Muhad moim zdaniem lekko przesadził z ta agenturą żydowską. Ale kto wie jesteśmy tylko pionkami w całej piramidzie. Nie jestem pewien, ale tematy o Hebrajczykach były zamykane. Były ciekawe, żeby nie było troche mam krwi Żydowskiej. Sam artykuł przedstawiona bardzo podoba. Idealna praca dla mnie jako emerytowany Troll .
Wyśmiewanie zjawisk paranormalnych. Jak czasem przeczytam jakiś tekst. Czasem zastanawiam się czy to dla żartu. Nie powiem samemu się zdarzyły dziwne zjawiska, które trudno wytłumaczyć i wydaja się śmieszne.
Za to nie podoba mi się reakcja niektórych moderatorów. Bo sami offtopuje i nieraz prowokują innych użytkowników. Użytkownicy nie są bez winy i gdzieniegdzie dostali prawidłowo swoje ostrzeżenia(czasem przesadzone). Gdybym był modem 3/4 ludzi miało już blokadę pisania na tydzień.
Jak chodzi argumenty sceptyków nie zawsze one są przekomponowujące i odwrotnie. W nauce jest wiele dziur i moim zdaniem jest głupstwem, ze wszystko wiemy na 100%. nawet ktoś kiedyś mądry powiedział.
Jestem z frakcji neutralnej, która bardziej jest paranaukowa.
Użytkownik xxx edytował ten post 03.06.2011 - 10:30