczej rozwijane, ale matematyka na poziomie studiow matematycznych nie powinna przerastac super byty, no ale Darryl Anka i inni channeling userzy, nigdy nie posmakowali bardziej zlozonej matematyki, o fizyce wspominal nie bede, bo to co odpowiadaja te super byty - to poziom forow internetowych i czasami uzyta wikipedia.
Użytkownik Muhad edytował ten post 27.05.2011 - 10:24
Napisano 27.05.2011 - 12:20
Proszę, kpij sobie To Twoja jedyna broń na moje argumenty.
P.S: jednak muszę Cię pochwalić. Bardzo się cieszę, że przewidziałeś co napiszę, bo jest to wynik z naszych rozmów w postaci podniesienia Twojej wrażliwości, jako istoty wielowymiarowej
Pozdrawiam.
Napisano 27.05.2011 - 22:19
Użytkownik ViRuS edytował ten post 27.05.2011 - 22:20
Napisano 27.05.2011 - 22:33
Napisano 28.05.2011 - 07:15
Napisano 28.05.2011 - 12:46
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych