Użytkownik grubby edytował ten post 05.07.2011 - 21:01
Napisano 05.07.2011 - 21:00
Użytkownik grubby edytował ten post 05.07.2011 - 21:01
Napisano 25.07.2014 - 10:45
A co do strategii to ja tylko dorzucę że chyba każda część Heroes ma dołączony Edytor map i kampanii. To jest dopiero coś bo pozwala na własne tworzenie gry. Dosłownie jak się trochę posiedzi to można zrobić co tylko się zechce a obsługa jest tak banalnie prosta że każdy da chyba radę Normalne scenariusze i kampanie da się tworzyć.. Po prosru przenosimy z menu na mapę, rysujemy, wprowadzamy dane itp Nawet jeśli dochodzi kiedyśtam jakiś język skryptowania to i tak jest on bardzo uproszczony. A możliwości są duże. No i fakt że da się ściągać także scenariusze innych graczy daje tej grze tak jakby nieskończoność
oczywiście to przesada trochę ale kto siedzi w Heroesach po uszy, poczuje o co mi chodzi. A i pamiętam że piąta częśc miała też losowy generator map, które wychodziła bardzo dobre, mimo tego ze były w minutę generowane przez komputer. Nie pamietam czy inne części też tak miały.
Napisano 09.04.2015 - 09:46
Ooo Herosy : )pjona normalnie ! to jest najlepsza gra strategiczna, która kiedykolwiek wyszła..Ja jestem jeszcze trochę tej starej daty i do dzisiaj lubię sobie po prostu pograć w Herosy w części 3 są dla mnie wręcz stworzone : )ktoś je jeszcze pamięta i może w nie gra? Herosy IV były fajne ale po prostu Herosy 3 wszystko zniszczyły - forever
Napisano 09.04.2015 - 12:34
"Trójeczka" klasyk bez dwóch zdań.
Ostatnio widziałem wyszła/wyjdzie zremasterowana wersja w HD, może być warta uwagi.
Czwórka była spoko ze względu na możliwość samodzielnego poruszania się oddziałów, bez bohatera.
Całkiem nie dawno grałem w VI, mega trudna !!
Napisano 09.04.2015 - 14:20
Dobra gra? Dishonored! Jest fabuła na poziomie, rozgrywka ni to krwawa, ale też nie jak dla dziecka, klimat niepowtarzalny, nieliniowa (6 zakończeń), dużo lokacji, w obrębie mapy prawie że otwarty świat, grywalność dobra.
Napisano 10.04.2015 - 12:01
Warto kupić tą właśnie 6 część Herosów? Bo tak się nad nią zastanawiam bo tak do wersji IV Herosy mi się bardzo podobały, bardzo klimatyczna gierka. 3 część teraz tak mogę powiedzieć po latach, że jest ona dla prawdziwych koneserów : ) ja to niej bardzo miło sobie wracam - specjalnie postawiłem wirtualnę maszynę z Windowsem XP
Napisano 12.04.2015 - 13:54
Przecież jest poprawiona graficznie 3d Heroes 3 wiec nie trzeba drugiego kompa moim zdaniem. Heroes 6 grałem bardzo fajna gra opłaca się kupować, ale jak wiadome ta gra nie pobije swojej trzeciej części. Słyszałem też, że ma wyjść 7 część, ale nie jestem pewien.
Napisano 13.04.2015 - 10:55
Herosy 3 mi się podobały i 4 też : ) te nowsze wersje już jakoś tak za bardzo mnie nie urzekły..Teraz nie wiem już w co mam grać bo kompa dałem stacjonarkę do naprawy i jedynie muszę się zadowolić moimi gierkami na smartfoonie czy też nawet na moim tablecie - to są Angry Birds i też Icy Tower, dobre i nawet to.
Napisano 17.04.2015 - 13:55
Co Ty mówisz o takich małych gierkach jak tutaj się poleca coś takiego jak właśnie Herosy przecież..Jeśli chodzi o mnie to dalej dla mnie najlepszą grą jest NFS : )dosłownie każda część, chociaż taki największy sentyment mam po prostu nadal właśnie do czegoś takiego jak po prostu Need For Speed hot pursuit.
Napisano 18.04.2015 - 19:35
Się tutaj podniecacie tymi jakimiś grami a ja nawet nie wiem po co : D przecież taka dobra i najlepsza gra to jest nadal po dzień dzisiaj GTA : D każda część była dobra ; ) naajbardziej mi się podobała po prostu gra jaką właśnie była GTA Vice city po raz pierwszy mogłem sobie pojeździć na dęba właśnie na jakby to powiedzić motorze.
Napisano 21.04.2015 - 13:29
To dobrze, że w grze potrafisz ino stać dęba po w realu pewnie, by było słabo GTA bardzo dobra seria, lecz najlepsza jaka była to, co kolega napisał GTA Vice city super się grało, lecz już bym nie wrócił, bo grafika mnie zniechęca. Najlepsze gierki to seria assasin creeed.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych