Info pod filmikiem:
Widzicie po raz kolejny, że w nocy latają na niskich wysokościach nieznane obiekty. Nie wem w jakim celu one tak latają, ale mam pewne przypuszczenia, że to sa jakieś manewry ćwiczebne obcych. Może się mylę, ale fakt jest faktem, że te obiekty latają. Równie dobrze mogą latać w każdym celu. Przerażające jest to, że władze się tym nie interesują i udają, że o tym nie wiedzą! Przecież to jest fakt. Możemy snuć wszelkie przypuszczenia co do powodów tych lotów i to jest nasze prawo, ale fakt jest faktem, że możemy mieć wszelkie podejrzenia, że zamiary ich wcale nie muszą być przyjazne ludziom. Mówie to dla tego bo uważam, że skoro ktoś się kryje pod osłoną nocy, a za dnia w polach maskujących to nie może mieć dobrych zamiarów i nie wierzcie, że jest inaczej...
Czas na ujawnienie prawdy o UFO. Ja na miejscu Warszawiaków, nie czułbym się bezpiecznie, wiedząc że nad głową latają mi obce obiekty! Warszawiacy powinni z tym filmem udać się do prokuratury, albo nagrać więcej filmów i wtedy iść. Nie pozwólmy władzy dalej oszukiwać społeczeństwo. UFO to fakt
Kolejny film tego autora, nakręcony 6 dni temu w Warszawie

Najlepiej oglądać w jakości HD, ten i poprzedni film.
Użytkownik Irey edytował ten post 01.06.2011 - 18:50