Skocz do zawartości

Zdjęcie

W sobotę koniec świata

• Zamknięty Temat jest zamknięty
130 odpowiedzi w tym temacie

Arczi1991.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Tak więc początek końca świata nastąpi 21 maja 2011 roku. Właśnie wtedy uratuje się tylko 200 milionów ludzi, którzy zostaną zbawieni i wzięci do nieba. Ma to nastąpić o godzinie 12 czasu jerozolimskiego, kiedy wszędzie na Ziemi ma być ten sam dzień - wspomniany 21 maja.

Taka chyba była początkowa wersja, a przynajmniej to wyżej wziąłem z artykuły z 1 stycznia. :P
  • 0

Patrolinho.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Arczi1991
Czyli mamy 13 minut ;)
  • 0

LocoGreen.
  • Tematów: 1
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

nie gadajcie że przespałem początek końca...
ehh
no nic ja się nigdzie nie wybieram więc poczekam chyba na następny koniec świata
  • 0

fainee.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Podobno koniec świata miał zacząć się około 10:00 a około 18:00 ma zginąć 7 miliardów ludzi, i ma się wszystko skończyć..;p
  • -1

Angius.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O... A więc tak wygląda życie po śmierci? Za wiele się nie różni od normalnego...
O 18-stej można już sobie składać gratulacje z okazji przeżytego któregoś już końca świata.
Znaczy... Ja przeżyłem już 71 końców świata (słownie - siedemdziesiąt jeden), łącznie z dzisiejszym. Przynajmniej według danych na tej stronce... Szkoda, że nie obchodziłem okrągłej siedemdziesiątki Dołączona grafika
  • 1

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ale stary piernik narobił paniki.
Co poniektórzy ludzie mają już pełne gacie.Śmiać się czy płakać,sam już nie wiem.
A odliczanie w największych miastach świata trwa w najlepsze !
May 21 End of the World: Countdown Clocks For Major Cities

Dołączona grafika
  • 0

Pit.

pies Darwina

• Tematów: 28
  • Artykułów: 2
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ja przeżyłem już 71 końców świata (słownie - siedemdziesiąt jeden), łącznie z dzisiejszym. Przynajmniej według danych na tej stronce...

Innymi słowy, powiedz ile końców świata przeżyłeś, a powiem Ci ile masz lat? ;) Tak jak sądziłem, nic się nie wydarzyło, nadal czeka mnie wtorkowe ustne kolokwium z mikrobiologii przemysłowej...
  • 0

Angius.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Popatrzmy na to z drugiej strony - w lutym 2012 będziemy mieli wyż demograficzny Dołączona grafika
  • 0

dzustin.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ten koleś na tym transparencie wygląda jak by stawiał klocka pod krzakami. ;)

Gówno wyszło z tego kolejnego końca świata.
  • 4

skatemilo87 (nie rocznik).
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ten koleś na tym transparencie wygląda jak by stawiał klocka pod krzakami. ;)

Gówno wyszło z tego kolejnego końca świata.

I oto nieznany człowiek odgadnął zagadkę pana Campinga (czy jak mu tam), "G**no z tego wyszło", to właśnie interpretował ten koleś na transparencie, brawo !!! :D
  • 1

Kajman.
  • Tematów: 60
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

No i nici z końca świata. Na wyspach Samoa i w Nowej Zelandii już dawno wybiła 18 i nic się nie stało.

Szkoda mi tych ludzi:

Zwolennicy jego teorii od kilku tygodni są bardzo aktywni. Wychodzą na ulicę i ostrzegają innych. - Rzuciliśmy pracę i sprzedaliśmy wszystko, ponieważ mamy stuprocentową pewność, że to się stanie 21 maja 2011. To nie jest przepowiednia, to słowo Boże - mówi jeden z nich Joel Abalos.

I to jest kolejny przykład na to jak JEDEN człowiek może zmanipulować dużą grupą ludzi. To jest przerażające.

A w 2012 odbędzie się kolejny koniec świata (a może nawet kilka).

Znaczy... Ja przeżyłem już 71 końców świata (słownie - siedemdziesiąt jeden), łącznie z dzisiejszym. Przynajmniej według danych na tej stronce... Szkoda, że nie obchodziłem okrągłej siedemdziesiątki :/

Nie martw się, za parę lat będziesz obchodził okrągłą setkę. ;)
  • 0

Angius.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zrobię imprezę z okazji stu końców świata, które przeżyłem Dołączona grafika
Czujcie się zaproszeni Dołączona grafika
Jeśli ktoś obchodzi dzisiaj równą setkę - wszystkiego najlepszego! Dołączona grafika
  • 0

Palmæro.

Anty-lewak

• Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Skoro jedno takie średnio-prawdopodobne proroctwo jednego dziwnego człowieka potrafi przekonać tyle ludzi to ja się poważnie zaczynam obawiać o to co będzie się działo 21-12-2012. Przecież ten koniec świata jest zdecydowanie bardziej "rozdmuchany". Możemy się spodziewać na prawdę dużej fali samobójstw etc.
  • 0

Angius.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zadziała selekcja naturalna - ludzie na tyle głupi, by w to uwierzyć uwierzą i zrobią fryzurę a'la Cobain... Choć inna sprawa, że może dojść do rozbojów, kradzieży, wandalizmu... Oj, będę musiał przywieźć moją kolekcję broni białej do Wro Dołączona grafika
  • 0

Ana Mert.
  • Tematów: 19
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nawet moją mamę ogarnęła panika "bo w TV mówili" także coś w tym jest :)).
Osobiście jednak nie czuję tej ekscytacji jaką czułam np. przed początkiem roku 2000. Nie widzę tu po prostu ŻADNYCH argumentów przemawiających za tym, że koniec świata ma wystąpić dziś. Jedynie trzęsienie wydaje mi się w miarę prawdopodobne - w końcu mało się o nich ostatnio słyszy? Ale jakieś biblijne obliczenia...

Swoją drogą miło wiedzieć, że Bóg jest tak miłosierny by skazać 97% populacji na "153 dniami śmierci i horroru". Wspaniała nowina. Nie ma co 8) .
  • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych