Muhad moim zdaniem lekko przesadził z ta agenturą żydowską. Ale kto wie jesteśmy tylko pionkami w całej piramidzie. Nie jestem pewien, ale tematy o Hebrajczykach były zamykane. Były ciekawe, żeby nie było troche mam krwi Żydowskiej. Sam artykuł przedstawiona bardzo podoba. Idealna praca dla mnie jako emerytowany Troll

Wyśmiewanie zjawisk paranormalnych. Jak czasem przeczytam jakiś tekst. Czasem zastanawiam się czy to dla żartu. Nie powiem samemu się zdarzyły dziwne zjawiska, które trudno wytłumaczyć i wydaja się śmieszne.
Za to nie podoba mi się reakcja niektórych moderatorów. Bo sami offtopuje i nieraz prowokują innych użytkowników. Użytkownicy nie są bez winy i gdzieniegdzie dostali prawidłowo swoje ostrzeżenia(czasem przesadzone). Gdybym był modem 3/4 ludzi miało już blokadę pisania na tydzień

Jak chodzi argumenty sceptyków nie zawsze one są przekomponowujące i odwrotnie. W nauce jest wiele dziur i moim zdaniem jest głupstwem, ze wszystko wiemy na 100%. nawet ktoś kiedyś mądry powiedział.
Jestem z frakcji neutralnej, która bardziej jest paranaukowa.
Użytkownik xxx edytował ten post 03.06.2011 - 10:30