Wepchnięcie do tej wyliczanki tych, którzy nie wierzą w teorie spiskowe to jakiś żart Według autora bowiem oczywiste z góry wydaje się być to, że teorie spiskowe to prawda, a każdy kto nie wierzy w nie musi być trollem Najlepszy jest fragment:
Przecież ten fragment jest totalnie prospiskowy i tym samym kompletnie nieobiektywny. To zaś sprawia, że cały ten artykuł raczej przypomina skargi i obrażanie się na świat, że nie podziela spiskowych teorii i ma na celu przekonanie "wierzących", że "jak ktoś nie wierzy w spisek, to musi byćtrollem albo wynajętym agentem". Cóż, jeszcze doskonale pamiętam te czasy, kiedy w co drugim poście zarzucano mi "bycie przekupionym przez CIA" a pewien użytkownik nienawistnie życzył mi, abym "udławił się pieniędzmi z CIA/Mossadu"
Tekst ma zatem elementy propagandowe, choć rzecz jasna nie stanie to niektórym użytkownikom na przeszkodzie i uwierzą w jego treść.
I mówi to ktoś, kto łamie regulamin w trzech punktach jako mod, moderuje własne tematy i podjudza innych, prowokuje, a w dyskusji wybiera sobie co wygodniejsze fragmenty na bazie selektywnego wyboru często nie podając źródeł. A jak już podaje (jak w przypadku 9/11), to fałszywe wideo, jakieś fake i mało racjonalne argumenty, jak w przypadku "stopienia" stali.
Nie mam zamiaru wchodzić w polemikę z Tobą. Po akcji z Radkiem i Twoich prowokacjach straciłeś w moich oczach wystarczająco dużo.
Resztę osób, które ustawiły się wyłącznie na atak w tym topicu mam głęboko gdzieś. Parę osób widocznie zabolała prawda.
Jakoś od spiskowców nie wychodzą zdania - jesteś paranoikiem, lecz się, jesteś chory psychicznie, itd. Nikt z nas też nikogo nie nazwał debilem, a nawet jednemu moderatorowi się przytrafiło. Co do jednej rzeczy masz rację Aquila, ludzie widzą, obserwują i wyciągają właściwe wnioski. Z tego forum zrobił się jeden wielki gnój i nawet tak spokojna osoba, jak Radosław to zauważyła. Nigdy na Ciebie nie narzekał otwarcie, był szanowanym użytkownikiem, który panował nad sobą. Jednak Tobie facet odbiła palma i pokazałeś co potrafisz.
Proszę o skasowanie mojego konta. Mam dość syjonistycznych, znających hebrajski, manipulatorów.