Napisano 02.05.2011 - 13:18
Napisano 02.05.2011 - 13:22
"Bomba eksplodowała w pobliżu meczetu w Pakistanie. W wybuchu zginęła kobieta i troje dzieci."
Napisano 02.05.2011 - 13:24
Hehe, mistrzostwo Jarecki.Chyba ten dziennikarz może szukać już nowej pracy i to ze skutkiem natychmiastowym.
Ogólnie to mnie przekonuje.Nie wiem - wygląda na to, że to jednak photoshop. Nie wiem też czy jest ono uważane za "oficjalne". Co ciekawe - nie zauważyłem tego zdjęcia na na przykład stronie BBC - co może świadczyć o tym, że to po prostu wpadka mniej profesjonalnych mediów które złapały to zdjęcie w internecie i szybko zamieściły, a reszta "zbyt szybkich" stacji/serwisów podchwyciła. Co do tego zdjęcia jeszcze - póki co sprawa jest zbyt gorąca, poczekajmy, zobaczymy.
Napisano 02.05.2011 - 13:27
Napisano 02.05.2011 - 13:33
Napisano 02.05.2011 - 13:37
"Bomba eksplodowała w pobliżu meczetu w Pakistanie. W wybuchu zginęła kobieta i troje dzieci."
źródło: www.rmf24.pl
Napisano 02.05.2011 - 14:01
A po co - skoro Amerykanie kupują najwięcej ropy w Meksyku i Kanadzie a także sojuszniczej Arabii Saudyjskiej? Oj, temat tej ropy to już naprawdę staje się nudny
Użytkownik Kozakiewicz edytował ten post 02.05.2011 - 14:03
Napisano 02.05.2011 - 14:21
A kto Ci powiedział, że w Iraku czerpią zyski? Prawa do eksploatacji złóż wygrali Chińczycy. No i co teraz?
Ale jeżeli chcesz kontynuować ten wątek - to proszę znaleźć odpowiedni temat i tam to robić. To nie jest temat o ropie, tylko o zasłużonej śmierci terrorysty.
Napisano 02.05.2011 - 14:26
Napisano 02.05.2011 - 14:43
Tak, już oficjalnie wiadomo, że te zdjęcia to fejk. Nawet TVN 24 już to powiedziało. info WP. Jednak to nie oznacza, że Osama nie zginął. Zdjęcie pokazała jako pierwsza jakaś pakistańska TV - widocznie się pomyliła (albo i specjalnie to zrobiła - nie ma to już teraz większego znaczenia), a zachodnie media to bezmyślnie skopiowały. Na szczęście już się opamiętały. Więc na razie PRAWDZIWEGO zdjęcie zabitego bin Ladena nie ma.Nie wiem - wygląda na to, że to jednak photoshop.
Pakistańscy talibowie zagrozili atakami na pakistańskich przywódców, wojsko oraz na USA, jeśli potwierdzą się wiadomości o zabiciu przez amerykańskie siły Osamy bin Ladena.
Talibowie grożą, że pierwszym ich celem będzie prezydent Asif Ali Zardari i pakistańska armia. "Drugim naszym celem będzie Ameryka" - oświadczyli.
Napisano 02.05.2011 - 14:51
Otóż nie każdy człowiek ma prawo do życia. Jeżeli ktoś planuje zamach terorystyczny w wyniku którego odbiera życie tysiącom niewinnych osób - ten traci to prawo.
Kto chce poznać prawdę o nim - ten to wie. Kto zaś wierzy w teorie spiskowe które w istocie wybielają największego terrorystę naszych czasów ten po prostu nie jest w stanie właściwie ocenić tej całej sytuacji.
Napisano 02.05.2011 - 14:52
Proponuje więcej myśleniaAl-Kaida to przykrywka grupy amerykańskiej, Brzeziński coś o tym wie.
Bo Osama bin laden to agent CIA i spiskuje z obamą w celu polepszenia jego wyników na wyborach. A tak w_ogóle to wina masonów (/ironia off)Osama bin Laden nie zginął! Zdziwiłbym się w sumie, gdyby taka osoba w ogóle istniała.
Użytkownik cisz edytował ten post 02.05.2011 - 16:04
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych