Startowala (PK) razem z SLD, w parlamentarnych tez raczej sie doczepia SLD, albo SD, ewentualnie razem z Palikotem.
Tak jak SDPl z Borowskim na czele.
Napisano 03.07.2011 - 20:28
Startowala (PK) razem z SLD, w parlamentarnych tez raczej sie doczepia SLD, albo SD, ewentualnie razem z Palikotem.
Napisano 03.07.2011 - 22:13
Oddolny marsz poparcia. To jest to!Musimy wreszcie wyjść na ulice i pomóc Korwinowi w nadchodzących wyborach i przełamać bezmyślność Polaków przy głosowaniu, którzy od ponad 20 lat wybierają tych samych za przeproszeniem bydlaków, dla których ważne jest tylko te korytko przy Wiejskiej, a nie dobro Polaków i prawdziwa wolność gospodarcza, a także prawo do legalnej (bo dzisiaj to najczęściej samych obrońców się każe z intensywnością, a nie atakujących zbirów..) obrony przed zbirami w postaci legalizacji broni!!
Użytkownik butibu edytował ten post 03.07.2011 - 22:19
Napisano 04.07.2011 - 08:31
Napisano 04.07.2011 - 10:04
Użytkownik Aton edytował ten post 04.07.2011 - 10:38
Napisano 04.07.2011 - 10:13
Chciałbym, żeby świat był prosty jak czarne i białe. Tak się jednak składa, że nie jest. Dla ciebie to tylko "biznes", ale czy pomyślałaś przez chwilę nad sytuacją Arłukowicza i Kluzik? Co do pierwszego: 1) W żadnej partii nigdy nie był. 2) Od jakiegoś czasu Grzesiek próbuje go marginalizować. Chciał go nawet wykolegować przenosząc ze Szczecina gdzie sam chce kandydować. Ktoś może powiedzieć - "No, jak to? Tak z lewicy do prawicy?" Ta... SLD to lewica...spójrzcie na nowe transfery ludzi do PO, nie waże w jakiej jesteś partii liczy się biznes...
cały ten rząd to jedno wielkie G......
Napisano 04.07.2011 - 11:27
KNP jest liberalny w sferze gospodarczej, ale ma konserwatywny światopogląd oparty na zasadach chrześcijańskich.Może ktoś z was mi wytłumaczyć jak to możliwe, że w propozycjach tej partii jest pozwolenie na ćpanie wszystkiego, noszenie broni, ale nie ma pozwolenia na eutanazję? Dlaczego daje się ludziom tak szeroką wolność, ale człowiekowi cierpiącemu nie daje się prawnej możliwości przerwania życia?
Teraz mamy duża liczbę uzależnionych od alkoholu, nie zauważyłeś tego? Skoro się pozwala ludziom, żeby się truli alkoholem, to nie widzę powodów, aby im zabronić trucia się heroiną.Kiedy wszyscy będą mogli do woli zażywać narkotyki takie jak heroina to wzrośnie nam liczba uzależnionych od dragów. Ci ludzie zejdą do marginesu, a prywatne szpitale nie będą ich leczyć za darmo. Takie prawo doprowadzi do rozwarstwienia społeczeństwa na bardzo bogatych i tych ubogich.
Był w SDPL.czy pomyślałaś przez chwilę nad sytuacją Arłukowicza i Kluzik? Co do pierwszego: 1) W żadnej partii nigdy nie był
Użytkownik domino edytował ten post 04.07.2011 - 11:33
Napisano 04.07.2011 - 12:59
Kiedy są wybory??
Ustalmy termin tej manifestacji! Może zrobić ją np. jednego dnia w Warszawie, za pare dni w Krakowie, potem w Bydgoszczy ?
Tak więc podaj daty i musimy zacząć walczyć o swoje!
i wrzucamy to na wszystkie fora o tematyce paranormalnej, na serwisy typu demotywatory, komixxy, mistrzowie, kwejk itp.
Sam bym się tym zajoł, ale wiek mi nie pozwala (ale już niedługo)
Jeśli wstępny termin wyborów zaplanowany jest na październik, można taką manifestację przeprowadzić 31 sierpnia, podczas dnia "Solidarności i Wolności". Termin dobry z uwagi na to, że w miarę wczesny i może odbić się echem, oraz z tego względu, że (jak dobrze Serail zauważył) znaczenie święta, może znacznie ułatwić pozyskanie wszelkich pozwoleń.
Pozwoliłem sobie zrobić temat, w którym będziemy zamieszczać wszelkiego rodzaju pliki przydatne do promowania partii. KNP
ja na nią napewno nie zagłosuję, bo to dla mnie stary obłąkany człowiek jak cała reszta
Może ktoś z was mi wytłumaczyć jak to możliwe, że w propozycjach tej partii jest pozwolenie na ćpanie wszystkiego, noszenie broni, ale nie ma pozwolenia na eutanazję?
Użytkownik martius edytował ten post 04.07.2011 - 13:06
Napisano 04.07.2011 - 15:26
Teraz mamy duża liczbę uzależnionych od alkoholu, nie zauważyłeś tego? Skoro się pozwala ludziom, żeby się truli alkoholem, to nie widzę powodów, aby im zabronić trucia się heroiną.
Napisano 04.07.2011 - 16:05
Napisano 04.07.2011 - 21:11
Różnica jest taka że to co jest zakazane nie jest tak łatwo dostępne
Napisano 05.07.2011 - 08:37
Użytkownik Wszystko edytował ten post 05.07.2011 - 08:46
Napisano 05.07.2011 - 10:47
Holandia nie, ale Czech zliberalizowały politykę narkotykową. Dozwolone jest posiadanie: 1,5 grama heroiny, 1 grama kokainy, 2 gramów metamfetaminy, do 15 gramów marihuany, do 4 tabletek ecstasy i do 5 tabletek LSD.Ale legalizacja heroiny czy kokainy to już pomysł mocno przesadzony. Z tego co czytałem to nawet holandia takich narkotyków nie zalegalizowała.
Napisano 05.07.2011 - 10:48
Rozumiem że człowiek uzależniony od dragów, który stoczył się na samo dno jest szczęśliwy i nie krzywdzi sam siebie?
Krzywdzi nie tylko siebie, ale też całą swoją rodzinę, jeśli taką ma.
Krzywdzi też resztę społeczeństwa
Tak samo można powiedzieć, że muzłumanie nie zagrażają innym, a jeśli wysadzają się w powietrze to krzywdzą tylko siebie.
Dopuścić to można marihuanę na własny użytek bo jest to jeden z najlżejszych narkotyków który ciężko przedawkować (praktycznie nawet się nie da). Ale legalizacja heroiny czy kokainy to już pomysł mocno przesadzony. Z tego co czytałem to nawet holandia takich narkotyków nie zalegalizowała.
Napisano 05.07.2011 - 11:23
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych