Mimo iż ja jak każdy czasem popalam jestem przeciw.
Jednak to [...] wciąga i uzależnia, a kto mówi inaczej jest już tak przećpany że nie myśli logicznie.
1-2 paczki owszem ale 50 to już lekka przesada.
Odsetek narkomanów wzrośnie jak cholera, widzę w koło ludzi jarających tylko zielsko i to są wraki, oczy kobry zero kontaktu ze światem, a jak sobie nie spalą 2-3 blantów dziennie to ich czepie.
prawda taka że najgłośniej za legalizacją krzyczą dzieciaki z gimbazjum, co zjarały w życiu 2 afgańskie skuny i mają sie za dorosłych ale są za młodzi na wybory to w internecie bojkotują.
Sad but true ale nie mam zamiaru patrzyć jak społeczeństwo polskie staje się coraz większymi idiotami.
Mamy przykład z USA, gdzie za dużo było wolno, społeczeństwu odbiło i teraz rząd zaczyna na szybkiego wprowadzać sankcje aby państwo się samo nie wyniszczyło
Popalasz i jestes przeciw? To sie zdecyduj albo to [...]albo to palisz, czy moze ty tylko umiesz palic na calym swiecie a inni to cpuny i trawka tylko dla ciebie powinna byc?
Ja mysle inaczej i wcale sie za przecpanego nie uwarzam, doucz sie troche bo nie masz pojecia o marihuanie wogole. Juz samo to, ze nazywasz marihuane [...]cie dyskredytuje, jak juz cos to lekarstwo lub psychodelik, ale napewno nie [...]. Zal mi takich ludzi jak ty.
Nie wiem co ty tam widzisz, ale ci twoi "ludzie" to chyba heroine pala, bo po trawce tak nie ma. Pale od 15lat, mam rodzine, dobra prace, uklada mi sie w zyciu nie narzekam, mysle.
Co do tych dzieci z gimnazjum, to widze w jakim towarzystwie sie obracasz. Powiem ci dziecino, ze ja mam troche starszych znajomych (30+lat), i wszyscy co do jednego sa za legalizacja.
Odsetek narkomanow nie wzrosnie, bo palacy trawke to nie narkomani. Chyba ze wsadzic wszystkich do jednego worka i tych co pija kawe albo sypia cukier do herbaty to tez narkomani, wtedy okay moge byc narkomanem jesli poczujesz sie z tym lepiej.
Z tym USA cos nabazgral, to mi sie nawet odpisywac na to nie chce, bo to totalna bzdura.
Na pszyszlosc radze zapoznac sie z tematem, poczytac o psychodelikach, polecam ci ksiazke i nie tylko tobie Terence McKenna "Pokarm Bogow" itp.
Edycja: Kurczak