Zgłaszam gtug do nagrody za Legendarny Temat
http://www.paranorma...si-w-powietrzu/
Napisano 14.06.2015 - 13:23
Zgłaszam gtug do nagrody za Legendarny Temat
http://www.paranorma...si-w-powietrzu/
Niestety uzyskanie odznaczenia wymaga zgłoszenia się osobiście lub jedynie w uzasadnionych wypadkach na wniosek kogoś innego. Ty np. możesz wnioskować o odznaczenia dla Redaktorów/Tłumaczy jako szef obu grup.
Temat gtug oczywiście kwalifikuje się do odznaczenia, ale gtug powinien sam się zgłosić po blaszkę.
Lepusa - ten się chyba, niestety, nie będzie liczył, bo jest poza VRP.
A szkoda, bo rzeczywiście jest imponujący.
Jak już jakiś czas temu ogłosiłam, wartościowe tematy spoza bloku VRP także mogą zostać zakwalifikowane do odznaczenia, przy czym decyzję podejmują na podstawie subiektywnej opinii. I tym sposobem np. temat Blitz Wölf się do odznaczenia kwalifikuje, ale natomiast autor wątku o Chip-Chan raczej nie może spodziewać się pozytywnego rozpatrzenia zgłoszenia.
Jeśli masz na koncie jakiś temat spoza bloku VRP, który uważasz za godny odznaczenia, proszę mi go tu natychmiast zgłosić, bez obijania się
Napisano 14.06.2015 - 13:31
Lepusa - ten się chyba, niestety, nie będzie liczył, bo jest poza VRP.
A szkoda, bo rzeczywiście jest imponujący.Jak już jakiś czas temu ogłosiłam, wartościowe tematy spoza bloku VRP także mogą zostać zakwalifikowane do odznaczenia, przy czym decyzję podejmują na podstawie subiektywnej opinii. I tym sposobem np. temat Blitz Wölf się do odznaczenia kwalifikuje, ale natomiast autor wątku o Chip-Chan raczej nie może spodziewać się pozytywnego rozpatrzenia zgłoszenia.
Jeśli masz na koncie jakiś temat spoza bloku VRP, który uważasz za godny odznaczenia, proszę mi go tu natychmiast zgłosić, bez obijania się
To do mnie ten apel?
Jeżeli tak, to tylko tytułem wyjaśnienia chciałem napisać, że to co pisałem do Lepusy wynikało z mojego przeświadczenia, że tematy z poza VRP nie są podliczane, a przeświadczenie to oparłem na przekonaniu, że jeden ze zgłoszonych przeze mnie wyżej moich tematów nie został w takim podliczeniu uwzględnionych (o czym świadczyła ilość punktów otrzymanych za nominacje)
Ale, szczerze mówiąc, dzisiaj już nie mam tej pewności, bo to chwilę temu było i nie pamiętam już na ile punktów wtedy liczyłem, a ile dostałem
Tak, że - nie ma tematu
Napisano 29.08.2015 - 08:01
Zgłaszam (skoro już tu jestem):
100 Tematów Na Forum
5 Opracowanych Artykułów
Użytkownik ✪Critter edytował ten post 30.08.2015 - 08:35
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych