Dwieście Pisiont Tematuf.
Napisano 15.03.2017 - 17:09
Albo popularny albo imponujący - to jedna kategoria i jedna blaszka.
Chyba broszka.
temat - popularny ma przynajmniej 100 odpowiedzi a takich tematów zgłaszam - cztery, natomiast- imponujacy ma mieć odpowiedzi - pięćset i taki zgłaszam - jeden.
Czyli idąc Twoim tokiem rozumowania, dostaniesz 5 blaszek za to samo? a to ci dopiero.
Napisano 15.03.2017 - 17:13
Chyba broszka.
temat - popularny ma przynajmniej 100 odpowiedzi a takich tematów zgłaszam - cztery, natomiast- imponujacy ma mieć odpowiedzi - pięćset i taki zgłaszam - jeden.
Czyli idąc Twoim tokiem rozumowania, dostaniesz 5 blaszek za to samo? a to ci dopiero.
Gdzie widzisz problem? w moim zgłoszeniu tematów jest wzmianka o blaszkach? wyluzuj HPL
Użytkownik Aidil edytował ten post 15.03.2017 - 17:17
Napisano 15.03.2017 - 17:25
Chyba broszka.
Gdzie widzisz problem? w moim zgłoszeniu tematów jest wzmianka o blaszkach? wyluzuj HPL
WAT? WAT? WAT? piszesz w temacie o blaszkach, ale nie wnioskujesz o nie? Serio tego nie kumasz, czy mam do czynienia ze scenariuszem dla Monty Pythona? ja się poddaję - to nie na moje nerwy - człowiek grzecznie zwraca uwagę, a tu bach - granica absurdu znowu się przesunęła.
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych