Napisano 02.05.2011 - 20:25
Napisano 02.05.2011 - 20:37
Mi w tym filmie nie pasuje dźwięk kamery. Z tego co się orientuję, to w tamtym okresie nie było (mogę się mylić) kamer nagrywających od razu dźwięk, tylko musiał być nagrywany osobno. Poza tym, ten dźwięk jest jakiś taki zbyt czysty i wydaje się być sztucznie dodany. Gdyby go nie było film byłby bardziej wiarygodny, moim zdaniem.To może być tylko CGI albo jest to prawdziwe. Bo taką kukłe to chyba bym tylko po to zrobił żeby później sprzedać za kilka tysięcy.
Pewnie się okaże, ze film nagle zaginął...Ale zastanawiam się czy nie wyjdzie niedługo to nagranie posklejane i powycinane czyli 180 minutowe. Jak tak się stanie to już nawet nie będzie o czym dyskutować.
Napisano 02.05.2011 - 20:49
Napisano 02.05.2011 - 20:58
Użytkownik Ill edytował ten post 02.05.2011 - 20:58
Napisano 02.05.2011 - 21:26
Napisano 02.05.2011 - 21:29
Akurat to była metoda na YouTubeAlien leaked video + filtr na ostatnie 24 godziny ? ../../public/style_emoticons/default/smile5.gif wujek Google dobrze wie o co chodzi ../../public/style_emoticons/default/wink2.gif
Doszukałeś się jakichś większych analiz?Chociaż spotykałem się z komentarzami artystów 3d, że taka robota to jest przynajmniej na osobę robiącej w branży filmowej.
Napisano 02.05.2011 - 21:42
Użytkownik BrainCollector edytował ten post 02.05.2011 - 22:03
Napisano 02.05.2011 - 23:08
Ludzie zazwyczaj marudzą, a nie działają..Analiz nie ma. Jest tylko fejkowanie i hoaxowanie, czyli standard. Ale nikt nie posilił się o coś poważniejszego. Marudzą tylko na temat dźwięku kamery (czy rzutnika, tak sądzę)
W moim przypadku nie przemawiają tu ubrania, odpowiednia budowa czy szyja. Raczej bardziej postanowiłem zwrócić uwagę na ruchy tej postaci i powiem szczerze że są naprawdę ładnie odwzorowane, również tyczy się to mimiki twarzy co w fejkach zdarza się naprawdę rzadko. I nawet wypatrzyłem dosyć zabawny moment.Hmm jestem zaskoczony ponieważ nawet na takim forum jakim jest godlikeproductions znaczna większość pisze, że może być to prawdziwe nagranie. Podano plusy jako, że wreszcie ubrany kosmita, "odpowiednia" szyja (nie tak jak w innych przykładach, długi patyczek), dobrze zachowane proporcje ciała, i tutaj taki żarcik - wreście uśmiechnięta buzia
Użytkownik Yoh92 edytował ten post 02.05.2011 - 23:08
Napisano 02.05.2011 - 23:59
Napisano 03.05.2011 - 07:52
Napisano 03.05.2011 - 11:41
Napisano 03.05.2011 - 12:16
Czarno biały film w full hd?.. Nie wydaje sie wam, że to trochę dziwne?
Assuming that's real, then I think they made us, maybe seeded all life on Earth. Far too many similarities for it to be some random act of evolution: a head, two eyes, a nose, a mouth, a neck, shoulders, knees, fingers, elbows, two arms and two legs, walk erect. And judging from the size of the brain, and the fact that the table of elements we decoded has 143 elements (far more than WE know about), they are way, way, waaaaay more technologically advanced than we are. The extra elements also explains why we couldn't identify the alloys they use for their crafts - we don't know how to make or find some of the elements they know about.
Originally Posted by supertzar
My first impression was the being in the first video clip moved like CGI.
I thought it was quite lifelike, and I know when its CGI. even avatar looked plastic and that was supposed to be an achievement.
Napisano 03.05.2011 - 12:52
Ja tylko zwracam uwagę na fakt.. Bo czy tego typu kamery w tamtych czasach miały w ogóle możliwość rejestrowania obrazu w takiej rozdzielczości? Jeśli nie to po co ją sztucznie podbito..? Przecież to nie poprawia jakości nagrania, czyli taki zabieg jeśli miał miejsce, był bez sensu.Znowu, jak nie jakość do d to za dobra. I tak w kółko, raz za dobra raz nic nie widać.
Napisano 03.05.2011 - 13:06
Napisano 03.05.2011 - 13:23
Nie wpadłamA czy ty nie wpadłeś na to, że to może być cyfrówką z ekranu kręcone?
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych