Napisano 11.05.2011 - 09:53
Napisano 11.05.2011 - 10:53
Napisano 11.05.2011 - 15:46
Nie istnieje coś takiego jak sny prorocze. W całej gamie miliardów różnych snów część z nich spełni się w najbliższym czasie, a jeszcze większa część spełni się później. Tak to już jest.
Użytkownik Aidil edytował ten post 11.05.2011 - 15:47
Napisano 11.05.2011 - 15:59
Napisano 11.05.2011 - 16:28
Napisano 11.05.2011 - 17:17
Jak można wytłumaczyć fenomen spełniających się snów ? przy czym wyłączyłabym czas realizacji tego fenomenu.
Napisano 14.05.2011 - 17:56
Napisano 20.06.2011 - 22:08
Witam. Chciałbym się zapytać czy istnieje takie coś jak sny prorocze ? Od kilku dni miewam sny, których głównym tematem jest wojna. Przeważnie w każdym z tych snów dzieje się to tutaj w Polsce. W jednym śnie tylko widziałem zniszczony Biały Dom. Bardziej mnie martwią sny o wojnie w Polsce. Nie mam pojęcia jaka wroga armia występuje w moich snach. Mieli dziwne zielono czerwone mundury. Nie widziałem w żadnym flagi na mundurze. Z dwa sny zapisałem i tylko tyle. Po kilku takich snach postanowiłem, że jeśli raz się przyśni to zacznę zapisywać i dwa następne sny były o tym samym. Trochę się boję po tym co zobaczyłem. Pełno zniszczonych budynków w płomieniach, ludzie błąkający się po zniszczonych ulicach, co chwile przelatujące odrzutowce i przejeżdżające ciężarówki z żołnierzami. Drugi sen, który udało mi się w miarę zapamiętać i zapisać to był taki, że walczyłem i zostałem schwytany przez jakiś żołnierzy i wrzucony do jakiegoś rowu z innymi przy drodze w lesie. Obok stał jakiś domek i było wielu żołnierzy wrogich. I to wszystko co zapamiętałem z tego snu. Te sny mogą coś znaczyć czy to tylko przypadek ? Myślałem też o tym, że śni mi się to tylko dlatego, że jestem zainteresowany i fascynuję się militariom. Zupełnie nie wiem co o tym myśleć i naprawdę się trochę boję. Może ktoś mi pomóc to wytłumaczyć ?
Użytkownik Lenticularis edytował ten post 20.06.2011 - 22:08
Napisano 24.07.2018 - 02:53
Witam. Chciałbym się zapytać czy istnieje takie coś jak sny prorocze ? Od kilku dni miewam sny, których głównym tematem jest wojna. Przeważnie w każdym z tych snów dzieje się to tutaj w Polsce. W jednym śnie tylko widziałem zniszczony Biały Dom. Bardziej mnie martwią sny o wojnie w Polsce. Nie mam pojęcia jaka wroga armia występuje w moich snach. Mieli dziwne zielono czerwone mundury. Nie widziałem w żadnym flagi na mundurze. Z dwa sny zapisałem i tylko tyle. Po kilku takich snach postanowiłem, że jeśli raz się przyśni to zacznę zapisywać i dwa następne sny były o tym samym. Trochę się boję po tym co zobaczyłem. Pełno zniszczonych budynków w płomieniach, ludzie błąkający się po zniszczonych ulicach, co chwile przelatujące odrzutowce i przejeżdżające ciężarówki z żołnierzami. Drugi sen, który udało mi się w miarę zapamiętać i zapisać to był taki, że walczyłem i zostałem schwytany przez jakiś żołnierzy i wrzucony do jakiegoś rowu z innymi przy drodze w lesie. Obok stał jakiś domek i było wielu żołnierzy wrogich. I to wszystko co zapamiętałem z tego snu. Te sny mogą coś znaczyć czy to tylko przypadek ? Myślałem też o tym, że śni mi się to tylko dlatego, że jestem zainteresowany i fascynuję się militariom. Zupełnie nie wiem co o tym myśleć i naprawdę się trochę boję. Może ktoś mi pomóc to wytłumaczyć ?
Moim zdaniem żołnierze w zielono - czerwonych mundurach przedstawiają białorusinów ( żołnierzy ) Mundury zielono - czerwone wyglądają tak dlatego że to ich barwy narodowe ( flaga Białorusi ) A sny bywają symboliczne - Choć nie zawsze tak jest.
Dlaczego tak uważam? Tutaj chcę podać źródła aby inni mogli zobaczyć ( bardzo ważne ) >
Rodzaju 41:11-12
"Mieliśmy tam obaj tej samej nocy sny, które dla każdego z nas miały inne znaczenie. Był z nami w więzieniu pewien Hebrajczyk, niewolnik naczelnika straży przybocznej. Opowiedzieliśmy mu nasze sny, a on wyłożył nam ich znaczenie."
Brat Olek: Sen 15 kwiecień 2014 rok
Ten sen składał się jakby z czterech scen.
W pierwszej scenie widziałem dwa helikoptery zbliżające się do miasta. Gdy się zbliżyły rozpoznałem, że są to helikoptery cywilne – one wylądowały.
W drugiej scenie widziałem duże zamieszanie na ulicach miasta. Widziałem dużo samochodów, jeździły samochody na sygnałach (policja, straż, wojsko).
W trzeciej scenie snu widziałem duży rosyjski bombowiec TU 95 zrzucający bomby.
W czwartej scenie widziałem białoruskiego urzędnika w otoczeniu białoruskich żołnierzy i polskich cywilów, który objaśniał Polakom nowe zasady sprawowania rządów w Polsce. Nie słyszałem, na czym będą polegały te nowe zasady rządzenia – w śnie jednak wiedziałem, co robi urzędnik. W śnie miałem rozpoznanie, kto jest kim i co się dzieje. W scenie tej moją uwagę zwrócił kaleki mężczyzna, który był zaniepokojony nową sytuacją. Obawiał się o swoją przyszłość w tej nowej rzeczywistości. Człowiek ten spytał się urzednika: - Co teraz ze mną będzie?
Komentarz: Modlimy się, aby nie spełnił się ten sen.
Źródło > http://www.amightywi...zjepolskie.html
Żródło > http://www.amightywi...prophecies.html ( Proroctwo 131 Dotyczy Donalda Trumpa - Na moich oczach się wypełniło - Czytałem to Proroctwo przed tym jak Donald Trump został prezydentem. )
UWAGA - UWAGA! Sen który opisywał autor tego tematu przedstawia zniszczenie które NADEJDZIE do Polski!
Proroctwo mówiące o tym więcej > http://www.amightywi...23list2016.html
Wierzę że osoby które tutaj trafią będą mogły zapoznać się z materiałami źródłowymi które przedstawiłem powyżej. Za ewentualne błędy językowe ( I nie tylko ) które może zawierać ten post z góry przepraszam.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych