Z głębin Internetu wydobyłem taką oto książeczkę: http://knowledgefile...stones-booklet/
Przepatrzyłem tą strone i pierwsze co mi sie rzuciło w oczy to ciekawe nazwiska w zakładce Authors np. Albert Pike, Alister Crowley ogolnie sami masoni i okultyści wśrod autorów książek z tej strony A ogólnie fajnie wyglądają zdjęcia napisów na płytach w tej książce do której był link bezpośrednio hehe jak by ktos polozył granitową płytę na wielki skaner i zeskanował powierzchnie A tu ciekawy fragment z książki odnośnie RC Christiana "It is known that "Christian' is not the man's real name. As he told Fendley and Martin, "My name is not Christian; I only use that name because I urn u follower of the teachings of Jesus Christ."". A tu fragment dotyczący budowniczego Guidestonsów () czyli Joe'ego H. Fendley'a Seniora który był prezydentem Elberton Granite Finishing Company oraz Pyramid Quarries czyli firm zaangażowanych na całego w budowe tego monumentu a oto fragment "Raised
a Master Mason in 1958, he is now a member of Philomathea Masonic Lodge #25 in Elberton, is a York Rite and Scottish Rite 32° Mason, and was admitted in the Yaarab Shrine Temple in Atlanta in 1969" Jest w tej książce jeszcze pare osób o ktorych można było by napisać ale to juz pozostawiam tym którym też samemu sie chce cos przeczytać albo chociarz przeglądnąć Pozdrawiam