Skocz do zawartości

Zdjęcie

W sobotę koniec świata

• Zamknięty Temat jest zamknięty
130 odpowiedzi w tym temacie

mariuszm.
  • Tematów: 28
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Jeśli ufać prognozom, to właśnie oni jako pierwsi zostaną poddani osądowi. W czasie kiedy część świata będzie dopiero witać piątek (np. Hawaje), na Kiribati trwać może już prawdziwe piekło.

No to my o 16 pośmiejemy sie z rosji :)

Mnie w tym szaleństwie oczekiwania na ... właściwie na co, cierpienia innych ? (bo nas to pewnie nie dotknie, nie. w grach mieliśmy tyle żyć że już przyzwyczajeni jesteśmy)

Tak strasznie świat zepsuty że "przydałby się koniec" ? Dla podnieconych proponuję zacząć apokalipsę od siebie - to takie proste i humanitarne (inni nie będą cierpieli tylko "zainteresowani")

W tym wszystkim intryguje mnie sen szymka. Wygląda na pewne przesunięcie. Ale jakie, tego nikt nie wie.
Inna kwestia to dziwne zjawisko czasowe. Czyżby to szymek był na innym świecie i spoza czasu oglądał żyjących ...

Ciekawe w jakim mieście żyje szymek....
  • 0

Syrinks.
  • Tematów: 6
Reputacja

Napisano

nie wiem o jaki sen szymka chodzi bo mi sie nie chce tego słuchać, ale sądzę, że nie ma nad czym gdybać w tym temacie bo i tak nic się nie stanie
  • -2

Tempter.
  • Tematów: 11
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Pocieszcie się tym,że jesteśmy twardzi jak cholera bo kilka takich "końców świata" przeżyliśmy ;)

Cała ta panika wokół 21 Maja to kolejny przykład na to jak łatwo można manipulować masami społeczeństwa - wystarczy jeden stary idiota który sobie coś ubzdura oraz odrobina charyzmy aby ludzie nie przejmowali się tym,że w przeszłości już miał wtopę...

Cóż jutro jego teoria weźmie w łeb ale nie szkodzi,bo pewnie niedługo znajdzie się kolejny posłaniec straszliwej nowiny o nieuniknionej zagładzie która nastąpi tego i tego dnia n-tego roku zaraz po tym jak skończymy podwieczorek i umyjemy zęby.

Pozdrawiam
  • 0

Irey.
  • Tematów: 61
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Szymek, ponoć koleś 2 lata temu miał sen, w którym 21 maja 2011r. na Niebie na całym świecie, ma być widoczny krzyż. To ma być ostrzeżenie od Boga.

coś jak to:

• 0

FunkyPolak.
  • Tematów: 21
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

W niedziele napiszę tutaj posta, opisze moje relacje po przeżyciu końca świata.
  • 3

#66 Gość_Horror

Gość_Horror.
  • Tematów: 0

Napisano

Może „szymek” już wcześniej trafił na audycję tego proroka (już od siedmiu lat o tym prawi). Pod jego wpływem przyśniło mu się, co się przyśniło i tak powinien się cieszyć, że tylko skończył na śnie (inni wyprzedają majątki, porzucają rodziny, itp.).

Na milion procent nic takiego w sobotę się nie wydarzy
ps
Gdybym jednak się okrutnie pomylił:o i ów koniec jednak nastąpi, to i tak nikt mi tego nie wytknie następnego dnia :P A dziadek będzie miał w najlepszym przypadku ostrego kaca moralnego jak nic nie pierdyknie.
  • 0

BadBoy.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Spokojnie :) jutro ma być tylko Dzień Sądu a koniec troszkę później więc może nie będzie tak źle ( kwestia dobrego adwokata ) .. w każdym razie ciekawe w całej historii są moim zdaniem dwie kwestie .. czy rzeczywiście jutro mamy okrągłą rocznicę 7000lat po potopie .. oraz jaki cel ma finansowanie swojej porażki .. tego właśnie nie mogę rozgryźć. Koszty całej akcji RadioFamily muszą być ogromne, wystarczy tylko wspomnieć o tym, że wykupili billboardy na całym świecie .. GALERIA BILLBOARDÓW RADIOFAMILY
a przecież jeśli nic się nie wydarzy, stracą słuchaczy .. dalej nie rozumiem idei całej akcji i tego co Pan Camping zamierza osiągnąć ..
  • 0

Arczi1991.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Gdybym jednak się okrutnie pomylił i ów koniec jednak nastąpi, to i tak nikt mi tego nie wytknie następnego dnia A dziadek będzie miał w najlepszym przypadku ostrego kaca moralnego jak nic nie pierdyknie.

Chyba, że będziesz jednym z tych 2% które mają przeżyć ;)

Użytkownik Arczi1991 edytował ten post 20.05.2011 - 19:16

• 0

Syrinks.
  • Tematów: 6
Reputacja

Napisano

ja na miejscu tych ludzi- wyznawców dziadka bym się mocno zastanowiła na grzyb on zbiera kasę skoro już zaraz mu, ani nikomu, nie będzie potrzebna....
  • 0

Android.
  • Tematów: 4
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Mnie w tym szaleństwie oczekiwania na ... właściwie na co, cierpienia innych ? (bo nas to pewnie nie dotknie, nie. w grach mieliśmy tyle żyć że już przyzwyczajeni jesteśmy)

Tak strasznie świat zepsuty że "przydałby się koniec" ? Dla podnieconych proponuję zacząć apokalipsę od siebie - to takie proste i humanitarne (inni nie będą cierpieli tylko "zainteresowani")

A gdzie w moim poście widzisz coś w stylu ''nie moge sie doczekać końca świata!'' ? :|

ja na miejscu tych ludzi- wyznawców dziadka bym się mocno zastanowiła na grzyb on zbiera kasę skoro już zaraz mu, ani nikomu, nie będzie potrzebna....

Ponoć pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym. ;]

Użytkownik Android edytował ten post 20.05.2011 - 19:33

• 0

Alexi Arduscoini.
  • Tematów: 85
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Skoro mają takie klapki na oczach że nawet nie domyślają się że on sam w to nie wierzy (bo po co by kasę zbierał)
to niech tracą pieniądze nic ich nie powstrzyma... a do 2012 coraz więcej takich cwaniaków będzie szło w ślady Davida Icke..itp
  • 0

Herme5.
  • Tematów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Icke, ten od Oriona, Rael, ten od 21 maja - nabijaja sobie kase naiwnoscia innych. Ich wyznawcy wplacaja kase za ich wyobraznie. Po co ja firme prowadze, jak moglbym powymyslac sobie jakas historyjke i ja dobrze sprzedac np. o mrowkach z Antares (eng. Ant =mrowka).
  • 0

Monolith.

ótta

• Tematów: 2
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Szymek, ponoć koleś 2 lata temu miał sen, w którym 21 maja 2011r. na Niebie na całym świecie, ma być widoczny krzyż. To ma być ostrzeżenie od Boga.

A JAK BĘDĄ CHMURY? :P
  • 1

Rea.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Heheh sie u mnie w mieście burza rozpętała i mi się ten wątek przypomniał. Pioruny waliły ostro, ale przeszło ;(, a już się w piwo zaopatrzyłem żeby z balkonu pooglądać.
  • 0

Kerath.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie mogę się doczekać niedzieli. Ciekawe co wtedy ci prorocy za dychę przewidzą. Pewnie nagle znajdzie się jakiś OCZYWISTY błąd w obliczeniach którego wcześniej nie zauważyli i wyjdzie 21 grudnia 2012 :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych