Nigdzie nie napisałem, że ciało człowieka jest prymitywne.Ciekawa koncepcja, podoba mi się bo tworzy logiczną całość ../../public/style_emoticons/default/smile2.gif jednak nasuwa się od razu podstawowe pytanie "Po co takowa istota miała by się pchać w jakieś prymitywne ciało które jeszcze dodatkowo ma ją ograniczać?" ../../public/style_emoticons/default/smile2.gif
Być może powodem jest to, że owo ciało, jak i cała rzeczywistość fizyczna, może być dla istot żyjących w bardziej subtelnych sferach źródłem unikalnych doświadczeń. Być może ta sfera istnienia jest swego rodzaju "poligonem doświadczalnym" albo swoistą szkołą. Być może istoty, które wcielają się w tej rzeczywistości są w jakiś sposób z nią związane? Albo do niej przywiązane? Odpowiedzi może być wiele.
Ja zawsze powtarzam, że nie jest właściwym pytaniem: "czy da się to zrobić?" Właściwym pytaniem jest: "jak to zrobić?"To jest ciekawe ../../public/style_emoticons/default/pleased1.gif daje podłoże dla wielu teorii spiskowych których nie lubię, ale kto wie co "oni" tam wymyślili. Skoro mózg to "urządzenie" elektryczne, to tak samo można je zresetować lub kontrolować na odległość jak wszystko inne, czyż tak? ../../public/style_emoticons/default/pleased1.gif
Od ponad 50 lat wiadomo, że można słuchać muzyki nie używając w ogóle uszu. Było dużo czasu na udoskonalanie i badania...
Użytkownik Ill edytował ten post 14.07.2011 - 14:21