Odnośnie artykułu - Muhad, pohamuj swój język trochę, bo pisanie co chwilę o "żydowskich trollach" i wrzucanie na siłę żyda gdzie tylko popadnie ma znamiona paranoi a jest przy okazji niegrzeczne i prymitywne. Idąc twoim tokiem rozumowania, każda niegodziwa osoba na świecie jest żydem.
Jak to wspaniale móc jechać po mnie jak po kobyle, kiedy nie mam możliwości obrony, kiedy nie mam jak odpisać. W tym momencie przegiąłeś pałkę, bo nie piszę co chwila o żydowskich trollach. Nawet takiego określenia nie użyłem. Ja o żydach z Tobą nie będę rozmawiał. A jak ich tak kochasz, to ja w Twoje życie buciorami wchodził nie będę.
Powiem tak (do moderatorów) - Jesteście zajebiści, po prostu winszuję PRLowskich metod uciszania ludzi. Irina, Livin, Kozakiewicz, ja.
Livin w którym miejscu złamała regulamin? Dostała urlop na 3 dni i warna od przewrażliwionego Kurczaka, który najwyraźniej jest bardzo przewrażliwiony na swoim punkcie. Chyba tylko Irina zauważyła, że ten facet napisał szowinistyczny i seksistowski tekst o kobietach. Kobieta by tak nie napisała, taki sposób myślenia mają faceci.
Do Pita. Pit wydajesz się rozsądny, ale zachowałeś się nierozsądnie. Pokaż mi w którym miejscu Kozakiewicz obraził Hellmakera? No nie mów mi ,że hellmaker poczuł się obrażony z powodu tego, że ktoś mu wypomniał przeszłość. Przecież Kozakiewicz tylko zacytował słowo, którego użył Hellmaker jako moderator w stosunku do kogoś innego. Co Ty, masz problem z interpretacją regulaminu?? Ach, bym zapomniał....to Twój stary kumpel po fachu.
Prawdziwa samowolka...ciekaw jestem skąd czerpaliście wzorce...
Widzę, jak sobie poużywali co niektórzy moim kosztem jak nie miałem jak się obronić. To teraz ja sobie poużywam na Was, krótko i na temat.
Porozdawaliście kary ludziom co chcieli wyrazić własne zdanie, a ten trollik Wszystko dostał urlop warna, cokolwiek za to, że przyrównał mnie do psychola?? Co, zapomniało się o tym poście? Przewińcie sobie kilka stron wcześniej.
A jak Aquila w swoim prowokacyjnym poście na pierwszej stronie w sposób ukryty mnie na obrażał, to z tego nikt konsekwencji nie wyciągnie.
Ja nie muszę widzieć co niektórych, na chwilę obecną wymiana energii i możliwość eksploracji daje możliwość rozwikłania z kim ma się przyjemność.
Powiem Wam, że jest tu wielu fałszywych ludzi o różnych intencjach, a to forum jak kiedyś było normalne, to dziś jest oblegane przez sprzedajnych ludzi, co uwielbiają za kasę masturbować się intelektualnie.
Powiedzieć Wam jaka jest różnica pomiędzy zdrowym sceptykiem bez intencji pobocznych a sprzedajną nędzą?
Zdrowy sceptyk nie ma parcia na konieczne udowodnienie swojej racji. Taką osobą jest Livin. Bardzo mądra, fajna, dziewczyna, która wyrazi swoje zdanie jednym lub dwoma postami i koniec. Sprzedajna nędza, czy ewentualny frustrat w piglach, to koleś jak Aquila który nigdy nie przyzna się do błędu i będzie w jednym temacie pisał i pisał i pisał dopóki nie dopnie swego. Będzie Wam kłamał prosto w twarz i wysyłał na Was przez gg swoich pitbuli.
Aquila, z radkiem Cię przyłapaliśmy na kłamstwie wielokrotnie, ale odkąd jesteś moderatorem robisz to jeszcze bezczelniej.
Doskonale rozumiem Radka. Spokojny i bardzo przyjazny facet, niezwykle otwarty i cierpliwy...Nie zrezygnował z konta od tak sobie, bez powodu. Ludzie pomyślcie co tu się dzieje. Ja go rozumiem i widzę, dlatego ubiegam się o kasację mojego konta. Administrator nie odpisuje.
Do użytkowników:
Jak się nie postawicie, to będziecie w wirtualnym PRLu, gdzie za byle co tacy, jak Hellmaker, co ciśnienia emocjonalnego znieść nie potrafią, będą słać na Was raporty a Wy dostaniecie ostrzeżenie za mówienie prawdy. Jeśli się nie postawicie, to będą dalej zamykali tematy zanim ktokolwiek się wypowie. Jeśli nie pokażecie jedności, to z tego forum zaczną odchodzić ludzie.
Żegnam społeczność tego portalu. Nie mam zamiaru nikogo przepraszać za ten post. Napisałem jak jest bez owijania w bawełnę.
Czekam na kasację.
P.S: Aquila, Twoją energię czuję szczególnie. Nie myśl, że jesteś taki w pełni anonimowy.
Użytkownik SkasujcieKontoMuhada edytował ten post 03.06.2011 - 08:47