Kolejny film dodany dziś:
w 1:13 wyraźnie widać człowieka przechodzącego przed sama kamerą
w następnych kilku sekundach widać jaszcze kilka osób co najmniej dwie
Użytkownik Klim44 edytował ten post 22.05.2011 - 14:34
Napisano 22.05.2011 - 14:30
Kolejny film dodany dziś:
Użytkownik Klim44 edytował ten post 22.05.2011 - 14:34
Napisano 26.05.2011 - 09:26
Napisano 26.05.2011 - 11:59
Jak zwykle trzęsie i wszytsko rozmyte, kłopoty z ostrością, niewyraźne... Czy tak nagrywaliby profesjonaliści? Widzieliście kiedykolwiek jakieś filmy z okresu np. II wojny? Czy np. przemawiający Hitler jest równie zamazany? Dało się wtedy nagrywać porządnie, niech nikt mi nie wmawia, że tak ważne wydarzenia byłyby nagrywane w sposób jaki dzisiaj robi to byle dzieciak z komórką.
Użytkownik BrainCollector edytował ten post 26.05.2011 - 12:23
Napisano 27.05.2011 - 07:06
Napisano 27.05.2011 - 07:18
Napisano 27.05.2011 - 08:27
Napisano 27.05.2011 - 08:35
Napisano 27.05.2011 - 10:51
Tee-hee. Zdajesz sobie sprawę, że w tym momencie przepięknie opisałeś siebie samego? Kolo, chill out i postaraj się podejść do sprawy bardziej obiektywnie... Mniej agresywnie.To jest naprawdę niesamowite jak ludzie wszystkiemu zaprzeczają oby tylko nie dopuścić do siebie informacji.
Użytkownik chimer edytował ten post 28.05.2011 - 08:25
Napisano 27.05.2011 - 10:59
Takich samozwańczych mózgowców mamy na forum jak widzę po minusach całkiem sporo.O i samozwańczy mózgowiec z braku argumentów sprezentowało mi minusa...
Obiecuję się tym zająć. Będę zwracał baczną uwagę na odchodzenie od tematu i personalne ataki. Wystarczy?Naprawdę ktoś powinien utemperować takie agresywne jednostki.
Napisano 27.05.2011 - 18:54
Użytkownik maaky edytował ten post 27.05.2011 - 18:57
Napisano 27.05.2011 - 19:48
uspokój się człowieku. Po pierwsze jak odpisałem to już do tego momentu komputera nie dotykałem i stety niestety nie mogłem dać Tobie minusa. To co wypisujesz to świadczy o Twojej agresji a nie mojej, pokaż mi gdzie napisałem coś w tonie agresywnym. Każdy post do Twojej osoby pisałem z szacunkiem (Ci, Tobie, Ty itd.) i spokojem czego nie można powiedzieć o Tobie. 3 raz pokazałeś, że kierujesz się emocjami a nie myśleniem.O i samozwańczy mózgowiec z braku argumentów sprezentowało mi minusa... Ten minus mówi więcej o tobie niż o mnie. Naprawdę ktoś powinien utemperować takie agresywne jednostki.
Wracając do tematu ponawiam apel o zmianę tytułu nie wprowadzanie forumowiczów w błąd.
przepraszam bardzo, ale gdzie Ty widzisz w moich postach agresje ? I gdzie opisałem siebie samego ? Dwa pytania retoryczne bo na odpowiedź nie liczę bo ani jedno ani drugie nie miało miejsca także nie ma o czym mówić.Tee-hee. Zdajesz sobie sprawę, że w tym momencie przepięknie opisałeś siebie samego? Kolo, chill out i postaraj się podejść do sprawy bardziej obiektywnie... Mniej agresywnie.
To jest naprawdę niesamowite jak ludzie wszystkiemu zaprzeczają oby tylko nie dopuścić do siebie informacji.
pisząc o bzdurach chodziło mi o nie czytanie tematu i wypowiadanie się o nim tak naprawdę opierając się na... właśnie na czym ? Pewnie zobaczył kilka sekund filmu, przeskoczył napisy (co doskonale widać w pierwszym poście) a następnie atakuje chociaż dalej nie czyta o co chodzi. To tak jakbym ja kłócił się w mechanikiem chociaż silnik znam tylko z widzenia. No przepraszam bardzo ale coś tu jest nie tak.@Up
Rozumiem, ze ta mala walizeczke trzymal pod pacha, bo obraz nie jest krecony z wysokosci kolan, a prace czesci mechanicznych zagluszal pogwizdywaniem, czy tez krecil ta "mini kamerka" wielkosci paczki papierosow wycelowana idealnie w odpowiednim kierunku, nie majac podgladu tego co kreci. Zacofani, az tacy nie byli, ale cyfrowek nie mieli.
Jesli juz wierzysz, ze te filmiki sa prawdziwe, to chociaz ogranicz sie do wsparcia swoich pogladow, a nie do wypisywania, ze jak ktos krytykuje filmiki, to pisze bzdury.
Napisano 27.05.2011 - 21:09
I taka jest różnica, że ja jaki jestem taki jestem i dopuszczam do siebie myśli, że "jest coś ponad, coś poza oficjalnymi zapewnieniami" ale jak widzie marne przeróbki na których widać edycje w programie to nawet przez ułamek sekundy nie "Wierzę" w ten film. Powiedz sam, czy te filmy do takich się zaliczają ? Czy tutaj jest tandetny, zrobiony w 5 min film ? Czy jednak od razu powiedzieć, że za dobrze wygląda żeby było prawdziwe ?
Napisano 27.05.2011 - 22:40
Napisano 27.05.2011 - 23:13
0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych