Napisano 02.06.2011 - 15:47
Napisano 02.06.2011 - 15:52
Nie wolno ci obrażać wszystkich wokół, ludzie nie są idiotami. Twierdzenie tak jest nieodpowiedzialne, tak się nie robi. Zastanów się trochę nad sobą. Odsyłam do jakże pouczającego tekstu Muhada, który wrzucił na początku tematu.
Kozakiewicz
Ale czy nie o to właśnie chodzi, żeby ci barwni piszący prawdę pouciekali, a zostali jedynie chcący zadać pytania i uzyskać odpowiedzi zwykli użytkownicy i tutejsi eksperci od wszystkiego sceptycy, którzy każdemu dadzą dobrą, poprawną politycznie odpowiedź.
Użytkownik Kozakiewicz edytował ten post 02.06.2011 - 15:55
Napisano 02.06.2011 - 15:53
Gdzieś czytałem (chyba na forum David Icke), że forum paranormalne.pl zostało założone przez agenturę, aby ludzie szukający odpowiedzi przychodzili właśnie tutaj, gdzie czekają na nich wykwalifikowani agenci z odpowiedziami utrzymującymi ciemność w ciemnogrodzie.
Napisano 02.06.2011 - 15:58
Ludzie, którym naprawdę zależy na forum nigdy go nie opuszczą i będą bronić przed agresywnym zachowaniem i atakowaniem nowych użytkowników bezpodstawnymi oskarżeniami.
Napisano 02.06.2011 - 16:06
Napisałem, że czytałem taką opinię, a następnie, że jej nie podzielam. Jak nie chcesz ze mną rozmawiać, to droga wolna. Ja niestety muszę z Tobą rozmawiać, bo nie zgadzam się z ogłupianiem ludzi.Po prostu post dnia. Po przeczytaniu czegoś takiego rozumiem, że jakakolwiek rozmowa z Tobą jest po prostu bezcelowa.
Napisano 02.06.2011 - 16:45
Oczywiście artykuł napisany jest tak, że KAŻDY kto nie zgadza się ze zwolennikami teorii konspiracyjnych stawiany jest wśród agentów i manipulatorów, a więc żadna dyskusja z nimi nie ma sensu. Ma to na celu prostą rzecz - część Szanownych Użytkowników pragnęłaby aby na tym forum wypowiadali się tylko zwolennicy - coś na wzór forum Davida Icke'a gdzie wszystkie posty anty są kasowane a użytkownicy banowani.
Napisano 02.06.2011 - 17:09
Przechodziłem przez etapy rekrutacji na moda, więc powiem Ci jak to wygląda. Zostając adeptem dostajesz opiekuna i on po miesiącu adeptowania może, ale nie musi, przedstawić Twoją kandydaturę na moda Przemowi. Sprawa ląduje w ukrytym forum smodów i tam zapadają decyzje. Jak znam życie to pewnie Eury decyduje, w końcu to jego prywatne podwórko. Widać Erik się nie sprawdza, albo ktoś czegoś w nim nie widzi. Czego? Bóg jeden Eury i smodzi raczą wiedzieć. Ich pytaj.
Napisano dziś, 14:56
Podczas logowania możesz zaznaczyć opcję "Logowanie anonimowe".
Użytkownik Erik edytował ten post 02.06.2011 - 19:36
Napisano 02.06.2011 - 17:24
Czyli co Eury i całe forum zmienia się w syjonistycznych agentów?Myślę, że chyba nie jest aż tak tragicznie i Eury nie jest żadnym agentem/syjonistą. Jednak sytuacja rozwija się właśnie w tym kierunku i ludzie ocenią w końcu to forum, jako agenturalne/syjonistyczne, czego chyba nikt by nie chciał.
To co ty tu jeszcze robisz?To forum w mojej opinii jest komercyjnym gniotem
I pisze to ktoś kto twierdzi że Osama Bin laden żyje i jest agentem CIA ''bo tak''..Jak wszyscy pouciekają, to sceptycy będą obalali własne teorie.
Użytkownik Android edytował ten post 02.06.2011 - 17:36
Napisano 02.06.2011 - 17:49
Napisano 02.06.2011 - 17:51
Za to twój post to kwintesencja...nie wiem czegoW skrócie mówiąc - idealny przykład napisania czegoś co nic nie wnosi, jesteś geniuszem
A teraz Drodzy Forumowicze zastanówmy się wspólnie razem co wnosi post Androida.
hmmm ciemność widzę, widzę ciemność.. nic nie wnosi ? Genialne, prawda ? Kwintesencja braku treści.
Nie ty o tym decydujeszmam nadzieję że Administracja Ci również podziękuje, krótkim urlopem
Użytkownik Android edytował ten post 02.06.2011 - 17:56
Napisano 02.06.2011 - 18:07
Napisano 02.06.2011 - 18:18
Napisano 02.06.2011 - 18:19
Drażni powiadasz?I byłoby mi miło, gdyby moderacja w sposób krótki i zwięzły doszła do porozumienia w kwestii wpisów na 18 ekranów laptopa z których nic nie wynika a opisują zsiadłe mleko sprzed 3 lat niemające się nijak do tematu dyskusji, oraz gdyby odniosła się do takich jak Twoje wycieczki w stronę użytkowników - gdzie piszesz że nic nie piszesz ale to drażni (bo i powinno, chyba że trafisz na cyborga lub innego trolla).
gdzie tak napisałem?gdzie piszesz że nic nie piszesz
Gdy z kimś sie nie zgadzasz oznaczasz go jako wroga? ciekawe podejścieoponencie
Użytkownik Android edytował ten post 02.06.2011 - 18:24
Napisano 02.06.2011 - 18:28
Mamy demokrację i Alt+F4
Napisano 02.06.2011 - 18:39
Jak udowodnisz, że ktoś kłamie celowo i z premedytacją?
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych