Skocz do zawartości

Zdjęcie

Flame War

• Zamknięty Temat jest zamknięty
119 odpowiedzi w tym temacie

SkasujcieKontoMuhada.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Odnośnie artykułu - Muhad, pohamuj swój język trochę, bo pisanie co chwilę o "żydowskich trollach" i wrzucanie na siłę żyda gdzie tylko popadnie ma znamiona paranoi a jest przy okazji niegrzeczne i prymitywne. Idąc twoim tokiem rozumowania, każda niegodziwa osoba na świecie jest żydem.

Jak to wspaniale móc jechać po mnie jak po kobyle, kiedy nie mam możliwości obrony, kiedy nie mam jak odpisać. W tym momencie przegiąłeś pałkę, bo nie piszę co chwila o żydowskich trollach. Nawet takiego określenia nie użyłem. Ja o żydach z Tobą nie będę rozmawiał. A jak ich tak kochasz, to ja w Twoje życie buciorami wchodził nie będę.

Powiem tak (do moderatorów) - Jesteście zajebiści, po prostu winszuję PRLowskich metod uciszania ludzi. Irina, Livin, Kozakiewicz, ja.
Livin w którym miejscu złamała regulamin? Dostała urlop na 3 dni i warna od przewrażliwionego Kurczaka, który najwyraźniej jest bardzo przewrażliwiony na swoim punkcie. Chyba tylko Irina zauważyła, że ten facet napisał szowinistyczny i seksistowski tekst o kobietach. Kobieta by tak nie napisała, taki sposób myślenia mają faceci.

Do Pita. Pit wydajesz się rozsądny, ale zachowałeś się nierozsądnie. Pokaż mi w którym miejscu Kozakiewicz obraził Hellmakera? No nie mów mi ,że hellmaker poczuł się obrażony z powodu tego, że ktoś mu wypomniał przeszłość. Przecież Kozakiewicz tylko zacytował słowo, którego użył Hellmaker jako moderator w stosunku do kogoś innego. Co Ty, masz problem z interpretacją regulaminu?? Ach, bym zapomniał....to Twój stary kumpel po fachu.

Prawdziwa samowolka...ciekaw jestem skąd czerpaliście wzorce...

Widzę, jak sobie poużywali co niektórzy moim kosztem jak nie miałem jak się obronić. To teraz ja sobie poużywam na Was, krótko i na temat.
Porozdawaliście kary ludziom co chcieli wyrazić własne zdanie, a ten trollik Wszystko dostał urlop warna, cokolwiek za to, że przyrównał mnie do psychola?? Co, zapomniało się o tym poście? Przewińcie sobie kilka stron wcześniej.
A jak Aquila w swoim prowokacyjnym poście na pierwszej stronie w sposób ukryty mnie na obrażał, to z tego nikt konsekwencji nie wyciągnie.

Ja nie muszę widzieć co niektórych, na chwilę obecną wymiana energii i możliwość eksploracji daje możliwość rozwikłania z kim ma się przyjemność.
Powiem Wam, że jest tu wielu fałszywych ludzi o różnych intencjach, a to forum jak kiedyś było normalne, to dziś jest oblegane przez sprzedajnych ludzi, co uwielbiają za kasę masturbować się intelektualnie.

Powiedzieć Wam jaka jest różnica pomiędzy zdrowym sceptykiem bez intencji pobocznych a sprzedajną nędzą?

Zdrowy sceptyk nie ma parcia na konieczne udowodnienie swojej racji. Taką osobą jest Livin. Bardzo mądra, fajna, dziewczyna, która wyrazi swoje zdanie jednym lub dwoma postami i koniec. Sprzedajna nędza, czy ewentualny frustrat w piglach, to koleś jak Aquila który nigdy nie przyzna się do błędu i będzie w jednym temacie pisał i pisał i pisał dopóki nie dopnie swego. Będzie Wam kłamał prosto w twarz i wysyłał na Was przez gg swoich pitbuli.

Aquila, z radkiem Cię przyłapaliśmy na kłamstwie wielokrotnie, ale odkąd jesteś moderatorem robisz to jeszcze bezczelniej.

Doskonale rozumiem Radka. Spokojny i bardzo przyjazny facet, niezwykle otwarty i cierpliwy...Nie zrezygnował z konta od tak sobie, bez powodu. Ludzie pomyślcie co tu się dzieje. Ja go rozumiem i widzę, dlatego ubiegam się o kasację mojego konta. Administrator nie odpisuje.

Do użytkowników:

Jak się nie postawicie, to będziecie w wirtualnym PRLu, gdzie za byle co tacy, jak Hellmaker, co ciśnienia emocjonalnego znieść nie potrafią, będą słać na Was raporty a Wy dostaniecie ostrzeżenie za mówienie prawdy. Jeśli się nie postawicie, to będą dalej zamykali tematy zanim ktokolwiek się wypowie. Jeśli nie pokażecie jedności, to z tego forum zaczną odchodzić ludzie.

Żegnam społeczność tego portalu. Nie mam zamiaru nikogo przepraszać za ten post. Napisałem jak jest bez owijania w bawełnę.

Czekam na kasację.

P.S: Aquila, Twoją energię czuję szczególnie. Nie myśl, że jesteś taki w pełni anonimowy.

Użytkownik SkasujcieKontoMuhada edytował ten post 03.06.2011 - 08:47

Quintus Maximus.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Pit ja naprawdę czekam, aż uzasadnisz swoją decyzję. Wytłumacz się albo będzie to kolejny przykład, że moderacja na tym forum ma regulamin forum w głębokim poważaniu. A skoro moderatorzy mogą sobie dowolnie naginać regulamin, to dlaczego jego przestrzegania wymagają od użytkowników? Uzasadnij decyzję albo będę wnosił o usunięcie Ciebie z funkcji moderatora, jako nieobiektywnego i nieznającego regulaminu (inicjatywa z pewnością skazana na porażkę, jak w przypadku Yawgmoth i Aquili, ale jednak uważam, że takie przegięcie powinno zostać napiętnowane).

Muhad

Aquila, z radkiem Cię przyłapaliśmy na kłamstwie wielokrotnie, ale odkąd jesteś moderatorem robisz to jeszcze bezczelniej.

Zgodnie z filozofią moda Przemo, nie mogliście przyłapać go na kłamstwie! Jak mu udowodnicie, że świadomie kłamał? Już o tym pisałem, na tym forum nikt nie kłamie, dopóki sam nie przyzna, że kłamał. Nawet jeśli ktoś się przyzna, że kłamie i napisze, że zrobił to umyślnie, to też nie będziemy mogli napisać, że kłamie. Bo przecież ten ktoś mógł się pomylić uznając, że zrobił to umyślnie, albo mógł nie znać znaczenia słowa umyślnie, albo mógł po prostu skłamać, że skłamał. Doszliśmy do takiego absurdu, że wielokrotnych kłamców nie można nazwać kłamcami, a ich kłamania nazwać kłamaniem.

Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 03.06.2011 - 09:12

Anomaly.
  • Tematów: 19
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Jak widzę ile zamieszania wokół siebie robi Muhad, który to raz z wielkim hukiem odchodzi by po chwili wrócić pod zmienionym nickiem, to zastanawiam się czy ten temat to nie jakaś sprytna próba wywołania burzy, jak najbardziej skuteczna, ale to tylko taka luźna myśl. Jak widać wystarczy rzucić słowo o trollingu i manipulacji na forum pełnym skłóconej dzieciarni, w którym większości wydaje się że pozjadała wszystkie rozumy i od razu mamy burzę w szklance wody. Żebyście chcieli równie chętnie jak kłótnie, prowadzić dyskusje na tematy dla których powstało to forum, byłoby wspaniale. Ale tematy o sprawach nadprzyrodzonych wieją pustką, nikt nie ma nic mądrego do powiedzenia, a tam gdzie jest się okazja pokłócić to posty się sypią że hej. Proponuję zmianę nazwy na Nienormalne.pl.

Quintus Maximus.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jeśli już Muhad wracał to pod swoim nickiem, skłóconą dzieciarnię to sobie sam zrób i wychowaj, a tematy o sprawach nadprzyrodzonych nie wieję żadną pustką i uważam, że wiele osób ma wiele mądrego do powiedzenia. Skąd Ty żeś się chłopie urwał? Cóż za bzdetny post.

Anomaly.
Reputacja

Napisano

No i znowu ten agresywny ton, spróbujmy na serio porozmawiać normalnie. Pytasz mnie skąd się urwałem, że takie bzdety piszę. No więc spójrz łaskawie na ostatnie tematy, że się tak wyrażę "z głównego nurtu" i porównaj sobie ilość stron, które zajmują z ilością stron tegoż tematu.

Quintus Maximus.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

No i o czym to świadczy? Co ma ilość stron jakichś tematów do tego tematu, do skłóconej dzieciarni, pustki w tematach i braku osób mogących napisać coś mądrego?

Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 03.06.2011 - 09:40

Anomaly.
Reputacja

Napisano

Świadczy o ty, że większe zainteresowanie jest tematami takie jak ten, a na tego typu forum wydaje mi się powinno być inaczej. Co do braku osób mogących napisać coś mądrego to albo ja się źle wyraziłem, albo ty mnie źle zrozumiałeś. Denerwuje mnie to, że osoby takie jak najbardziej tu są, tylko że wolą trwonić energię na tematy, w których można się kłócić. Wiem, że to bardziej fascynujące, bo temu można dopiec, na tamtego donieść, a jeszcze innemu zablokują konto.

SkasujcieKontoMuhada.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Do takich ludzi, jak Anomaly:

odchodzę, bo chcę...a nie dlatego, że chcę tu jakąś wojnę rozpętać. Skoro ubiegam się o kasację konta, to mam ku temu powody. Powody miał też Radosław i są one zbliżone do moich. To co myślą trolle to ich sprawa. Chcecie rozpadu forum, groteskowego wyścigu szczurów, podziału ludzi na lepszych i na gorszych - proszę bardzo. Beze mnie.

Do Aquili i jemu podobnych;

Zewsząd na was płynie fala prawdy,
na przebudzenie prosto w czereby.
Możesz być hardy, męski i twardy,
lecz są to złudne twoje potrzeby.

Myślisz, że w nauce znajdziesz odpowiedź,
myślisz, że klucz do życia znalazłeś.
Otrzymasz już niebawem wypowiedź,
na wszystkie twoje intencje spasłe.

Nie masz pojęcia co cię otacza,
gdy pod kołderką śpisz sobie smacznie.
Może nad tobą twarz wisi pieniacza,
rozglądaj się więc i pilnuj bacznie.

W świecie fikcyjnym nic tu nie wskurasz.
Od motywacji polegniesz własnych,
po kulminacji wciągnie cię dziura
ty syjonisto z rozumem ciasnym.

żyć w obłudzie nie da się, kłamstwo wróci do kłamcy, a pośród kłamców być nie mam zamiaru.

Użytkownik SkasujcieKontoMuhada edytował ten post 03.06.2011 - 10:26

Anomaly.
Reputacja

Napisano

Nie zrozum mnie źle, ja tylko rzuciłem taką luźną myśl. Po mojemu to nie powinieneś się tak przejmować. Może to tylko okres przejściowy. Bardzo dużo użytkowników rejestruje się tu z ciekawości, a potem po niedługim czasie odchodzą (tak mi się wydaje). Spójrz na to wszystko z większym przymrurzeniem oka. I na przekór tym którzy cię wnerwiają załóż nowy ciekawy temat, ale "z głównego nurtu".

kpiarz.
  • Tematów: 388
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Anomaly

Jesli tematy o zjawiskach nadprzyrodzonych wieja pustką, to za pomocą uzytkowników takich jak, między innymi WSZYSTKO,którzy wysmiewają tych, którzy zaznali zjawiska nadprzyrodzonego. Sama bym sie bała do tego przyznać,
aby nie być wyśmiana. Jestem na tym forum zarejestrowana ok.pół roku, ale czytam go co najmniej od 3 lat /jako
gość/, a wiec mam jakąś skalę porównawczą.

Tolerowanie takich sceptyków, którzy sie w głos śmieją ze zwolenników teorii alternatywnych daje taki
efekt, ze najbardziej wartościowi forumowicze odchodzą.
Ja rozumiem , że stosowana tu jest metoda :
1.Moderator ma zawsze rację.
2. Jesli nie racji, to patrz punkt 1.

Anomaly.
Reputacja

Napisano

Ale czym ty się przejmujesz? Masz przecież znakomitą reputację, czy to ci nie wystarcza? Zawsze znajdą się jakieś wredne typy, olać ich. Sam jestem sceptykiem (bo wielu latach bycia "entuzjastą"), ale chętnie czytam cokolwiek, co ma szansę przekonać mnie do pewnych rzeczy. Polemizuję z "paranormalnymi" a dla dyskusji i poszukiwania prawdy/wyjaśnień, a nie aby kogoś wyśmiać. To, że ktoś pisze tylko po to aby obrażać mówi więcej o nim niż o tobie, nawet jeśli cię to dotyka. Taki człowiek potrzebuje dowartościowania, a więc sam ma się za nic. Tak więc uszy do góry i zlejcie takich ludzi.

SkasujcieKontoMuhada.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Najlepiej jest przyklaskiwać trollom,
dać im możliwość ciągłego szydzenia.
Taki prymityw sypnie ci solą
w oczy w imię twojego zbawienia.

kpiarz.
  • Tematów: 388
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ależ, Anomaly, tu nie chodzi o mnie, tylko o często nowych użytkowników, którzy przezyli jakieś zdarzenie, chcą się
nim podzielić na forum, a tu wyskakuje sceptyk z tekstem - "zmień dillera, zapomniałeś wziąść prochy" i inne te go
typu... Czy to jest kulturalna wymiana zdań ? I tu od razu powinien wkroczyć mod i ukarac takiego użytkownika...
Niestety, nie zawsze tak się dzieje... lepiej zamykać niewygodne tematy i karać krnąbrnych forumowiczów za nie-
poprawne wypowiedzi.

SkasujcieKontoMuhada.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

niestety kpiarz za prawdę się płaci
co widać po czerwonym kolorze.
taką metodę widzą wariaci
co mało czasu spędzają na dworze.

Anomaly.
Reputacja

Napisano

Czasami zdarzają się tematy pisane językiem histerycznym, nieskładnym a ich tematyka jest tak śmieszna, że trudno brac takich ludzi poważnie i w takich przypadkach jestem skłonny zrozumieć postawę taką jaką opisuje Kpiarz, choć też nie powinno to tak wyglądać. Ale tak jak pisałem, nie czekajcie na modów, nie przykładajcie aż takiej wagi do wypowiedzi złośliwców, co najwyżej zgłaszajcie moderatorom co trzeba, a jak nie reagują - trudno, sami będą odpowiedzialni za poziom forum. Ale nie pozwólcie sobie zakneblować ust tylko dla tego, że ktoś wam nie szczędzi złośliwości. Nie poddawajcie się. Jeśli zostaną sami sceptycy to dyskusja będzie bezsensowna.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości oraz 0 użytkowników anonimowych