Do Frank Drebin
Mam ci przynieść na tacy czyjąś głowę z dopiskiem Al Kaida ? Chociaż zgodzę się z jednym, tego potwora stworzyło CIA, które w czasie wojny Afgańsko-Rosyjskiej, szkoliło wielu muzułmanów, w tym Osamę Bin Ladena.Ale na tym kończą się koneksje CIA z Al Kaidą.A propos tych tego zwierzchnictwa CIA, jakie masz dowody na to że to CIA stoi za tym wszystkim, za 11 września, i mordowaniem zakładników ?
Czemu po Stalina nie wpadli ? i czemu Rudolf Hess został osądzony ? w czym był lepszy ten ostatni ?
Bo Stalin był przy władzy do samego końca ? Hess był sądzony w ramach procesu Norymberskiego, gdzie sądzono na prawdę sporo osób, nie wszystkie były winne, dlatego osądzeni musieli być wszyscy, nawet ci co do ,których nie było wątpliwości.
A jeśli się pomylili ? No i po co go zabijali, dla zabawy ? Na banknotach FED powinien zacząć drukować "FOR FUN AND PLEASURE" a nie jakieś górnolotne "ingotłitrast". Szczyt bohaterstwa w wydaniu foczym - zabić staruszka. i jeszcze z jakim aplauzem publiki !
Nie dla zabawy a z rozkazu, ten twój staruszek też bohaterstwem się nie wykazał, mógł polecieć jednym z samolotów 11 września.
To może opowiesz nam CO się tam stało, bo bajki z TV nijak się kupy nie trzymają, wiedzy o tym co się stało ponoć nie mają nawet służby owego mocarstwa
Nie opowiem co tam się stało bo mnie tam nie było, tak samo jak ciebie, ale nie staram się wmawiać innym swojej wersji mimo iż jak już wcześniej wspominałem "W du*** byłem gówno widziałem"
Ale widać wiedza o tym co się tam stało powinna pozostać nieznana skoro zabito starca który mógł rzucić nieco światła na wydarzenia o których mowa..
Tu mogę Ci przyznać rację choć też nie całkiem, bo prawdopodobnie Osama krzyknął by "Allah Akbar" i to by było na tyle jeśli chodzi o przesłuchanie.
Bez komentarza, czuję się jakbym rozmawiał z 7-latkiem - do tego upartym i pewnym teorii heliocentrycznej, świat MUSI się kręcić wokół słońca.
Czyli teoria heliocentryczna to też kłamstwo ?
Użytkownik Templariusz edytował ten post 04.05.2011 - 17:06