Napisano 18.05.2011 - 15:28
Napisano 18.05.2011 - 15:52
Użytkownik Aquila edytował ten post 19.05.2011 - 18:30
Napisano 18.05.2011 - 17:04
Napisano 18.05.2011 - 19:06
Napisano 18.05.2011 - 19:59
Napisano 18.05.2011 - 20:23
Napisano 18.05.2011 - 22:55
A jak wyjaśnisz, że organizacją zbrojną odpowiadającą na atak amerykanów nie była Alkaida?
Kto trak twierdzi? Kto podaje tego typu info?
Pakistański wywiad mówił wiele sprzecznych rzeczy.
Dla mnie ta informacja miała wydźwięk zupełnie inny, ale może tylko dla mnie. Mniejsza o to, masz rację, nie dojdziemy w tej kwestii do porozumienia.
Napisano 19.05.2011 - 10:04
Ja ci nie powiem nic bo szefostwo dalej czeka aż Muhad uzna mnie oficjalnie za złowrogiego agenta. To taki nasz warunek zatrudnienia i poki to sie nie zdarzy to mam szlaban na wszystkie tajne informacjeNapiszcie nam lepiej, jakie to jeszcze niespodzianki mają dla nas przyszykowane syjoniści. Nikt już chyba nie ma wątpliwości kim jesteście i po co tutaj się udzielacie, a wasza wiedza może w końcu się do czegoś przyda. Chyba macie tam jakąś listę tematów, o których będziecie się na przeróżnych forach rozpisywać i ogłupiać niewinnych ludzi. Co się niedługo wydarzy?
Jak typowy spiskowiec "zapomniałeś" o tysiącach słów jakie napisał debunkując halucynacje o WTC, Chemtrailsach, piramidach i innych flagowych halunach spiskowych podając setki argumentów, żródeł, dowodów a w zamian nie słysząc nic konkretnego prócz oskarżeń o agenture, prób wyśmiewania i bełkotania o syjonistach.Odnosi się Pan kolega do Pana Aquili, a jedynie z czego on tu słynie to świetnych przemów wodolejnych, czyli niby o wszystkim a tak naprawdę o niczym.
Napisano 19.05.2011 - 10:56
Jak typowy spiskowiec "zapomniałeś" o tysiącach słów jakie napisał debunkując halucynacje o WTC, Chemtrailsach, piramidach i innych flagowych halunach spiskowych podając setki argumentów, żródeł, dowodów a w zamian nie słysząc nic konkretnego prócz oskarżeń o agenture, prób wyśmiewania i bełkotania o syjonistach.
Wy i to wasze zaklinanie rzeczywistości.
Użytkownik Kozakiewicz edytował ten post 19.05.2011 - 10:58
Napisano 19.05.2011 - 11:29
(wypowiedz dwuznaczna tak na marginesie?)Co jest doskonałym podsumowaniem wszelakich teorii alternatywnych i spiskowych. Dlatego też ich twórcy i propagatorzy zazwyczaj tak żarliwie oczerniają na wszelkie sposoby bądź naukę, bądź też "wersję oficjalną" licząc na to, że potencjalna ofiara ich posłucha. A wtedy wpada w ich sidła i co gorsza - dość często sama staje się jednym z nich.
niby tak Aquila i niby nie,
bezgraniczna wiara w "wersje oficjalna" bo pochodzi sobie od "autorytetow " jest rownie zgubna co negowanie kazdego newsa bo to "wersja oficjalna" i juz...bez teorii alternatywnych nie byloby postepu,bez wersji oficjalnych,czegos czego mozna sie trzymac,nie skrajne a...bo...skrajne b,nie skrajne b...bo...skrajne a..."leczenie nazistowskich niemiec,propaganda sukcesu zwiazku radzieckiego za stalina"...nie popadajmy w obled...
Aquila czasem mam wrazenie ze skoro "Spisek musi trwać" na tym forum to "Antyspisek" rowniez.
Użytkownik perun edytował ten post 19.05.2011 - 11:30
Napisano 19.05.2011 - 18:27
Co do Pana Aquili i jego "dowodów", jestem skłonny stwierdzić, że w sprawach WTC związanych nie podawał żadnych dowodów. Głównie przedstawiał same wodolejstwo, a pytany o źródła podawał jakieś linki po trzykrotnym poproszeniu. Nie chcę się wdawać dlaczego wahał się z podaniem odnośników, może po prostu stał pod ścianą własnej dumy i pychy.
Chyba sobie odpuszczę dysputę z Panem, bo jest Pan zwyczajnie niepoważny.
Napisano 19.05.2011 - 18:42
Jaja sobie robisz. Napisz nam, ile wy tutaj macie kont? Przecież to wasze współdziałanie widać aż za dobrze. To wasz spisek musi trwać, to wy mimo dowodów, dalej piszecie nieprawdę, to wy udajecie, że nie rozumiecie, że nie widzicie, że tacy naiwni jesteście. Byście w końcu przeprosili jeden z drugim za to haniebne działanie. Cały internet śmieje się z tych wymysłów syjonistów, ich kolejnych dennych kłamstw, preparowanych dowodów, absurdalnych tłumaczeń, traktowania ludzi, jak opóźnionego bydła. A wy tutaj jak gdyby nigdy nic, próbujecie kontynuować ich marne dzieło. A fe.Canaris - dzięki za zrozumienie - choć wydaje mi się, że zaraz zostaniesz zakwalifikowany jako mój "kumpel" albo "kolega po fachu"
Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 19.05.2011 - 19:05
Napisano 19.05.2011 - 20:50
Jak typowy spiskowiec "zapomniałeś" o tysiącach słów jakie napisał debunkując halucynacje o WTC, Chemtrailsach, piramidach i innych flagowych halunach spiskowych podając setki argumentów, żródeł, dowodów a w zamian nie słysząc nic konkretnego prócz oskarżeń o agenture, prób wyśmiewania i bełkotania o syjonistach.
Wy i to wasze zaklinanie rzeczywistości.
Argumenty obalające teorię spiskową są na tym forum w satysfakcjonującej ilości.
Mówisz o braku dowodów i "wodolejstwie".
Problem w tym, że nie jesteś w stanie wydać obiektywnego werdyktu. A to dlatego, że wbrew wszelkim zapewnieniom masz mnie za nic
Ale jak już mówiłem - największy problem tkwi w tym uporczywym uchylaniu się od argumentów strony przeciwnej.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych